• 2012-11-12, 15:48
  • 0

Just nu sitter jag på Sveriges radio P4 i Skövde. Jag ska medverka på Grant’s true Tales på Bishops arm ikväll kl 18 och radio Skaraborg ville prata lite om vad det handlar om.
Jag fick förfrågan att medverka på den här berättarfestivalen där jag skulle inleda med en “personlig berättelse”.
Hjälp tänkte jag, detta är svårt. Ranelid är även med och han kan ju det här liksom. ;) Han är dock inte med ikväll utan det är jag som ska prata i Skövde.
Jag ska berätta kort vad det är-
Grants true Tales produceras av familjeföretaget som grundade whiskyn Grants och i fem generationer har dom fört sina erfarenheter och recept vidare-dom vill betona betydelsen- av att vi kan lära oss av varandra genom att berätta sin historia.
Jag gillar detta! Festivalen inleddes i mitten av oktober och kör en turné genom Sverige fram till 15 november som avslutas i Malmö.
Alla har möjlighet att delta i tävlingen. Vem blir årets berättare i Skaraborg? Alla berättelser kommer filmas och bedömas av en jury.
Jag är inte med i tävlingen utan inleder berättarfestivalen med en liten personlig berättelse.
Jag tror det ligger i tiden mer och mer att dela med sig av sin historia och sin erfarenhet positivt eller negativt kan hjälpa andra och sig själv.

20121112-154241.jpg

20121112-154247.jpg

20121112-154257.jpg
Vi har pratat om berättarfestivalen och jag lägger upp en länk här alldeles strax. Härliga Eva intervjuade och är otroligt duktig radiopratare.
Nu ska jag ner till salongen och jobba, vid 18 kör det igång!

20121112-154732.jpg

Kommentarer

Nettan 8 år sen

Hej

Din skjorta / toppen du har på dej med hål på ärmarna….Finns inte längre kvar hos ” Greta och Anna ” ….Du har inte lust att sälja den till mej?….

Så fort du hade fått den för ett tags sedan från Greta & Anna slängde jag mej på telefonen men den var slut….Sååå trist…..

Trevlig kväll
Kramisar Nettan

Karin 8 år sen

Snygg topp/tunika! Var kommer den ifrån?

Anna 8 år sen

Va snygg du är! :)
/ annawickman.blogg.se

Claes 8 år sen

Hej hej
Kommer detta hamna på SR.se hemsida om man vill lyssna senare ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Japp! :-)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…