• 2012-10-23, 11:34
  • 0

Ny dag och idag försöker jag låta min jäkla arm vila. Skriver med vänster :)
Svårt när man är frisör dock.
Men nog om det- vad kul att ni gillar tävlingen! Idag ska vi presentera 5 vinnare som vinner biljetter till ladies Night, så kul!
Ska iväg på en tidningsintervju strax och mini var snäll och plattade håret. Tjock knut på huvet känns inte kul även om det är fint och avslappnat.


Kolla in styleicon.se där finna dessa finingar.
B loved armband, riktigt snygga.

20121023-113405.jpg
Vet att Greta och Anna har dessa.
Litet tips :))
Puss

2012-10-23 Mode / Skönhet

Kommentarer

mia 8 år sen

har sett att armbanden finns på http://www.isacouture.com/b-loved

Josefine 8 år sen

Var är den fiiiiina tröjan ifrån???????

Jenny 8 år sen

Fyller även jag på med frågan; Var kan man köpa tröjan ?

Pernilla 8 år sen

Hmmmm måste sova nu, hade hoppats överraskar tonårstjejen med lite ladiesnight med mamma. Vi behöver göra något ihop ensamma tillsammans. Vi. Lämnar bonuspappa och minisystrarna hemma. Sedan är kvällen vår, min och min älskade dotters… Snälla Johanna när kommer dom utvalda?

Monica Westlund 8 år sen

Åh gillar korsarmbandet… Alltid kul o titta in här
Mvh
Krusidullan

Pia Göransson 8 år sen

Ännu en som gillar din tröja. Var finner man den någonstans?

chris 8 år sen

Vad är det för fel på din arm? Funderar om du även har ont i hand och fingrar? Då kanske du har samma som jag, karplartunnelsyndrom, bara en tanke,, krya på dig

Maria 8 år sen

Tröjan var ju alldeles underbar? Vart finns den? :)

Hanna 8 år sen

Åh, Jag älskar din tröja! Var har du köpt den?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…