• 2012-11-21, 18:14
  • 0

Dagens krönika handlar lite om facebook och en del om näthatet. Jag har bloggat några år och förundras fortfarande över fega kommentarer som skrivs runt om i bloggvärlden, det skrivs i smyg elaka skitkommentarer, dom ligger i vassen och gömmer sig fegisarna. Jag är inte alls direkt drabbad även om en del alltid kryper fram mer när man syns mer i media mm. Idag är jag så pass stark att jag bryr mig inte det minsta från de FÅ jag får. Jag tycker bara det är synd om dom som lägger sin tid på att klanka ner och spy ut sin skit- nu menar jag inte åsikter, kritik. Jag kan lova att det TAR så mycket mer energi att gnälla och klanka ner, det gör INGEN till en stark människa. Det är snarare en brist på empati och självkänsla hos dom som bara vill sänka andra. Läs min krönika och skriv gärna en kommentar vad ni tycker. (Svårt att läsa kanske men hoppas det går.)

 

 

 

2012-11-21 Krönikor

Kommentarer

Tina 8 år sen

Bästa Johanna. Kanonbra inlägg! O så är det med människan. Går det bra för nån så pang på den bara, hacka o tracka…. Jag hoppas alla kan skaka av sig sånt o sträcka på sig ännu mer o som föregående Marie skrev, ta bort dom som vänner, både i verkliga livet o på nätet. Energitjuvarna kan bilda en egen klubb, för vi andra behöver dom inte, o bäst är att totalignorera såna, tycker jag. Är man stark nog så kan man fronta o ifrågasätta deras rättighet att göra som dom gör.
O jag ser fram mot nästa avsnitt Johanna, för du “är” bra tv❤
Kram från Falun

Maria.o 8 år sen

Det är bra. Mera tacksamhet och postivt. Kärleksfull.

Matilda 8 år sen

Bra skrivet! Mår man bra själv så sprider man ut bra saker. Mår man dåligt själv så sprider man ut dåliga saker. Svårare än så är det inte. Men det hjälper ju inte den som blir drabbad. Det kommer alltid finnas människor som mår dåligt = Det kommer alltid finnas energitjuvar och människor som sprider ut sin skit. Det går inte att göra nåt åt. Det enda man kan göra det är att undvika dom så gott det går. Vilket många gånger kan vara svårt. Men man måste helt enkelt bara ignorera och undvika och komma ihåg att det inte hade något med en själv att göra. Det har bara med dom själva att göra. Om dom bara kunde inse själva hur dom förpestar andras tillvaro.

Marie 8 år sen

Det bästa på länge. Så här skrev jag på min statusrad häromdagen:

Hallå? Vänner? Lite mer positivitet här inne tack…mycket neggande nu och trista inlägg o tankar, pikar hit och dit…snälla!! Tänk på, att för varje negativ rad, så drar ni någon med er ner i skiten… Lite mer positivitet tack!! (y)

Fick en hel del positiva kommentarer om detta, och många som gillade. De vänner som drar ner mig i skiten en svag dag, kommer jag att ta bort som vänner. Det stjäl så otroligt mycket energi, att läsa om allt negativt, om hur skilsmässan fortlöper, hur trist det är på jobbet, hur folk pikar varandra och hur de “bråkar” på nätet…suck….bort bort bort med alla gnällisar. Tack för en underbar blogg, och tack för att du bjuder på dig själv i TV. Kram

Linda Lindholm 8 år sen

Riktigt bra skrivet Johanna !!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg