• 2012-10-10, 14:18
  • 0

Klart!! Såhär fint blev det! Fylligt och jättefina färger.

För att böja till det lite använder jag en styler från ghd och göra lite mjuka lockar.

Helt otroligt resultat!
Har ni några frågor kring hårförläningar så fråga på!

Nu kastar jag mig på tåget tillbaka till Skövde för att fira Marilyn.

 

 

 

 

 

Kommentarer

Tanja 7 år sen

Hej igen! Tack för ditt svar om tovigt blött hår, skall göra som du säger. Ha en trevlig helg!
Kram Tanja

***** Christina ***** 7 år sen

Tack Johanna för att du tog dig tid:)! Har inte provat just dom du föreslår, det kanske jag gör fast jag har snart lagt ner en förmögenhet på shampon och inpackningar…
Skam den som ger sig. Jag kanske kunde sätta dit löshår som man klämmer fast om jag vill se fin ut någon gång …? ser det klokt ut tror du? Kram!!!

***** Christina ***** 7 år sen

I somras tvättade jag mitt hår som har mycket blekta slingor, i vatten med en massa metaller i…, Det blev inte grnt, mer åt det rödaktiga hållet och mörkare. Det är inte återställt och jag kan känna att det finns kvar metaller i håret ännu. Har provat med allt snart, (produkter köpta hos frisör) men det hjälper inte så mycket. Håret är livlöst och känns ofräscht:(. Funderar på om hårförlängning kan vara ett alternativ eller om du har annat tips till mig? Tackar på förhand:)!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Inte kul alls. Men har du testat utrensnings schampo? Det är det enda som funkar.
Kevin murphy maxi Wash! Eller joico kpak cleansing schampo .
Funkar oftast. Riktigt bra grejer när man tex har gröna toner eller som ditt, röda nyanser efter missfärgning av vattnet mm.
Blek absolut absolut inte håret när man har fått missfärgning av tex vatten. Det kam uppstå en kemisk reaktion och måste alltid rensas före behandling.
Lycka till! Kommer bli bättre.

En förlängning tycker jag du ska vänta med tills du fått ordning på det.
Kram

Maria 7 år sen

Superfin.. önskar jag vågade mig på en förlägning… vore underbart…..
Solig höstkram..

Tanja 7 år sen

Du skriver längre ner i kommentarerna att man inte skall kamma ett blött hår, hur skall man göra? Mitt hår är alltid jättetovigt när jag tvättat det och om jag skulle låta det självtorka skulle det inte se riktigt klokt ut, hjälp mig hur man gör! Tack för den bästa bloggen!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tanja- föna det utan att kamma.
Helt säkert .. OM håret är trassligt när det är blött så är det väldigt elastiskt och kan gå av.
Största felet många gör- slita och kamma när det är blött
Fönar alltid sånna hår även fast det är trassligt- när det torkar kan man istället reda ut eller borsta det mycket lättare. Tro mig :)

Viktigt – bra schampo balsam OM håret trasslar sig.
Tecken på att håret är försvagat. Saknar protein och Keratin..
Köp ett bra schampo balsam tex K-Pak joico el born again Kevin murphy.
Fantastiska som bygger upp håret och du märker skillnad. Garanterat :)
Lycka till/
Johanna

browneyedgirl 7 år sen

Vilket hår =) Superfint. Hoppas du får en fin dag! Kramen

Lindgren 7 år sen

Hej Johanna!
Vad har Lisa- Marie för planer om gymnasielinje?
Är själv lik gammal som henne :)

Louise Pettersson 7 år sen

TACK Johanna för ditt svar. KRAM på dig.

TACK oxå Sandra som tog sig tid att svara och dela med sig av sina egna erfarenheter. Kram till dig med :)

Eva 7 år sen

Jättefint. Man önskar nästan man bodde i Skövde så man kunde gå till din salong;)
Sen undrar jag vilket märke du har på dina superfina solglasögon?
Varma hälsningar Eva

Jessica M 7 år sen

Hej, Först och främst tack för en trevlig blogg, började kika in här för nån vecka sedan. Sen till det här med hårförlägning. Ser ju att du är grymt duktig, har sett skräckexempel, men det är väl hemmafixare. Skulle det gå att sätta extentions i ett kort hår och få det fint. Har ca 10cm långt hår, en kort frisyr på utväxt. Behövs mycket hår då va? Och spriger det loss i pris? Tack på förhand.

Josefin 7 år sen

Snygg förlängning! Vart är ni någonstans? Hemma hos dig? Är det dina fina skor som står i bakgrunden? ;)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Haha nej jag är ju i Sthlm! :)

Clara 7 år sen

Åh. Jag gjorde en hårförlängning i våras och tog ut det när jag skulle åka på semester 4 månader senare. Ville inte bada i saltvatten med mitt fina hår.
Jag betalade ca 8000 kr för hår och jobb. Mycket pengar men har inte ångrat mig en sekund. Tyckte mitt egna hår blivit “långt” när jag tog ur det. Nu har jag sparat lite till och känner mig nöjd. Men när jag ser detta börjar jag fundera igen..
Snyggt gjort, vad duktig du är!

Gunilla 7 år sen

Vilken fin hårförlängning! Kul att du visar upp det, man blir inspirerad!
Hoppas du får en fin kväll med födelsedagsbarnet!

Anja 7 år sen

Wow!! Man har inte en chans att se vart hennes “egna hår” är någonstans bland det långa håret. Riktigt imponerad av resultatet, trodde inte det kunde bli så snyggt. Nu måste jag börja kika på alla långhåriga personer och se om det är på riktigt eller inte hihi

Regina 7 år sen

Bra info Johanna! Tack. Jag skall fundera på att göra en förlängning och tar med alla dina tips!
Grymt fin förlängning du gjort, hon måste vara jättenöjd!

Matilda 7 år sen

Men guuud så fint!! Önskar jag bodde närmare Skövde så jag kunde komma till din salong och göra en förlängning jag med. Får kolla runt lite här bland frisörerna i Norrtälje.
Man vill ju ha någon som gör det bra!
Grymt bra blogg också! ;)

Sandra 7 år sen

Vilken fin hårförlängning! Nu blir jag sugen på att sätta i nytt hår igen! Hade en förlängning för ca ett år sedan jag med.
Louise, jag kan dela med mig lite av mina erfarenheter. Jag funderade länge innan jag satte i hår. Det är som du säger ganska dyrt men om man en gång i livet vill prova på att ha riktigt långt hår så får man bestämma om man tycker det är värt det. Jag har inte så stor koll på olika märken och kostnader men jag gick till min frisör och vi pratade igenom det flera gånger och hon kollade noga in min kvalite på håret innan vi bestämde oss för slingor med vaxfäste.
Jag hade mitt hår i 4 månader och jag hade kunnat ha det lite till enligt min frisör då jag varit väldigt noga med det och det var i fint skick. Jag använde vanligt schampoo och balsam för slitet hår, bra värmeskydd när jag stylade och en fantastisk hårolja från Kevin Murphy.
En fläta varje natt är ett måste med långt hår, man svettas ibland och vrider ofta runt sig i sängen, du kan ju tänka vilken tova det kan bli av det =)
Så klart räcker det med en vanlig lös fläta.
Jag har också ett riktigt bångstyrigt och ojämnt lockigt hår men det “nya” håret gör att man fyller ut och jämnar ut det på ett sätt som är svårt att förklara.
Jag tvättade mitt hår 1-2 gånger i veckan. Lite svårt i början när man var ovan med sen gick det hur bra som helst.
Ta kontakt med en frisör och fråga på!
Jag ångrar inte en dag med mitt fantastiska hår.
Och nu vill jag göra det igen efter att ha sett dessa bilder! Snyggt gjort Johanna!!

fanny! 7 år sen

Vad kostar det att sätta i löshår hos dig om ni sätter i det med rätt färg och håret som behövs? Tacksam för svar:)
kram

Elin 7 år sen

Hejsan!
Jag är en tjej på snart 18 år och mitt hår är kaos.
Jag har alltid haft tunt och extremt lent hår. Har alltid låtit det vara hyfsat långt men för några månader sen klippte jag det axel kort och upplevde håret tjockare. Nu är jag där igen, långt och tunt. Min fråga är om det skulle funka med extensions i mitt hår och isf hur mycket kostar det? På ett ungefär.
Skulle bli så tacksam över ett svar.. You rock!

Linda 7 år sen

Hej Johanna! Jag har en fråga, mitt hår växer inte längre (det känns som om att det inte gör det) jag skulle vilja ha längre hår än vad jag redan har, men varje gång jag går till en frisör så blir jag missnöjd, det är kanske jag som har för stora krav men när man som student inte tjänar så mycket pengar så vill man att dom gör ett bra jobb, och jag undrar ifall ens naturliga hår kan växa mer ifall de toppar håret och sedan sätter i en hårförlängning?
Detta är kanske en knasig fråga men har alltid undrat över detta och ville så gärna fråga dig. Kram Linda

Louise Pettersson 7 år sen

hårförlängningar är oftast väldigt väldigt dyra. jag förstår att ni använder er av bra kvalite på håret vilket såklart är bra. men borde de inte finnas bra kvalite på hår som är lite billigare. jag har väldigt stripigt och tunt hår. kan inte låta de växa så långt utan att de ser fruktansvärt tunt och tråkigt ut, därför skulle en hårförlängning vara kul.

kan man;
1. köpa bra hår och få de insatt av er (inklippt)
2. är de sant att de bara sitter ca 3 månader
3. måste man köpa speciella schampo eller funkar ett schampo som ex respons?
4. måste man göra en fläta varje natt för att inte slita på håret och isåfall en inbakad eller räcker en vanlig?
5. kan man inte tvätta håret mer än 1 gång i veckan? jag tättar mitt varje dag då de blir väldigt mycket virvlar, blir bångstyrigt och väldigt flåtigt om jag inte gör de nämligen.

tack!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Louise – ja förlängningar är ofta dyra av framförallt två anledningar.
1. Håret är av en bra kvalité. ..
2. Frisören gör ett riktig bra, proffsigt arbete. Jag gråter nästan när jag ser en dålig förlängning, kanten syns… Inte bra ihopklippt… Fel färg… För lite hår mm mm.. Jag brukar säga –
Spara heller pengar och vänta tills du kan göra det ordentligt. Men det där bestämmer man ju helt själv.
Att det “håller” betyder ju “växer ner”. Ditt eget hår växer och då växer slingorna med.
Efter ca 3-4 månader rekommenderar man att plocka ur eller flytta upp då det trasslar sig lättare ju längre det kommer ner. Men det beror helt på hur bra man vårdat sina extensions.

Extensions kräver extra fukt då det inte får den naturliga fukten, näringen från ditt egna.
Respons funkar inte. Du behöver ett frisörschampo som innehåller uppbyggande ämnen och extra fukt.

Vill du få bättre kvalité, få det att hålla samt inte gå av – byt produkter.
Det är A och O.
Kamma inte när håret är blött.
Avvakta med en förlängning. Har du sprött och poröst hår- blir länge bättre av extensions. Vårda vårda vårda. Först.

Nej, vi sätter inte i ett hår som kunden tar med.
Det är ju hår som vi inte har en aning om vad det är… Och jag tror inte många professionella frisörer arbetar så.

Någon gång har jag hjälpt någon kund klippa ihop clipshår. Samma pris som en vanlig klippning. Men tex kompis som sätter i på kompis hemma med ett hår beställt från någonstans i cybervärlden – nej det gör jag inte.

Hoppas du fått lite hjälp, lycka till! Kämpa på.
Kram johanna

Camilla Bergström 7 år sen

Åh så fint!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Pasta med musslor! Detta gjorde jag till Janne och mig igår, fina blåmusslor är bland det godaste jag vet. Sen älskar jag alla skaldjur men just musslor ligger på topp. Ibland med…

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…