• 2012-10-16, 23:55
  • 0

Så otroligt fantastiskt! Vilken match Sverige gjorde, jag såg de sista 40 min och det var ju dom bästa. Om man säger så. Fotboll kan jag annars tycka blir lite långtråkigt men här var det ju näsan lika mycket action som på isen :)
Idag har jag jobbat till 19 sedan gick jag till gymmet, jag sprang 5 km och körde lite styrka efteråt.
Jag har upptäckt att jag presterar betydligt bättre styrkepass efter ett konditionspass, jag är uppe i puls och kroppen är uppvärmd. Jag vill få tighta till låren, insidan är inte alls kul… Men har lärt mig jättebra övningar som funkar riktigt bra. Ser nog inte klokt ut att sitta på en pilates boll men det är grymt. Knip åt lårmusklerna, jag körde hantlar samtidigt så blir du ännu mer effektiv och tränar både balans och hela kroppen får jobba.

20121016-233250.jpg
Ligger på golvet och lyfter med benen upp i luften och ner.
Såååå jobbigt men känns ordentligt i låren och magen.
Lägg till hantlar, lyft samtidigt så tränar du armarna också.

20121016-233447.jpg
Så här slut blir man efter ett bra trängingspass.
Idag är jag nöjd, var även ute och gick i morse. Barnen har också tränat och vi käkade lite rester, jag åt tacofärs med sallad. Älskar det men framförallt slippa laga mat.

20121016-233610.jpg
Osminkad hela dan, skönt ibland.
Jag är peppad och taggad för träning så mycket jag hinner, så galet skönt. Framförallt- jag blir gladare.
Testa att röra på er varje dag, endorfinerna flödar!

20121016-234027.jpg
Fick den här bilden av fantastiska Anna Benson på fb som är ambassadör för “måla Sverige rosa” i oktober.
Tyckte bilden var jättefin. Mysig kväll och framförallt viktig insamling.

20121016-234854.jpg
Sms:a Måla Rosa till 72 988 så skänker du 50kr
Följ insamlingen och turnén på www.målarosa.se

Kommentarer

K sanden 8 år sen

Åh va härliga bilder=) undrar vad du har gjort för fint med håret på bilden me dig o janne? Är oxå brunhårig men vill ha lite mer liv i det!
Kram från skövdebo

anna 8 år sen

Yes! Jag skänker pengar! Självklart! :)

Kramiz

Nilla :) 8 år sen

Alltså ni är ju så fina ihop du och Janne…ett av mina favoritpar ;).
Det där med att tighta till låren jobbar jag med med…så mycket lättare att tappa några kg än bli fast. men skam den som ger sig heter det va? :).
Kram till dig

Matilda 8 år sen

Otroligt fin bild på er två! Du ser så söt och kär ut :) Och han med. Snyggt par! Ska blir SÅ roligt att följa dig i nya tv-serien. Man har bara väntat på att du ska dyka upp i tv igen. Du är så snygg! Jag vill också se ut som 25 år när jag blir 39. Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…