• 2012-10-29, 23:30
  • 0

På TV3 kan man läsa om premiäravsnittet! Nu är det nära.. Oj oj oj… Mindre än ett dygn kvar.
Idag har det varit hektiskt på salongen och mellan kunderna svara på mail och telefonintervjuer. Nu börjar det!
HÄR kan ni läsa om första avsnittet ;)


Är ni nyfikna? Snart vet ni :)
Ikväll kom jag hem vid 21 från jobbet och följde Marilyn till en kompis som hon skulle sova över hos. Sköööönt med lov för dom. Sedan har jag färgat min utväxt (vet, galet att vi inte hinner hjälpa varann på salongen) tog med mig färg hem och medans den satt i pratade jag med Janne samtidigt som jag plockade undan i köket. Ni känner igen er va? Fast ni färgar ju förstås INTE hemma.
Nä, jag menar det ;)
Natti natti och sov gott. Den här tisdagen har jag egentligen bävat för- så nervöst!! Men nu är jag taggad-
Here we go!
2012-10-29 Mitt liv ,

Kommentarer

Elin 8 år sen

vart är jackan ifrån??? :)

Anneli Bergendahl 8 år sen

Hej fina Johanna!!

Brukar läsar din blogg men har aldrig kommenterat. Den fina silverringen du har, var finns den att köpa tro??

Ha en härlig kväll.

/Anneli i Mölndal

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Amelie- åh den är köpt i Grekland för längesen :(

Elin 8 år sen

Hej!
Såg programmet nyss! Såg lovande ut :) MEN till frågan jag har. Vart har du köpt den uuuubersnygga jacka/koftan som du har på bilden?? :)

Eva 8 år sen

Jodå. Även jag ska slå på tv kl 21.
Hoppas bara att serien är bättre än programtiteln.
Så nervärderande!

Estelle 8 år sen

Säger bara ha ha ha till Camilla och Milla! Vadå gick ni i småskolan med Johanna och blev “kränkta” för att hon var snyggare än er redan då? Ingen kan ju tycka att Johanna inte ser bra ut. Kanske är ni små Skövdebrudar som liksom Johanna vill in i ramljuset men helt utan lyckosamt resultat.

Stick i alla fall härifrån! Läs Kissies blogg t.ex. där är allt opererat och klart!

Camilla 8 år sen

Håller med Milla om att du borde byta din headerbild, du ser verkligen inte bra eller fräsch ut alls på den bilden. Du som verkligen är så mån om ditt utseende och hur du ser ut, borde ju ha valt en mycket snyggare bild än den bilden man ser i headern nu.

Maria 8 år sen

Har redan sett avsnittet – jättebra!! Jo en fråga, jag har ungefär lika mörkt hår som dig, men har en utväxt nu på ca 2 cm.. som är grå, inte jätte men grå.. hur kan man göra på bästa sätt för att försöka få fram det gråa mer o mer.. kan man slinga på nåt vis…behöver få tips.. tycker det är drygt att färga utväxt hela tiden.. ser många me grått som har så läckra färgkomb…

Anki Stenholm 8 år sen

Hej Johanna, väntar på hur jag får biljetterna jag vann i din utlottning Ladies night…Jag har mailat dej på adressen jag fick..:) tusen tack för vinsten…längtar tills fredag och skall givetvis se programmet i kväll….

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Vänner- det kommer mail ikväll! :)

Louise Pettersson 8 år sen

jag biktade mig för dig nu. jag vet ju att de inte är bra att göra så men plånboken tillåter inget annat och råttfärgat är så fult. och….den dagen jag får jobb så hoppas jag att jag kommer att ha råd att färga på salong och får det riktigt gjort. :)

Milla 8 år sen

Hej Johanna! Tycker du ska byta profilbild till din blogg, du ser alldeles smutsbrun ut och rynkig runt ögonen! Kolla in pannan, runt näsan och på hakan på en större skärm får du se. Du har ju massor andra bilder där du ser mycket fräschare ut?!

Monica Westlund 8 år sen

Ska bli såå kul ikv o kolla på dig o de andra drottningarna.
K ör spinningklass ikv så vi får cykla fort för o hinna.

Mvh
Krusidullan

Alexandra 8 år sen

God Tisdag Johanna.Här är också en som längtar till i kväll.Det ska bli jätteroligt och följa dig även på Tv.Din blogg har blivit en höjdarblogg Johanna.Älskar den;) I vår morgon tidning står det att DU regerar i Skövde haha ,kuuul.Lycka till .Puss o kram hela dan.

Louise Pettersson 8 år sen

jag färgar hemma, färgar håret svart så de är enkelt å billigt med hårfärg. har inte råd att färga på salong.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Ja man väljer själv :)
Det är dock inte lika lätt att bli av med det svarta den dan man vill ha en annan färg.
Då den färgen oftast sitter… Och man får färg på färg i många lager.
Men lägger man alltid enbart i utväxt och aldrig på längderna funkar det helt ok.
:)

Kram Johanna

Nilla :) 8 år sen

Som jag längtar till ivväll kl 21 :). Såg första trailern (heter det så?, ha ha) för progrmmet igår på tv och längtade då ännu mer. Jag minns ju dig som sprudlande och så härlig då du va med i EMS så är på tiden att vi åpr höra ditt härliga skratt igen. Din fina personlighet lyser igenom i varje inlägg du skriver här men blir så mycket mer levande på tv ju :). 10.5 timme kvar då ;). Kram

Tanja 8 år sen

Det skall bli så kul att se programmet ikväll, har längtat! Kommer från Borås, så det är två personer jag kommer följa lite extra ;). Som jag skrivit tidigare så är din blogg den jag gillar bäst, läser andra bloggar först och sparar din till sist, precis som i en godispåse. Kram Tanja

Camilla 8 år sen

Ja ikväll och alla andra tisdagar framöver kommer jag sitta klistrad framför tv:n, ska bli så kul! : )

Camilla 8 år sen

Ja ikväll och alla andra tisdagar framöver kommer jag sitta bänkad framför tv:n ! Ska bli så kul : )

Pia 8 år sen

Blir spännande med serien ikväll!
Jag undrar vilka tights du har när du motionerar?
Från det nya märket?

Kram Pia

annette 8 år sen

God Morgon!
Ska bli så kul att bänka sig framför tv:n ikväll. Varit inne o läst på dom andra tjejernas bloggar – blev väldigt fängslad av Michaela. Men först får vi ha 8 timmar på jobbet!!
kram kram

JESSICA 8 år sen

Hej fina Johanna!!:) Jag har följt din blogg länge men aldrig kommenterat….Tänkte att nu är det dags:) Ska bli kul ikväll å se programmet…kommer säkert bli kanon :) Är titt som tätt i SKÖVDE då jag jobbar som säljare för ett klädmärke…Dyker kanske upp på salongen en dag å säger hej:) All lycka till dig m livet Janne Barnen å salongen :) Kram Jessica i Skåne

Tina 8 år sen

Gomorron bästa Johanna. Kan du tro jag ska titta kl 21.00 ikväll, superspännande blir det. Kan säga att du ser ju gladast ut av gänget….
Kram o ha en skön tisdag, här vräkte snön ner (2 dm) igår o idag är det slask

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Nu är det nära, ska titta på programmet med barnen! Vi har dock redan sett det ;) I detta avsnitt har vi en modevisning tillsammans med mysiga butiken Clarks. De filmade en…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…