• 2012-11-12, 09:14
  • 0

Ny vecka och måndag, just nu sitter Marilyn i tandläkarstolen. Hon ska få tandställning uppe och nere. Precis som Lisa-Marie har hon ett slags “korsbett” så det är ärftligt som nu ska rättas till. Jag gick också med skrot i munnen i flera år men det blir ju så bra efteråt även fast det är ganska jobbigt, framförallt i början.


Hon är jätteduktig och ligger med sån där skena med kladd i för att ta avtryck.
Kväljningarna… Minns att jag höll på att spy i tandläkarens knä rakt ut..
Efter tandläkaren kör jag henne till skolan och då hinner jag gå ut och gå en runda. Igår åt jag så fantastisk mat och var på två (!) härliga middagar så det känns gott att röra på sig idag.
Vi var hos världens bästa pappa och firade fars dag, Lena hade gjort så god kålpudding. Underbart med äkta husman!

20121112-084539.jpg
Egna tomater…åh så goda. Dom skulle Janne älskat som är helt skogstokig i tomater :)
Efter ett par timmar var det dags för nästa middag. Tro det eller ej… Men detta datum var planerat sedan länge. Vi har ju en halv åtta hos mig klubb, tantklubben! Vi träffas 5 ggr och gör precis som halv åtta hos mig. Inte lika mycket pengar dock men en liten summa lägger vi. Det blir lite mer spänning då. Detta är så himla kul!
Man får nya idéer, fantastisk mat, träffa sina fina vänner utan att tiden bara rinner iväg och man hinner aldrig ses…
Nu ses vi en gång i månaden ett tag framöver.
Igår var vi hos Linnie och fick en underbar middag. Herregud nu börjar jag få lite panik nästan haha, min middag ska jag ha 13 december och måste börja planera tror jag…

20121112-085455.jpg
TACK för en supergod tre-rätters! Lika kul att ses varje gång.

20121112-085550.jpg

20121112-085606.jpg

20121112-085627.jpg
Fint och mysigt med massa tända ljus.

20121112-085659.jpg
Linnie, jag och Helen!

20121112-085801.jpg
Fina! Hanna och Annika.

20121112-085917.jpg
Alltså desserten… Det var nog bland det godaste vi smakat på länge. Det var helt sjukt… Så gott! Crème brulee med jordgubssorbet. Damn, Linnie där satte du ribban högt!

20121112-090132.jpg
Hade linnet som kommer från Greta och Anna i Borås. Min kära kollega Michela i programmet har så fina kläder i sin butik. I somras köpte jag detta, märket heter ambre babzoe. Lite glitter i mörkret behövs tycker jag.

20121112-090404.jpg
Om två veckor ska jag och Michela åka upp till Stockholm för en klädplåtning. Ser fram emot det!
Greta och Anna finns HÄR.

20121112-090725.jpg
Äskar bryta glitter, paljetter till ett par snygga jeans.
Svarta kavajen har jag visat förut, det är frontrow living. Jättefina grejer, även min svarta väska med nitar kommer därifrån. HÄR
Vid nio igår bröt vi upp då alla skulle upp idag. Tack vänner för den här lilla klubben, ser fram emot nästa träff.
Många frågar om träning och vikt. Har ett stort inlägg på gång, ni undrar även vad jag väger… Jag har inte vetat eftersom jag hellre går på kläder och hur jag mår. Men ställde mig på vågen hos Janne igår. På den vågen vägde jag 66 sist. Det var i somras…
Igår vägde jag 61kg. Jag är 168cm lång. Jag vägde 58 kg när jag tränade som mest efter jag fick Marilyn. Det är en vikt jag trivs som bäst i men muskler väger så jag gillar egentligen inte vågen. Men visst, man blir taggad när träning ger resultat.
Puss och trevlig måndag!

2012-11-12 Mitt liv, Mode / Skönhet

Kommentarer

Lindgren 8 år sen

Vad ska din äldsta dotter gå för gymnasielinje?

jannice 8 år sen

du är så fin så! å ett snyggt linne som passar nu när de är höst å mörkt!

Alexandra 8 år sen

God Morgon Johanna.Hoppas det har gått bra för Marilyn idag hos tandläkaren,inget kul men det kommer bra sedan.Härliga bilder på er halv 8 kväll.Jag tackar också än en gång för din superblogg som ger mig så mycket inspiration när det gäller mat och träning.Jag blir lika glad varje gång du gjort ett nytt inlägg.Hade en kanske omöjlig tanke idag .En bloggträff hade ju varit så himla kul Johanna.Skulle så gärna vilja träffa dig och utbyta tankar och tips.Förstår också om det inte finns tid för dig.Jag hjälper gärna till om jag kan ;) Du får ha en underbar dag.Kram och kärlek.

Anniz 8 år sen

Ååååh vad jag tycker om din blogg! :-) Du verkar vara en supersnäll tjej som gör en massa roliga saker.. Är dessutom inspirerad av din träning, tränar regelbundet 3-6 ggr/vecka och det är underbart! :-) Älskar att springa (eller iallafall efteråt..:-)), men har inte kommit igång med någon styrketräning..än iallafall.. Kram till dig! :-)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…