• 2012-09-28, 08:31
  • 0

Idag på morgonen gick jag en runda, finns ingen bättre start. Mössa och vantar.


För exakt 4 veckor sedan….

20120928-083003.jpg

20120928-083009.jpg
Kontrasterna är stora mellan årstiderna i Sverige. En månad?!
God morgon fredag! Har ni kommit igång?

2012-09-28 Mitt liv

Kommentarer

Tina 8 år sen

Bästa Johanna. Ja tiden har gått alldeles för fort, tyckte nyss björkarna hade musöron och det doftade liljekonvalj…o nu är det vantar på morronen som gäller.
Härliga fräcka fredag, jag har varit igång sen 05.30 och släppt iväg ett flyg till Turkiet…usch o fy, jag hade gärna åkt iväg i detta skruttväder vi har idag.

Kram och ha en skön helg.
Tina i Falun

Anna-Lena Norberg 8 år sen

Usch det är helt förskräckligt när jag tänker efter….men samtidigt är det mysigt med höst men inte så tidigt och inte så pang på…Jag vill ha en längre sommar, längre höst och definitivt en betydligt kortare vinter :)
Hoppas du får en trevlig helg med kalas och allt :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…