• 2012-10-29, 20:01
  • 0

Nu har vi äntligen bokat julbord, jag ÄLSKAR julen och tycker det är mysigt med något julbord före julen. Men det räcker med ett…. i år ska vi bo över på mysiga Novotel i Göteborg och äta deras berömda Bohusländska julbord som tydligen ska vara rikigt bra. Mums med lite skaldjur också :) Det är jag, janne och våra barn och hans föräldrar, ska bli supermysigt! Jag fick se på Novotels facebooksida att dom har en ganska kul tävling som pågår i två dagar till så skynda er att kolla upp!

Ni kan vinna jubord för två personer samt övernattning på deras fina hotell. INTE tråkigt alls…  Lycka till!

Tävlingen går till så här:

VILKEN SILLSORT SKULLE DU HELST VILJA SE PÅ JULBORDET? Saltlakritssill? Lingon och enbärssill? Det får gärna vara en udda smakkombination, men som du tror att många skulle uppskatta.  Det ska även fungera att tillagas till ca. 8000 personer. Förra årets vinnarsill, Wasabi & lime (tipsad av Helena Engström) blev en stor succé på julbordet. Kanske just din sill gör succé i år?

Gör så här: 1. Gilla oss på Facebook (om du inte redan gör det) 2. Klicka på bilden och skriv ditt sillbidrag i kommentarsfältet under bilden (vi vill ha ditt bidrag senast 31/10). Max ett bidrag per person. Om flera personer föreslår exakt samma sillsort, så gäller den som skrev först. 3. Gilla bilden och/eller dela bilden till dina vänner på Facebook (tryck på delaknappen nedan). I början på november väljer vi ut fem finalistsillar som vi provsmakar och därefter korar en vinnarsill.

http://www.facebook.com/#!/NovotelGoteborg?fref=ts

 Den som skickat in vinnarbidraget belönas med julbordspaket* för två personer. Vinnarsillen kommer sedan att finnas på vårt julbord!   * Julbordspaketet innehåller julbord, övernattning i dubbelrum inklusive frukostbuffé (värde 2270:-) Läs mer om julbordet och julbordspaketet här: www.novotel.se/restaurang-bar/julbord Om du inte har möjlighet att resa hit i december, går det bra att byta julbordspaketet mot ett middagspaket som kan nyttjas under hela 2013

2012-10-29 Mitt liv , ,

Kommentarer

Estelle 8 år sen

Bra val!
Kan verkligen rekommendera detta julbord! Helt suveränt fräscht med mycket skaldjur och fin utsikt. Lite mycket “goa gubbar som bjuckar andra goa gubbar i samma bransch” dock men det får man stå över och koncentrera sig på sitt eget sällskap:-)

AnnaE 8 år sen

Håller med! Det räcker med ett julbord innan jul.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg