• 2012-10-03, 20:02
  • 0

Idag hade Marie som tagit in de snygga jeansen circle of trust till Sverige bokat tid för färgning hos mig. Vi har haft lite mailkontakt ang samarbeten med tex Greta och Anna och idag hade hon ett besök hos en butik i Skövde som ev ska ta in jeansen. Jag älskar dom! Bra passform, snygga slitningar och framförallt inte svindyra fast bra kvalite.
Här är jag med underbara Marie! Så trevlig och go tjej.

Mina gröna fina jeans finns hos Greta och Anna, gröna och svarta. 1099kr svarta blusen är plain vanilla finns också hos dom.
Och snart, snart har vi en vinnare i plain vanillatävlingen…!
Marie var nästan platinablond innan och en utväxt på några centimeter som hon ville lägga i. Jag föreslog att även nyansera allting så vi får en annan ton på det blekta. Mer åt cremeblond. Blev riktigt snyggt!
Visst är det fint?! Superpuma, tack för idag och vi ses snart! (Ska berätta för er vart ni kan hitta jeansen på flera ställen framöver….)
Sist men inte minst… måste visa er min “lilla dotters” hårsvall… hjälp alltså. Exakt 13 år sedan idag den 3/10 var hon beräknad men ville inte alls komma ut. Jag vankade med mina 30 kilo en vecka till.. :))
Hon brukar fläta håret på natten, sedan blir det så här fint. Min lilla goding.

Kommentarer

Emma 8 år sen

Hej!!
Tycker att det är grymt snyggt att ha blekta toppar som du har. Dock är jag naturligt blond… Har du nåt tips, kan jag färga en mörk botten o dra ut det lite i topparna!? Dock kommer jag väl behöva färga det hela tiden… Nåt annat roligt tips annars för nån som är trött på det blonda!?
Kram Emma

Elisabeth 8 år sen

JAG BARA MÅSTE FÅ VETA VART DINA UR SNYGGA BOOTS ÄR KÖPTA????????????????????????

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Hej!
Bianco fast för två årsedan tyvärr .. Kram J

ss 8 år sen

kan du ta mer kort på cremblond

Anna 8 år sen

Hej Johanna, jag ska färga håret om ett par veckor (bor i London, annars skulle jag ta ett besök på din salong i Skövde!), och jag undrar vad som är bäst – toning eller färgning? Mina gråa börjar bli fler och fler, och jag har tonat mitt hår i ett par, tre år nu, men jag tänker att om man färgar det på salong och sedan bara går tillbaka och färgar utväxten, då kanske det är skonsammare?
Tack och kram!
Anna

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Hej!
Härligt med London :))

Toning täcker inte helt det grå, men det beror på hur du vill ha resultatet?
Färg är ingen fara, lägg det bara på “det färska”, utväxten..
Aldrig “färg på färg på färg”…

Lycka till!! :))
Kram johanna

Katarina 8 år sen

Skriv din kommentar här!Fint hår hon har!! En fråga: Har jag missat att du skrivit hur du o J träffades. Tycker att jag läser din sida varje dag men har nog missat detta. Kul o veta:-) /K

Alva 8 år sen

Snygga tjejer!! Tack för idag Johanna, är så nöjd :)
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Härligt snyggaste Alva!!! Hade så stressigt idag att jag missade fota dig <3
Snygging! Och tack för hjälpen med plåtningen ;))
Kraaaam!!

Annelie Karlström 8 år sen

Heeeej

Lina 8 år sen

Byxorna ser verkligen supersnygga ut!
O halleda vilket vackert hår din dotter har!
Önskar dig en fin kväll!
/Lina

Lotte 8 år sen

Vilket uuuuuunderbart hår dottern har :-) Lyllos henne!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…