• 2012-10-24, 00:02
  • 0

Efter jobbet gck jag ut på en lång powerwalk, vad kallt det var men på ett sätt skönt att “frysa lite” även när man går fort. Bättre förbränning. Är verkligen så nöjd med mina träningskläder. Sköna, andas så jag aldrig fryser eller blir för varm och jag syns eftersom jag ofta går när det är mörkt. Tror ni kan få tag i en del på gymgrossisten.  Nelly.com  Märket heter MXDC sport. Vill ni få tag i jackan jag har (finns inte på sajterna så maila Jannes kompis (som vi tränade med i söndags) [email protected] så fixar han åt er. På deras Facebook kommer det blir en tävling framöver, håll utkik där. =) (När jag bloggar från datorn blir det väldigt konstigt här inne, blir tokig och jag kan inte skriva iphone då min arm strejkar. Måste fixa med Linda i morgon. Ni får tillsvidare stå ut med ett rörigt inlägg)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikväll var det säsongsavslutning av Hollywoodfruar, jag verkligen älskar det programmet. Men, vad tyckte ni om slutet?Oj, oj, oj….  Jag vet inte riktigt… tyckte de gick över gränsen mot Gunilla. Varför skulle Margareta framföra den där sången egentligen? Kändes som ett skådespel alltihop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sista avsnittet idag. Jag höll på att trilla omkull av skratt när jag hörde rösten efter programmet- och där tog Hollywoodfruar slut för den här gången men redan nästa vecka ersätts dom av 4 nya kvinnor från småstäder istället samma tid.  HJÄLP. “Ni har väl ingen Gunilla” var det redan en kommentar på faceboook.

Reklamen går för fullt på trean och jag viker mig av skratt varje gång. I slutet av trailern går jag som värsta bonnen med en raggarbil bakom, hahaha det är Skövde det. Mindre än en vecka kvar. Hu, jag börjar bli lite NERVÖS faktiskt, men jag ser väldigt mycket fram emot premiäravsnittet. Hoppas ni ska titta. Tisdagar Tv3 21.00 (hyffsat inkört den tiden hehe)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ni kan läsa dessa härliga tjejers bloggar på TV3.se och vilka dom är. Jag får tyvärr inte pga mitt kontrakt på amelia (hade nog inte hunnit med en blogg till puh) så ni kommer ha kvar mig här enbart på amelia.se =)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Hade min gosiga Chillnorway idag, finns HÄR.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tacosallad har vi ätit ikväll, lovely. Inga nacochips naturligtvis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God natt och kramar//

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Mari Petersson 8 år sen

Hej, undrar var du har köpt det fina ljusfatat?MVH Mari

S 8 år sen

Man kan redan nu se småstadsdrottningar, första programmet, på viaplay (viasats streamingtjänst). Har precis kollat första avsnittet och det verkar vara en mysig serie!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Va? Hahaha då kan jag tala om att du sett det före mig ;-)
HÄRLIGT nu blir jag glad!
Kram johanna

Maria. 8 år sen

Jag blev väldigt ledsen när jag såg hur Isabel betedde sig mot Gunilla. Och Margareta ja, det var väldigt dumt gjort att ta med sig låten. Onödigt. Trodde kvinnorna i serien var begåvande med sunt förnuft. Det har definitivt gått för långt nu. .. Ser däremot fram emot att följa dig i din nya serie nu! :) Kram!

Matilda 8 år sen

Tyckte det var ren mobbning mot Gunilla. Som när Gunilla gav Isabel en komplimang för hennes skor och Isabel bara fryste ut henne. Och den där låten, ren mobbning ju. Var hemskt att se. Dom andra mobbade ju och fryste ut henne helt. Nu fick man se vilka dom är som verkligen är falska och hemska. Och inte var det Gunilla. Inte var det hon som satt och skrattade, mobbade och fryste ut..

Marie 8 år sen

Måste säga som du..att jag tycker också att Margareta kunde avstått från att göra den där låten på Hollywoodfruar.
Börjar nästan bli för mycket hat mot Gunilla tycker jag…
och det jag mest tycker är taskigt som dom gör nu..att dom klipper ihop alla Gunillas värsta scener till ett klipp..såklart framstår hon som värre än det kanske är. :(

Jenny 8 år sen

Hej!
Ser fram emot programmet nästa vecka. :) ville bara höra vart du köpt den snygga tröjan i inlägget nedan?

//Jenny

Jenny 8 år sen

Här kommer bara en liten undran. Förstår att det är väldigt praktiskt att ha avtal med massa företag och få deras produkter och sedan göra reklam för dem. Men tröttnar man inte på att vara en vandrande reklampelare. En del bloggar går ju nästan inte att läsa för det är ju bara tävlingar och facebooktryckande. Vad tycker du själv ?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…