• 2012-11-15, 22:57
  • 0

Jobbade till halv åtta och då körde jag tjejerna på träningar. Sedan handla och laga mat. Tiden går för fort på kvällarna, men min löpning gav mig enormt mycket energi så jag har varit riktigt pigg!
Lagade den goda kycklinggrytan, barnen får äta det i morgon med ris till och jag åt den ikväll med sallad.
Enkelt recept med curry, champinjoner, lök, matlagngrädde, apelsinsaft och kryddor.
Helt underbar….

20121115-224752.jpg
Home sweet home!
I helgen ska jag hinna med lite fix här hemma, marilyn har handbollsmatch och vi ska gratta systers Nicole på sjuårsdagen.
Fick förresten hem en låda fitline igår.
Både jag och Janne dricker det. Stärker immunförsvaret, ger D-vitamin, återhämtning, sover bättre, förbränner mer och kroppen får allt som vi behöver. Speciellt om man tränar mycket och som i mitt fall, lever ett hektiskt liv. Dessutom friskare hår!
Tycker det ger bra resultat. Maila mig om du vill beställa ska jag berätta mer.

20121115-225451.jpg
Dags att sova, trött efter lång dag, i morgon är det fredag. Härligt!
Puss

20121115-225731.jpg
Någon frågade varför jag inte bara kunde slappa och “ta det lugnt” på lunchen istället för ut och springa .
Enkelt svar- träning ger endorfiner, blir pigg, mår så sjukt jäkla bra efteråt och blir alldeles lycklig av en runda.
Orkade med eftermiddagen betydligt lättare. Testa :)

2012-11-15 Hälsa, Mitt liv

Kommentarer

Emma 7 år sen

Hej Johanna! Lust att tipsa om hur jag får tag på Fitline och vilken produkt jag ska börja med? Vore toppen! Tack snälla på förhand! Med vänlig hälsning Emma

Annmari 8 år sen

Hej Johanna,
Det där med fitline låter jättebra.
Jag behöver en kickstart ofta, för min “startsträcka” är så lång innan jag kommer igång med allt som behöver göras.
Fitline kanske vore nått för mig…
Speciellt i dessa höstmånader när det regnar och är så mörkt ute.
Det passar säkert inte alla men är väl värt att testa.
Ha det gott

Anniz 8 år sen

Angående ditt förra inlägg..Så det är sant att man MÅSTE styrketäna för att bli av med “fladdret mellan låren”?:-) Jag springer flera mil per vecka, men det “fladdrar” fortfarande..he he..:-( Tror du lösningen heter styrketräning? Tror du att det räcker med att göra övningar hemma eller måste man gå till gymet?

Louise Pettersson 8 år sen

hej johanna. jag blir så avundsjuk på dig när jag ser hur bra du lyckats med din träning. jag tränade mycket förut när jag var lite yngre. idag är jag 29 och har kronisk värk, ligger i utredning på VC och de misstänker rematasim. därför orkar jag inte springa för jag får så jädrans ont. däremot går jag promenader ofta och försöker tänka på vad jag äter. jag utesluter bröd helt och äter oftast sallad till maten men ibland slinker de ner pasta o sötsaker.

jag skulle gärna vilja veta mer om detta pulvret kanske de kan få mig piggare? och så kanske de är extra bra för oss som inte kan träna på samma vis. jag ska börja på sjukgymnastik till våren.

nina 8 år sen

hej är själv frisör o undrar vilket märke o nyans du har i håret-jättesnyggt.Var köper man din dryck?

Sara 8 år sen

Hej Johanna!
Jag går ofta förbi er salong, men ni har alltid fullt upp, så jag drar mig för att gå in och störa, så jag tänkte att jag kanske kan skriva här, så kan du svara om du ser. :)
Jag har tidigare fixat håret på Manamana, men så lät jag en kompis (som tränade till frisör då) klippa mig, och hon klippte av rubbet, jag blev nästan snaggad, så det har tagit ett bra tag för håret att växa ut (har bara toppat), men nu behöver jag verkligen klippas och färgas eller slingas, och jag tänkte höra hur lång tid innan jag behöver boka hos er? Jag älskade det röda med ljusare toppar du visade häromdagen.
Mvh Sara

Anette 8 år sen

Vart kan man köpa drycken? Fitline?

Anette 8 år sen

vart kan man köpa Fitline?
Kram-

Linda K. 8 år sen

Jag kan bara säga att efter 2 och ett halft års erfarenhet med dessa fantastiska produkter , så vet jag vilken positiv verkan dessa produkter har för våra kroppar. Jag mår fantastiskt bra i dag och alla dessa människor runt omkring mig som har fått tillbaka sin hälsa och en del även sitt liv. Har man sett det jag sett så finns det inga tvivel, vi behöver rätt näring för att få optimal hälsa och energi.

Jenny 8 år sen

Du börjar se väldigt smal ut, glöm inte bort att äta. Det är inte snyggt att bli för smal i våran ålder heller, för då blir man rynkig i ansiktet i stället.

Linda 8 år sen

Utan dessa drycker hade jag inte varit där jag är i dag , och jag kommer aldrig sluta att dricka dom./Linda

Renate Edelsvärd 8 år sen

Hej!!! Å vill veta mer om Fitline och vart man kan beställa det. Tack för ensuper bra blogg !!! Kram

Åsa 8 år sen

Var kommer den fina vita blusen ifrån? Supersnygg!

Bettan 8 år sen
Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Bettan det finns alltid negativa omdömen om alla slags kosttillskott.
Var och en väljer själva.
Jag är sjukt imponerad över hur bra jag när efter att ha börjat med detta.
Sedan om det är sämre eller bättre än vanliga vitaminer bryr jag mig inte om.
Märker jag stora resultat är jag nöjd med det.
:-)
Trevlig fredag!
Kram Johanna

Åsa 8 år sen

Håller helt med dig angående träning och energi, man blir härligt fysiskt trött en stund men samtidigt får man energi som en Duracell-kanin som håller sig läge efteråt.

Kristina 8 år sen

Har letat ihjäl mig efter din veckade ljusbricka – var hittar man den , så snygg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Åh den köpte jag i en liten blomsterbutik i Skövde som skulle stänga i våras :-/

Synd! Jag älskar den, men du kanske hittar någon liknande!
Kram johanna

Susanne 8 år sen

Hej Johanna!
Vad är det för söt vit blus du har på dig?
Önskar dig en härlig fredag!

Browneyedgirl 8 år sen

Vart beställer man det tro? Lät ju som en dunderdryck. Här har jag precis kommit igång igen med träning efter en envis magsjuka. Härligt men segt! Den där kyckling grytan blev jag nyfiken på. Ser fram emot recept!
Ha en härlig fredag nu! Kramen

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

God morgon lördag! Vi kör igång med ett styrkepass! Idag blir det ben, mage och rygg. Ser nyvaken ut. Kommer vakna till efter träning, finns inget bättre sätt att bli pigg på.…

Vilken härligt fredag! I Skövde hade vi flera minusgrader i morse men det känns som vi närmar oss jul mer och mer. Underbart! Nu får det mer än gärna komma snö också. …