• 2012-10-07, 10:35
  • 0

God morgon söndag! Igår morse var vi uppe i ottan, Marilyn åkte ner till Lysekil med sitt lag redan vid 07 för att spela tre matcher- som dom vann! Gött tjejer med 6 sköna poäng. Grattis!
Jag och Lisa-Marie åkte ner till Göteborg så vi var nere när dom öppnade. Där innan hade jag äntligen hunnit färga och klippa mig. Det var på tiden… Var på salongen redan 07.15 haha det är bra när man har tonåringar som ska köras tidigt. Då kommer man upp.


SOL när vi kom fram. Vilken härlig höstdag. Och mycket folk på stan…
Vi sprang runt effektivt och hittade det vi letade efter till Marilyn som fyller år på onsdag.
Lisa-Marie letade skor och jag tror vi var i varenda skoaffär i hela Göteborg…
Till slut äntligen-

20121007-092656.jpg
Min fina tjej! Hennes hår…. Tur hon har en mamma som vägrar klippa av det. Då får hon be Mini men hon gör det inte heller :) nu är hon glad över att hon inte klippt av det mer än toppat det ofta och sköter om det noggrant med bra produkter.

20121007-093039.jpg
Dessa funderade hon på men gillade inte att dom var “blanka”…
Så det blev snyggingarna nedan, passar perfekt hennes stil. Tack goa mörka tjejen på scorett uppe i kompassen för hjälpen! Det blev jättebra.

20121007-093253.jpg
Jag köpte inte någonting till mig själv i klädväg. Behöver jag ingenting kollar jag inte, nu var det bara tjejerna.
Men ett par “snyggskor” lite tuffare har jag länge varit ute efter men tänkt att när dom dyker upp då är det meningen. Igår stod dom där och direkt när jag såg dom- här är mina skor! Inte ofta jag faller direkt. Men…åh så glad jag blev.

20121007-093715.jpg

20121007-093742.jpg
Så jag är också mer än nöjd för mina nya älsklingar.
En god lunch på Olearys hann vi med, deras ceasarsallad är riktigt bra.

20121007-094003.jpg

20121007-094050.jpg

20121007-094141.jpg
Livsfarligt med deras popcorn… Blir ju nästan mätt innan haha…

20121007-094248.jpg
På eftermiddagen var det … vad tror ni? Hockey förstås…! Vad annars, hehe…
Frölunda spelade mot Brynäs och förlorade men damn vilken match. Det hände mycket på isen…
L-M åkte hem till Skövde till sina kompisar, men det var riktigt mysdag vi hade hon och jag. Den här helgen har vi delat så på lördagkvöllen var barnen hos sin pappa.
På kvällen var vi hemma, Janne hade köpt färska räkor. Mums med skaldjur, det bästa med lite aioli och bröd till.
TVkväll och mys i soffan, skön lördag och trött efter allt spring på stan….

20121007-102318.jpg
Observera brädan som inredning hahaha… Syns det att det inte bor en tjej här? Än iallafall.

20121007-102459.jpg
Nu har vi ätit frukost, jag blir ordentligt bortskämd här. Kommer ner till uppdukad frukost, varma baguetter, ägg och kaffe upphällt. Disken får jag heller inte ta hand om. Han är fin min lilla goding. Undrar om detta består framöver VARJE gång vi äter frukost? =)
Nu ska vi strax ut på en söndagspromenad, sedan åker jag hem och lite fix hemma. Ser så mycket fram emot ikväll! Då drar vi nämligen igång första middagen i vår lilla “halv åtta hos mig klubb”. Helen har första middagen och jag är såååå spänd på vilken meny hon kommer bjuda på. Tre rätters härlig middag med bästa kompisarna kommer förgylla den här söndagskvällen. Den här gången ska vi även rösta varje gång. Och lägga en liten symbolisk summa pengar. Ökar spänningen ännu mer.
Önskar er en mysig dag, njut av hösten. Kram

20121007-103452.jpg

2012-10-07 Mitt liv

Kommentarer

Millan 8 år sen

Gud vilken fin sjal du hade. vartifrån och pris? nyligen? skitsnygg :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack :) love Forever! Finns på nordljus.net
Greta och Anna (Facebook)

Kram J

Fina Frun 8 år sen

Ja, underbara Göteborg :)
Kul att ni hittade skor till slut!

Matilda 8 år sen

Ha ha brädan! Man kan direkt se hemma hos en kille om det bor en tjej där eller inte. Det slår aldrig fel :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…