• 2012-10-11, 19:20
  • 0

Jag gick till restaurangen SAND där L-M praoar och käkade lunch idag. Så häftigt att se sin stora tjej arbeta och vara trevlig och ta hand om gästerna.
Vilken bra erfarenhet att vara ute bland folk. När jag skrev status på fb och checkat in samt taggat henne fick jag en kommentar att -jaha då var det din tjej som serverade oss häromdan. Jätterar och trevlig tjej”.
Sånt värmer i mammahjärtat, eller hur?!

20121011-185150.jpg
Lax med hummersås- jättegott och mysig restaurang. Trevlig libanesisk meny också.

20121011-185258.jpg
Min outfit idag blev älskade chill norway från Nordljus. mexican dress/sand
Mysiga kläder..
Skinnjackan från Clarks-här!
Den är tight och snygg i modellen. I like!
Mina älsklingskängor är Frye hos Greta och Anna i Borås. HÄR.

20121011-190310.jpg

20121011-190325.jpg

20121011-190410.jpg
En kund på salongen- åh så fina färger! Ljus från början men blev mörkare i botten och tonade färger, ljusare toppar. Och ja, detta funkar även på kortare hår. Jättefint med mörkt och lite blekta toppar.
Vill visa förresten L-M skolfoto som kom igår, hon tillät mig till och med haha!
Gulleplutten.

20121011-190641.jpg
Här har hon böjt håret lite med sylen och sedan borstat så det blir vågigt.

20121011-191947.jpg
Puss och kram/ nästa inlägg blir det vinnaren till kappan :)

2012-10-11 Mitt liv, Mode / Skönhet

Kommentarer

du har alltid så fina kläder och är alltid så fiin jämt!
Kram till underbara du för en fin och underhållande blogg!

anna 8 år sen

Snygger klänning! :) Synd att den är så dyr bara..:(
Men snygg är den! Och du med! :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack <3

Maria 8 år sen

Supersnygg outfit… väntar me spänning på vinnaren…..

Petra 8 år sen

Var köper jag sylen?Skriv din kommentar här!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Hos mig :)
Maila så skickar vi!
Kram

Emma 8 år sen

Ååååh vad söt hon är, jösses!!! Så lika ni är!

Tina 8 år sen

Johanna,din utstrålning o din alltid glada min gör mig glad, o att se sina barn i arbetslivet o dessutom få höra såna härliga kommentarer gör en stolt som bara den. Det är ju betyg på att man “lyckats” förmedla lite från jur det är att bli vuxen❤

Kram o nu håller jag tummarna för att kappan får bo hos mig i Falun.

Sara L 8 år sen

Snygg outfit! Jag tycker jättemycket om jackan, så snygg!

Susanne 8 år sen

Grymt snygg outfit! Måste nog kolla in den skinnjackan, vill ha!

Anna-Lena 8 år sen

En tuff brud i lyxförpackning :) Du ser verkligen strålande ut :) Nu är spänningen olidlig…..vem vinner kappan???? :D
kram kram

Camilla Bergström 8 år sen

Önskar jag hade möjlighet att anlita dig för en förlängning…

Kappan.<3 Tänk om det ändå kunde bli jag… ;)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…