Kommentarer

Emma S 8 år sen

Hur gör du med håret när du har tränat? Frisörer säger ju att man ska tvätta håret 2-3 gånger i veckan men när man har tränat är det ju äckligt att inte duscha håret. Fast samtidgit känner man hur håret blir uttorkat….Kram!

Jenny Nilsson 8 år sen

Skriv din kommentar här!
Jippie!! TACK vad roligt! =)

Elin 8 år sen

JAAA! Vad glad min kommer bli :D men är det verkligen jag som har vunnit? Skrev mitt svar den 3 november 11:41 men kollade precis och verkar inte vara någon annan Elin som har kommenterat. Skrev nyss men vet inte om min kommentar försvann så testar att skriva ett nytt inlägg här.Tack för svar! Kram

Elin 8 år sen

Hej Johanna! Är det alltså jag som vunnit? :D om så jaaaaaaaa! Min mamma kommer bli så glad :D men du har skrivit “Elin som skrev sitt svar den 3 november 11:50” jag skrev 11:41.

Elin

november 3, 2012 11:41
Jag skulle vilja ta med min mamma på Magnus konsert i Kalix. Hon har lyssnat på honom i flera år men aldrig sett honom live. Så det skulle vara så roligt att få överraska henne med konsertbiljetter! :)

Alexandra 8 år sen

Veckans KEX Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kul Johanna.Grattis det är du värd.Jag hoppas verkligen se mycket av dig inom media i framtiden.DU ÄR BÄST.Kram och ha en skön helg.

Cissi 8 år sen

Tack tack tack :) Vad glad jag blev när jag läste att jag vunnit biljetter till Änglarnas Tid!!! Ska överraska min mamma med detta ikväll :)
Kram & trevlig helg!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg