• 2012-11-11, 13:45
  • 0

Nu sitter jag på tåget och är på väg hem. Jag och barnen ska åka ut till min fina pappa och gratta på Fars dag!
Igår träffade jag och Janne Magnus, Mats och Wictoria igen för att äta middag på Hello Monkey på Linnégatan. Även Frida och hennes kille var med. (Vän till M och M)

20121111-133306.jpg20121111-133325.jpg
Jättemysigt ställe! Asiatiskt och trevlig personal. Kan dock inte ens stava till vad vi åt men gott var det!
20121111-133517.jpg
Vi skrattade väldigt mycket…. Tack för en härlig helg med mycket skratt med vänner.
20121111-133556.jpg
Min snygga man och min snygga kompis! :)
20121111-133638.jpg20121111-133648.jpg
Sedan satt vi en stund i baren på Gothia och vid 23 åkte vi hem när Magnus och Wictoria skulle jobba. Min kille bad mig ta med saxarna förresten.. Han tycker håret är för långt… Ååå jag som glömde saxen hemma.. Gud så synd! Moihaaa…
Älskar hans lockar… Men vi ses i veckan före han åker till Florida på lördag så jag ska toppa honom iaf. Men korthårig kommer han aldrig bli.
Usch vad jag kommer sakna honom…
Två veckor. Men brun och fin lär han va efter den resan. Kul att göra far och son tripp!
20121111-134049.jpg
Hade på mig Ester Eleonorakavaj, mina svarta Dayjeans och frontrow väskan. Clarks skärpet förstås.
Love silver och nitar. :)

20121111-134358.jpg
Vi städade och grejade hemma hos Janne i fm och han svängde ihop hans grymma omelett. Där slår jag honom inte- Bästa starten på en söndag.

Nu måste jag kliva av tåget!
Puss och hoppas ni får en fin fars dag!
Tänker även på er som inte har någon pappa. Varm kram på er.

20121111-140806.jpg

2012-11-11 Mitt liv

Kommentarer

Alexandra 8 år sen

Vackraste paret någonsin.Ni är väldigt fiiina tillsammans.Kram och kärlek.

Anna 8 år sen

Du och Janne är så sjukt snygga ihop. Det lyser kärleken genom dataskärmen….

elin 8 år sen

Hahaha jag älskar att läsa kommentarerna! Det är sorgligt att en del på riktigt tror att detta är hela ditt liv! Bara för att man går ut och äter och tar ett glas vin betyder ju inte det att man festar!

Mia O 8 år sen

Och vill man inte läsa om Johanna och hennes liv så kan man ju bara ge fasen i att gå in på bloggen och istället ägna sig åt annat.
Keep it up Johanna! Ha en bra söndag! Kraaam

Stiinis 8 år sen

Tycker din blogg är grym och gillar alla tips du delar med dig till dina läsare. Du är grym Johanna!

Fina Magnus och Mats :) bästa killarna!

Kram kram

ullis 8 år sen

Hej Johanna!!
Super fina kläder du har” I like” du kavajen är det one size på den har nämligen letat rätt på den på nätet och där står one size måste dubbelkolla så det e rätt kavaj hihi!! Ha nu en mysig söndagskväll och en skön ny vecka….det ska jag ha!!Kanske blir jag med en paljettkavajsägare!! kram kram ullis

Ann 8 år sen

Vad bra att han var spik nykter när han gav sig ut på vägarna. Du behöver inte redogöra för hela ditt liv. Du får ursäkta om jag har missuppfattat bilderna. Det är din blogg så du får skriva och visa precis vad du vill.

anneli 8 år sen

Väntar på dina tips om vad du äter och hur du tränar, tror du att du kommer att hinna lägga upp någonting om det snart ?

Maria 8 år sen

Låter som ni haft en riktigt härlig och mysig helg tillsammans :-) Hoppas ni får en trevlig och mysig söndag..

Stor kram till dig och trevlig söndag
// Maria

Ann 8 år sen

Festar inte ni väldigt mycket. Visst det är kul med ett glas vin ibland, men det är väldigt mycket bilder på vin och drinkar. Tänk på att dina döttrar är i tonåren och de tar efter ditt sätt att leva. Skulle vara roligare med lite mer hårtips men det är kanske bara jag som tycker så.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Allt är relativt :-)
Onödigt att ens kommentera egentligen. Skulle jag skrivit upp exakt vad vi drack och att Janne körde igår skulle ju det också bli ointressant .
Jag visar hälften av mitt liv här inne och middagar och allt sånt är tacksamt att skriva om.
Mina barn bor hos mig på heltid men varannan helg hos sin pappa.
Men jag skriver väldigt sällan om dom.
Alla gillar tex inte hårbilder… Jag bloggar om vad jag själv tycker är intressant och vad jag gör i vardagen. Sedan klart att min träning är extra kul att skriva om då jag får så oerhört många mail från tjejer som kommit igång att träna! DET ger mig energi!

Trevlig fars dag!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…