• 2012-11-08, 00:05
  • 0

Äntligen fick vi till en kväll som passade, Hanna har varit här ikväll och vi har suttit i soffan i flera timmar och tjatat. Lite brieost och plock, tända ljus. Vilken lyx att ha så fina vänner, vad vore livet utan er. Hanna provade även en del kläder jag inte använder, vi har ganska lika stil så det är ju perfekt att kunna dela med sig istället för att dom ska bli liggandes. Tack för en jättemysig kväll! Pepparkakor….. jippie!

Marilyn min lilla goding i myskläder, ikväll gjorde vi tacosallad. Mums! Tacoköttfärs, grönsaker och gräddfil.

Här har jag på mig en underbart söt blus! Jag älskar den! Det är Lilly of sweden och det är pärlor runt urringningen, kortare modell med lite volang på ärmen. Så söt! Fin till jeans. Ni hittar den på Myztyle, en jättemysig webbshop. HÄR. Vet ni mer då, är ni sugna på blusen eller något annat i butiken får ni 20 % rabatt på allt (!!) till och med söndag. Skriv koden Johanna så får ni rabatten avdragen vid kassan. Min mamma ville ha en direkt i morse när hon fick se den, hon gillade att det var som “smycke” runt halsen. Får kanske köpa en till henne i julklappa, lilla mamsen. ;)

I morgon ska jag berätta vilka som vann biljetter till Magnus Carlssons julkonsert!

Puss och kärlek

2012-11-08 Mitt liv, Mode / Skönhet , ,

Kommentarer

Kristina 8 år sen

Har letat ihjäl mig efter din veckade ljusbricka – var hittar man den , så snygg!

cecilia 8 år sen

Hej

Du har en undrbar blogg Johanna, jag läser den varje dag.
Jag vore jätte glad om du vill tala om var du köpt ljusstakarna som du har på ditt halvnåne bord i köket. Dom höga med silverfot som man har värmeljus i. Kram ha en bra dag. cecilia

Jessica M 8 år sen

Oj vad fin den var blusen.

Katarina Wålemark 8 år sen

Skriv din kommentar här!Fin blus, hur är den i storlek, är den “normal” så att säga. Kram K

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Underbar! Sitter riktigt bra På. M el L skulle jag kunnat ha.
Kram!

Nettan 8 år sen

Hej

Jag vet inte vart min kommentar tagit vägen? Jag såg den igår kväll på förra inlägget….kanske är jag trött nu och inte ser den.. ..hihi……Men iallafall jag vill Tacka för tipset om den rosa klänningen…

På Hötorget var den slut, hittade en i stl 36 på Drottninggatan….Nice..Hade velat ha stl 34..men de blir på skärp eller utan….Tack igen för tipset

Ha en fin dag
Kramisar Nettan

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg