• 2012-11-23, 00:42
  • 0

Nu sitter jag i soffan och har varit hemma några timmar. Jag var framme 10 i morse och då väntade en taxi som tog mig till studion där resten av teamet väntade. Sedan var det bara att hoppa rakt in i smink, lång intervju till artikeln och sedan plåtades det i flera timmar. Linda Newham har gjort många intervjuer i amelia med mig och är verkligen så superbra. Marcus Oliveras är en duktig fotograf och har gjort otroligt många fina omslag. Vi jobbade ihop för några år sedan när jag gjorde första numret 2009 och idag var det dags igen. Fantastisk kille som tar sjukt snygga bilder. Make up artisten heter Åsa och har ett gott rykte i branchen så jag satt lugnt och njöt när jag bev sminkad och fixad i håret. Hannah som är stylist hade med sig massa kläder och var den som såg till att allt satt som det skulle när jag blev fotad.

GRYM dag helt enkelt som tog sin lilla tid då det även var med en till person, får tyvärr inte berätta än men hon är grymt snygg och en välkänd sångerska. Vi höll på med allt i ett sträck ända till 17 och vid 18 gick mitt tåg tillbaka mot Skövde så det var bara att kasta sig i en taxi och sedan vilade jag på tåget i två timmar.

Hade en inbjudan till nya “Glädje” som har öppnat en fantastisk liten saluhall, gårdsbutik i gamla DIVA där jag har arbetat i flera år. Jag slank in på vägen hem för att säga grattis och kikade runt lite. ÅÅÅÅÅ så fint det var!Kände verkligen inte igen mig, har jag jobbat där?! Ni måste bara besöka detta när ni är i Skövde. St sigfridsgatan 8 ligger det på. Man kan köpa allt i köttväg och jag älskar sånna här ställen och går gärna in i saluhalllen när jag är Gbg eller Sthlm. Mysigt och trevligt med lokala råvaror, fint kött och man kan få det malt mm. Eftersom alla charkar försvinner är det extra mys att ett sånt här ställe har öppnat. Man kan även sätta sig och ta ett glas vin om man vill.

 

Haha, nu snackar vi riktig lyx. Blir insmord med Nuxe underbara guldolja

Vem har sagt att det är glam att fotas haha, svinhöga obekväma klackar vinglandes i en liten varm studio med massa fläkt mot ansiktet.
Har allltid velat testa en “Carola” och idag fick vi fläkt och blås så det räcker.

Dags att byta om till träningskläder! Mina egna dagen till ära faktiskt…

Lite träning före vi skulle plåta- de få muskler jag har blir snyggare då. ;)

Gapskratt åt något som egentligen inte var så kul, sjukt trött här tror jag. Fler bilder kommer, får som sagt inte visa än men jag tror detta kan bli bra! Spännande..

Här är jag tillbaka i Skövde och gick in på nya Glädje en snabbis, det var DIVA och manamana förut…. oj oj jag kunde inte känna igen mig. Häftigt ställe! Grattis Eddie och Calle.

Min kollega Jan på tidningen där jag skriver krönikor med hans goa fru ville också kolla in det nya.

Hemma hos barnen och det blev lite fix här hemma, sedan har jag pratat länge med Michella och det blev mycket skratt…(programmet) på tisdag ska vi åka tll Sthlm på ett jobb samt gå på Junibackens premiär, glöggmingel på eftermiddagen.

Några undrade hur det gick med tjejerna som babblade på tåget förut, jag ska berätta i morgon. Det var sjukt kul. Mindre kul för dom.

Fredag snart och jag ser fram emot en skön helg med barnen, kalas och lite mys hos vänner.

Sov gott!

Glömt berätta om håret och behandlingen- SÅÅÅÅ bra det blev. Ska visa bilder!

2012-11-23 Mitt liv, Mode / Skönhet

Kommentarer

Camilla 8 år sen

Hej!
Du får ta dig en tur till Lund och besöka vår nyrenoverade saluhall som har invigning idag. :)
Den är från 1909 men dom har behållt allt det gamla i den gamla byggnaden och byggt till nytt i samma stil och bara fräschat upp butikerna och utökat med många fler.
Här finns allt du kan tänka dig kött, fisk, ost, lite olika små restauranger för att nämna några.
Önskar dig en fortsatt bra dag.
Kram <3

Alexandra 8 år sen

Vilken kanondag du haft Johanna.Det ser helt fantastiskt ut.WOW så snygg du är också.Du blir bara snyggare och snyggare för varje dag tycker jag och vilken kropp du fått.Kan göra varje kvinna avundsjuk ;)) Nu ska jag beställa lite Kevin Murphy produkter.Det var du som tipsade och nu kan jag inte leva utan dom ;) Ha en underbar Fredag.Puss o kram hela dan.

annette 8 år sen

Blir nyfiken på vad du har på gång!! Läste inlägget nu om tjejerna på tåget… vad pinsamt för dom, du måste berätta!
Skönt med fredag!
En toppenhelg önskar jag dig!
kram kram

Helena 8 år sen

Inget illa menat men träning kan lätt gå överstyr. Det är inte fint att bli för smal heller.

Sofie 8 år sen

Johanna, ganska respektlöst att felstava någons namn!

Browneyedgirl 8 år sen

Spännande att se vad du har på gång! Äntligen fredag. Lite jobb först sen bara mys med familjen <3
Kram och ha en härlig dag

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…

God morgon från en solig morgonrunda! Vi är kvar i Varberg i pappas familjehus, igår morse kom även min syster Linnea ner, även om det var lite regn och blåst hade vi…