• 2012-11-14, 15:13
  • 0

Igår kom Janne hem och vi åt tidig men mysig frukost i morse. Han har varit på möte i Enköping idag och i em åker jag med han hem när åker förbi Skövde igen. Barnen sover hos sin pappa på onsdagar ibland så då kan jag antingen jobba längre eller också åker jag ner till Janne.


Kl 06 i morse…

20121114-150001.jpg
Dagens outfit blev mina jeans, circle of trust och tröjan från styleicon.se märket heter Lauren Moshi och jag älskar hennes konstnärliga tryck. Populärt i LA men börjar även bli mer och mer i Sverige . HÄR

20121114-151152.jpg
Pälsen från love Forever när det är kallt.
Måste visa min vackra kund Isabell, så fint med rött och ljusare toppar.

20121114-151311.jpg

20121114-151327.jpg
En helsida i Aftonbladet idag…
Instämmer med att det blir fler och fler mammor som vill operera sig.
Jag tycker det är oerhört viktigt att man tänker igenom sitt beslut, jag tror som psykologen säger att det är lätt att “göra lite till, lite till…”
Jag gjorde mina bröst efter jag fött Marilyn, vägde 57 kg och var plattare än plattast. Jag hade länge velat göra den operationen och ångrar mig aldrig. Det är fruktansvärt jobbigt att må dåligt över och var och en väljer själv vad man vill göra.
Jag tycker man bara måste tänka sig för en gång extra så operationen inte bara beror på en dålig självkänsla .
Kropp och själ hör ihop men man får aldrig “tappa sig själv och sin identitet.

20121114-151921.jpg

Kommentarer

Anna 8 år sen

Har du gjort om dina bröst eller märker du att det börjar bli dags??

Martina 8 år sen

Har själv rött hår och har funderat på om jag ska göra ljusare toppar! Glad jag kikade in här och fick se dessa bilder, jättefint! Bor ju i Skövde så får kanske göra ett besök i din salong :)

Jenny Östling 8 år sen

Tog en kopia på hårbilden..hoppas det är ok.
För att visa min frisör. :) Eller så får jag ta en roadtrip till Skövde ;) . Allt gott ! / Jenny

Lina 8 år sen

Härlig färg på håret!
Att bli “plastmamma” är absolut inget fel. Bara för man fött barn behöver man inte rasa samman.
Jag resonerar precis som dig johanna ang detta.
Du är vacker o sedan om det är på konstgjord väg spelar minsann ingen roll!
/Lina

Ann 8 år sen

Honom…

Isabell 8 år sen

Tack återigen Johanna för bra kundbemötande och känsla. Är supernöjd! Ha en fin kväll.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack fina Isabell!!
Vad snygg du är!
Kram johanna

Lena Carlsson 8 år sen

Hej!

Gud vad snyggt med det röda:) Åh det vill jag också göra.
En fråga vad använder du när det blir så rött och fint??
Lena

Lena 8 år sen

Hej!

Men vad snyggt med det röda. Får nog komma till dig så jag kan bli lika fin:) En fråga är det toning???? det röda
Hälsningar Lena

Jenny 8 år sen

Jag säger som Alice Timander sa och hon var ju en riktig primadonna. Varför operera sig om det finns en bra bh. Att sedan gå och veta att de flesta bröst börjar läcka inom 10 år skulle göra mig mer orolig än att ha naturliga bröst. Detsamma är det ju med botox, det är ju ändå ett nervgift som används i krig. Vi blir ju inte vackrare av det så varför använder vi det.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Nu är det inte långt kvar till årets FINAL i Robinson! Så kul det ska bli, hoppas ni har en mysig kväll och kanske äter något gott till. Här blir…

Innehåller annonslänkar Wakakuu och Ellos  Här kommer några av veckans outfit, ni är många som ofta frågar efter kläder jag tipsat under veckan som ni sedan inte hittar. Så därför kör jag…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…