• 2012-11-23, 11:14
  • 0

Nu kör vi en grym tävling!!

Många har frågat mig om den fantastiska pälsen jag har från Love Forever.
Och vad passar då inte bättre än en tävling där du kan vinna den?!
För att tävla går du in och klickar like på Love Forevers facebook.
Sen skriver du en kommentar och motiverar varför du skall vinna den.
Du kan tävla till och med onsdag 28/11 kl 23.30.
Vinnaren presenteras här på bloggen!
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Läs mer om pälsen på Nordljus.

Lycka till!!!

 

 

2012-11-23 Mitt liv ,

Kommentarer

Mariam 8 år sen

Den här tävlingen får jag inte missa :) vilken underbart snygg päls. Har aldrig ägt någon men har och är otroligt sugen! Skulle verkligen vara super snyggt och mysigt att få bära den :)
Vill även passa på att tacka för en otroligt bra och personlig blogg där du verkligen bjuder på dig själv och tipsar och bjuder in oss läsare i ditt liv :) tack!

Mia M 8 år sen

Den mysigaste vinterpälsen jag sett på länge, ser så där riktigt varm och gosig ut och kan nog tåla det mesta.
Värmer både kropp och själ när vinden blåser snål helt enkelt, Ingen skulle bli lyckligare än lilla Jag om jag fick turen att vinna den !

Camilla Gröndahl 8 år sen

I would just LOVE it FOREVER <3

Jennie Johansson 8 år sen

Denna underbart fina päls står högst upp på min önskelista så jag hoppas att tomten läser och uppfyller min önskan:)

Malin 8 år sen

Den pälsen skulle sitta som en smäck på min frusna kropp….

Johanna 8 år sen

Att vinna jackan skulle verkligen liva upp tillvaron , en lång höst med super mycket plugg och stora tentor gör att jag verkligen skulle behöva en energiboost :-)

Ulrika 8 år sen

Vilken underbar päls från Love forever, jag skulle vilja gå omkring med den och få känna mig lyxig. Jag får hoppas på tur.

Filippa Jensen 8 år sen

Hej! Jag är en 16 årig tjej som bor granne med affären Jencic i Lindome. Enda sedan dom fick in denna päls så var jag helt förälskad. Jag har själv testat den och det är något man aldrig vill ta av sig! Jag hoppas att jag kan vinna denna fina jacka, då den skulle passa mig perfekt nu på hösten/vintern. All kärlek till dig! Kram

Erika 8 år sen

Oh drömmen skulle bli sann,
om jag pälsen från Love Forever vann,
jag är fattig och lever med föräldralön,
därför jag önskar du hör min bön,
En varm jacka så himla fin,
skön med mjuk päls från kanin,
jag skulle ha den på mig varje dá,
världens snyggaste jag skulle va,
Johanna, jag på mina knän står och ber,
och hoppas du min rim läser och ser!

Jessica 8 år sen

Har länge letat efter en fin päls men inte hittat den rätta.
Men nu har jag denna är ju helt perfekt . Skulle bli en stolt ägare att få bära denna skönhet.;0). Och som en småstadsbo som jag är så är det svårt att hitta något som ingen annan redan har. Men skulle jag vinna denna så är jag säker på jag skulle vara den första att ha en sån här fin päls i vår lilla stad men absolut inte den sista. Så nu hoppas jag så innerligt att jag vinner denna. Skulle bli super glad:0) . Tack för en inspirerande och fin blogg
/Jessica

Violina 8 år sen

Varför jag tycker att jag borde vinna denna ljuvliga skapelse; jo, för att den är VACKER, VÄRMANDE och VIDUNDERLIGT skön!

Susanna 8 år sen

Åh vad jag skulle vilja ha den fina pälsen! Skulle bli såååå glaaad om jag hade tur att vinna den! Kraaaam!

Carina Axell 8 år sen

Tänk att denna få bära, för mig det skulle va en ära.Hoppas hoppas på tur!!!

Sara P 8 år sen

Skulle verkligen älska att få klä mig i den!!
När man äntligen ska iväg på ngt skoj och fått på sig ngt lite extra snyggt så ska man hämta jackan och upptäcker då att vad har man- jo bara sportjackor:))
Inte så skoj… Skulle verkligen behöva uppdatera “jackgarderoben”!!

Tiara 8 år sen

I denna jättefina päls från Love forever
behöver man inte längre frysa.
Det enda man bara behöver tänka på
är att denna knyta.

Gillar Love Forever på FB.

Kram!

Maria Malborg 8 år sen

Skriv din kommentar här!
Ååååå vad jag skulle som nyfylld 40åring och 3 barnsmamma behöva lite lyx.Bli lite fin.Få glänsa.

Varma,
Maria

Ida Evervall 8 år sen

Den första pälsen jag bar var när jag var sju. Det var kvällen innan påskdagen i skolan & mamma sydde för fulla muggar i fuskpälsen. Resultaten blev en huvudbonad med jättestora långa öron och en onepiece utan armar. Jag va en stor vit påskhare med en stor röd rosett runt halsen när jag gick till skolan den dagen, stolt som tuppen. 8 år senare har jag växt ur påskpälsen och det skulle det vara supermysigt med en vinterpäls! Varma vinterkramar önskar Ida

Emelie Williamsson 8 år sen

Hej! Jag har gjort de som man skulle göra.

Anledningen till varför jag vill vinna denna jackan är för att jag enda sen liten har velat ha en äkta pälsjacka. Det har inte funnits pengar till en äkta eftersom en sån jacka ligger på ett par tusen. Detta är alltså min drömjacka!

Jisses vilken bra tävling! kram // Emelie

annette 8 år sen

Gillar sedan tidigare Love Forever på FB. Det här är en sak som jag tycker är så fin men det skulle aldrig bli av att jag gick och köpte den.
kram kram

Julia 8 år sen

Likar på fejjan. Pälsen … Ja min motivering är att jag bor i ett dragit hus ute på skotska höglandet och går mest omkring o huttrar i gamla koftor. Tänk va ofantligt GLAM det vore om jag fick swisha runt i denna päls i stället!! Wow! Så snälla snälla tänk på en frusen skotta! Hihi

Lina Lennartsson 8 år sen

Gillar sedan länge på FB.
Vill vinna denna vackra pälsen för den är så sjukt snygg och inget jag själv har råd med att köpa. En fin julklapp till mig själv! ;)
/Lina

Ann-Britt 8 år sen

Hej Johanna!
Vilken rolig tävling!
Vill gärna vara med och försöka att ha vinna Pälsen!
Tycker den är så underbart vacker och tuff!
Skulle bli som en dröm som går i uppfyllelse om jag hade turen att vinna den!
(Har varit inne på Love Forevers FB).
Kram Ann-Britt

Malin 8 år sen

Kärlek vid första ögonkastet när jag såg den! Jag har fött två underbara barn på 17 månader och börjar äntligen få tillbaka glädjen i att kunna göra mej fin. Denna jackan hade blivit en dröm som går i uppfyllelse för mej. Tänk att få något fint till sig själv och inte bara till barnen.

Lotta 8 år sen

Åååå vilken myysig Jacka tänk o ha turen att vinna den Bästa julklappen <3 kram

Marika 8 år sen

Äntligen något varmt, jag fryser alltid.Jag är gärna med och tävlar om en skön päls.

Ulrika Zakariasson 8 år sen

Hej! Klart man vill vara med och vinna en sån mysig päls! Varför är helt enkelt att jag gillar Love forevers kläder men det är lite för dyra för mig och då får man chansa att vinna en istället! Ha en bra lördag! Kram Ulrika

Anna-Lena Norberg 8 år sen

Jag vill jätte gärna vara med och tävla om den jätte fina pälsen.. Jag har aldrig ägt en päls förut och det skulle vara så roligt om min allra första blev från mitt favoritmärke Love Forever.. Håller tummarna nu att det är min tur att vinna.Självklart gillar jag deras facebooksida och din blogg med för den delen..
Kram och ha en underbar lördag… och tack för alla dina inspirerande inlägg här på bloggen och på facebook och på instagram. Mycket tack vare dej att jag springer 2-4 gånger i veckan numer. <3

Maria 8 år sen

Under året har jag jobbat så mycket med min personliga utveckling, kämpat på genom en tuff period. nu vill jag bara bli fin på utsidan, få stråla i kapp med min insida:-)
kram

Jessica M 8 år sen

Det vore superroligt att vinna den här fina jackan då jag verkligen har fallit som en fura för Love Forevers kläder. Min nya kärlek!

Anna-Karin Larsson 8 år sen

Det skulle vara jätte kul och mysigt om man har turen att vinna den här fina pälsen.Kram Anna-Karin

Annika 8 år sen

Jag ska gifta mig i mars och hade tänkt köpa/hyra en päls eftersom det är vinterbröllop. Men nu har vi blivit lurade på bröllopsklänningen som vi beställt från Kina. Vi har betalt men ingen klänning. Och därmed har vi inte råd med en päls när vi måste köpa en annan klänning.
:-( Så därför skulle jag bli världens lyckligaste ifall jag vann pälsen. Skulle bli sååå snygga bröllopsbilder med den i gnistrande snö.

Browneyedgirl 8 år sen

Tjohoo vilken bra tävling. Jag är med =)
Har kikat på deras kläder men har just nu inte råd att köpa dom, julen närmar sig och jag har tre knattar hemma som jag vill skämma bort *hihi* Men tänk vilken härlig julklapp detta skulle vara till mamman i familjen. Då skulle jag bjuda ut mannen på dejt, och känna mig sååå snygg =)
Kram och ha en strålande lördag <3

Ewa 8 år sen

Det skulle vara så underbart att någon gång få vinna något så fint.. Vinner förvisso aldrig nåt fult heller.. ;)

Ewa 8 år sen

Skriv din kommentar här!

Sabina 8 år sen

Jag skulle bli både snygg & vacker i den pälsen ;)
Ett måste att vara med i tävlingen. Har gillat på fejan!
Med vänlig hälsning, Sabina

Emelie 8 år sen

Undrar vad katten skulle säga om jag kommer med kaninpäls? Skulle hon ligga stilla i famnen och gosa, när jag tar upp henne där ute ( är eg. allergisk och umgås bara med katten utomhus) . Ja, jag skulle hålla mig varm utan att behöva bära på katten det är säkert! Har aldrig vunnit ngt hos dig och kanske tål jag ej kanin heller. Får nog avstå trots att det “kliar i mig” att vilja ha denna läckra päls.

jessica eliasson 8 år sen

Som mamma och fru tänker man alltid på sina nära och kära i första hand. Sällan hinner man ta sig tid och råd att unna sig något utöver det vanliga. Att vinna denna päls skulle verkligen förgylla vardagen. Den behöver inte delas med sig av och gör en både varm och vacker.

Maria 8 år sen

Vore så skönt med den varma, lyxiga pälsen i kylan.

Ann-Sofie 8 år sen

Ville ni ha kommentar här eller på Facebook sidan?

Hur som helst. Jag har beundrat pälsen här hos dig och även varit inne och spanat på den på Nordljus hemsida. Dock är den för dyr för min plånbok :( ( blev istället en fantastisk fin sommarklänning :)). Jag fyller år strax innan jul så det skulle vara en otroligt fin födelsedagspresent.
Tack för en rolig och inspirerande blogg!

Tanja 8 år sen

Åh, fina pälsen som till och med heter som jag! Jag skulle bli otroligt glad, och skulle känna mig ursnygg i denna härliga päls!

Mette 8 år sen

Vore underbart att vinna denna Päls så man kan vara varm och fin på alla julfester som närmar sig. Hoppas på tur från en före detta Skövdebo.

Emma 8 år sen

Hej Johanna! Vill bara tacka dig för en så härlig och mysig blogg! Jag skulle gärna villja vinna denna underbara pälsjacka då det senaste halvåret har varit otroligt tufft, blivit uppsagd från jobbet, fått reda på att jag har medfödd skolios, legat svårt sjuk i magkatarr! Jag som småbarns mamma unnar mig aldrig något så kanske är det min tur att få glänsa nu :-)

Pia Göransson 8 år sen

Eftersom jag inga julklappar får. Hade denna underbara Jacka värmt mig ända nertill mina tår. Alla våra pengar går till min försenade födelsedags resa i vinter. Därför hade det varit underbart att få unna sig en egen klapp. Tänk om denna vackra jacka kan hålla kvar värmen när vi kommer hem från vår resa i kärlekens tecken. Love forever gillar jag sedan tidigare. Kram på dig :)

Annika 8 år sen

Säger som många andra, jag har blivit sjukt peppad av din blogg och din träning! Kan du så kan jag! Om jag vinner pälsen skulle det bli en fin belöning för hårt arbete och jag skulle känna mig urtjusig! Kram!

Therese Forsberg 8 år sen

Åh va härligt det skulle vara att värma sig med denna härliga päls i höst/vintermörkret!! jag vill vinna pälsen så jag kan lysa upp vardagen och glänsa otroligt mycke i denna super snygga päls!!

Maria Byström 8 år sen

Åhhhh… skulle verkligen vilja vinna denna fina jacka och kunna ge till min dotter som i veckan har klarat körkortet :-)
Vill oxå säga att du har en otroligt bra blogg och mycket inspererande
Kramar till dig Johanna

maria j 8 år sen

Åh den är såå fin!
Skulle vara fantastiskt att få bära denna vackra päls när man vill känna sig extra fin, till vardag eller fest!
Håller tummarna!
Kram

Madeleine Sjölin 8 år sen

Hej Johanna!
Jag bara älskar pälsar och man känner sig väldigt kvinnlig och fin i päls (lyxkänsla) och det skulle jag behöva nu :).
Kram Madde

Åsa klint 8 år sen

Älskar mitt jobb som personlig tränare, peppa, berömma och glädjas längs vägen fram till MÅLET<3
Jag skull bli såååå glad om jag en kväll kunde byta ut träningskläderna mot denna underbara jacka:)
Kramar Åsa

Rina 8 år sen

Skriv din kommentar här! Underbar.. Precis vad jag behöver. Fryser alltid på vintern, tänk om jag kunde vara varm och snyggast på Gotland denna vinter :-) slänga min gamla jacka. Har inte råd att köpa en ny.

Lina 8 år sen

Följer din blogg dagling och har blivit så grymt peppad till att börja träna igen efter två års uppehåll på grund av en korsbandsskada! Nu kör jag minst fem pass i veckan och skulle se denna underbara päls som en riktig klapp på axeln för att jag är igång! :) Kram

Jessica 8 år sen

Den skulle verkligen passa mig som ALLTID fryser, ser så himla varm å skön ut. Dessutom hur snygg som helst, hoppas man bli lika snygg i den som du;))… Tack Jessica❤

kristina sjunnesson 8 år sen

Hej. Hade passat mig perfekt. Ser underbart mysig ut. Tack för en bra blogg.
Kram/Kristina

Louise 8 år sen

Alltså, pleeeeeease bring some glamour into my life, med en liten kille på 16 månader är livet allt annat än glammigt och det hade verkligen piffat upp min vardag att få bära denna underbart vackra päls :-) Håller tummarna!
Gillar sedan tidigare Love Forever på fb

Sara Nordberg 8 år sen

Då en julfest väntar med hela företaget jag är anställd på så vore denna päls helt underbar att få bära.
Jag har gått ner snart 50 kg och häromdagen köpte jag mig en snygg röd långklänning i stl 38/40!!!
Helt underbart, vet ej när jag kunde ha den storleken tidigare så nu vore det grädde på moset att få vinna denna vackra päls ovanpå själva klänningen på väg till julfesten. Håller tummarna stenhårt.
Kram

Pernilla 8 år sen

Gillar!!

Denna päls kan du skicka på vår nya räls (alependeln).
Från stora staden till lilla mig som vill ha den.

Annika Sandqvist 8 år sen

Hej Johanna!
Tack för en underbar blogg!
Åh, jag skulle så gärna vilja vinna pälsen till både min 14:åriga dotter och mig! Vi kan dela garderob och det är så härligt! Många kramar till dig!

Viktoria 8 år sen

Den supersnygga pälsen skulle verkligen bli en fin julklapp . Hoppas turen är med mig ! Kram

Lo-Lo 8 år sen

Ååååhhhh, Love Forever gillar jag redan!
En lyxig päls i vinter vore toppen att vinna,
jag skulle bli stans läckraste kvinna.
När skulle pälsen passa bäst?
Det spelar faktiskt ingen roll om det är vardag eller fest,
Den passar alltid lika bra till jeans, klänning eller kjol,
skulle jag vinna blir jag såååå supercool.
Håller mina fingrar, tummar o till o med mina tår,
att jag är den lyckliga vinnaren som pälsen får!

Louise 8 år sen

Ingen skulle vara gladare än jag att få bära denna lyxiga päls från Love Forever. Älskar lite extra lyx i vardagen & det skulle denna definitivt inbringa <3

Jennie 8 år sen

Åh jag vill vinna ;)!!!
Kramis jennie

Annelie Andersson 8 år sen

Jag är en hårt arbetande 3-barnsmamma som så gärna hade velat ha lite lyx i min tillvaro. Och den jackan är ju såååå lyxig och fin! Hoppas och önskar! Kram Annelie

lena andersson 8 år sen

åh den ljuvliga pälsen skulle va en toppenjulklapp till min underbara dotter
kram lena

maria B 8 år sen

Åh Johanna vilken härlig november tävling…
Som jag suktar efter denna varje gång det är bild på dig me den i bloggen..
Du lyser upp hela November för mig om jag får turen.. vore såååån lycka så du anar inte.. Hoppas på tur.. oh stor varm novemberkram till dig..

Camilla Bergström 8 år sen

hej!
Åh, denna är ju så ljuvligt fin och önksr att turen är med mig så den blir min! [email protected] slippa bli kall, och att jag mot kylan står pall!

Camilla Bergström 8 år sen

Hej!
Åh den är ju så ljuvlig!
Skulle jag denna vinna, blir jag en överlycklig kvinna.
Jag behöver inte bli kall, och står mot kylan pall.
Hoppas turen är på min sida!

Martina 8 år sen

Min garderob skulle verkligen må bra av en sådan fin pälsjacka som Johanna tävlar ut. Har dom senaste åren mest blivit inköp av barnkläder, nu är det min tur ;-)

Carina 8 år sen

Pälsen skulle sitta som smäck på mig!! Behöver piggas upp lite, hemma från jobbet två dagar i rad pga migrän men nu börjar jag komma tillbaka till verkligheten igen.

Laila 8 år sen

Hej,

Jag skulle bli jätteglad om jag vann:)

Susanne 8 år sen

Jag fyller år och som mamma och fru lägger jag mest krut på mina nära och kära och jag skulle känna mig så fin i denna fanstatiska päls.

Monica L 8 år sen

Först så skulle jag bara vilja tacka för de små råden och tipsen jag fick av dig då jag var hos dig på Storgatan och klippte och färgade håret. De sista tre månaderna har verkligen tagit krafter från mig och min familj, då min pappa inte mått bra (och fortfarande inte bra).Dina råd har jag med mig i bakhuvudet hela tiden och tro det eller ej men det har verkligen hjälpt!! Pälsen man nu kan tävla om är verkligen hur fin som helst, kan tom benämna den underbar! Den hjälper nog säkert inte till att få mig helt stark och tipp topp direkt, men den skulle säkerligen höja upp mitt humör då jag har den på mig! Ha det så gott, snart dags för ny färgning (hemskt vad fort håret växer :-) .
Ha det gott,Monica Lothigius

Linda 8 år sen

Gillar jättemycket!!! Nu hoppas jag på tur. Kram

Malin 8 år sen

SÅ fin!!! Av alla pälsar jag tittat på är denna min dröm jag lovar!!! Vore sååå underbart att få smycka min kropp med denna på härliga promenader i vinter och få se lite flärdfull ut!
kram
Malin

Magdalena 8 år sen

Skriv din kommentar här! Först vilken härlig tjej du är Johanna<3!! Pälsen är så fiiiin, jag älskar pälsar & pälskragar så denna skulle göra mig så glad och extra snygg i vinter! För två månader sedan fick jag mitt första barn en fin Olivia som jag älskar så mycket!!! Tiden har dock varit tuff för mig som mamma då jag fått gå med smärta i båda händer pga karpeltunnel syndarn efter graviditeten!! Har opererat höger hand den 5 november & väntar på vänster hand också…(:(: ONT och jobbigt då man ska njuta ab sin bebis och sköta henne<3 kan bara lyfta 1 kg så jag har fått massor av hjälp av sambo och vänner!! Tycker jag ÄR värd att muntras upp av en
Päls:) dem senaste 2 månaderna har präglats av smärta och lycka pga min dotter, tror bestämt att pälsen passar en nybliven mamma med bandage och skenor på händerna!! Hoppas hoppas så!! Tack! Kram på dig fining

Chanette 8 år sen

Jag skall gifta mig den 12/12 och då hade denna päls varit perfekt att ha! :)

Terece 8 år sen

Tjo ho! Now we´re talking! Lycka till alla! Kram Terece

Gunilla 8 år sen

Konstant frusen och då har inte vintern börjat än!!! Denna jacka skulle säkert hjälpa.

Cina Sunnerås 8 år sen

Gillar Love Forever på facebook sedan tidigare, helt underbara <3<3 Så nu är det bara att hålla både tummar och tår så jag får gå omkring i denna härliga päls resten av vintern.

Cina 8 år sen

Gillar Love forever på facebook sedan tidigare, helt underbara <3 Så nu är det bara att hålla tummar och tår så jag får gå omkring i denna härliga päls resten av vintern. Kram och trevlig helg.

Cina 8 år sen

Gillar Love forever sedan tidigare :) helt underbara <3 Håller allt tummar och tår nu, för det vore så härligt att få gå omkring med den resten av vintern.

Louise Pettersson 8 år sen

jag skulle vilja vinna denna underbara pälsen för att kunna ge den till min mamma i julklapp.

Alexandra 8 år sen

Åhh vilken julklapp det hade blivit.Håller tummar och tår för vinst av denna vackra päls.Så fin jag hade blivit när tomten kommer.Kram

Maria F 8 år sen

Denna vinst skulle lätt pigga upp mej och den skulle användas flitigt. Skulle helt enkelt bli jätteglad!

Kristina 8 år sen

Hej!

Kristina 8 år sen

Hej! Vad mjuk och skön päls det var. Jag ska vinna den för jag behöver få något att bli glad över när jag har så ont i tänder och käke pga av tandpressning. Det kommer att ta ett tag innan smärtan är över. Jag har varit så ledsen så länge pga min smärta. Om jag vinner pälsen kommer jag att ha på mig den bland annat när jag går till julottan, som är på juldagsmorgonen.

Frida A 8 år sen

Tog mig i kragen efter sommaren och shapade till min kropp och rensade i mitt liv – det va tufft men det gick och idag mår jag så bra! Har följt din blogg i många år och nu på tv, tack Johanna för alla peppande ord och att du visar att allt är möjligt. Önskar jag blir det lyckliga som får hänga denna över klänningen på julfesten. Kram

Maria Johansson 8 år sen

Åh vad kul, den är ju så fin och jag vill gärna vinna den och vara lika snygg som du :-) Nu ska jag komma i form och denna skulle passa mig perfekt, snygg när jag går till och från jobbet samt om jag går ut
Håller alla tummar jag har , älskar Love forever

Emma T 8 år sen

Hoppas hoppas att man “väljs” och vinner denna VACKRA päls!!!!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk  Glad halloween! Vilken skön luft det är ute nu, lite så där kusligt dimmigt men vackert. Jag ska strax ta gå ut och gå, ska även sätta ljus på minneslunden…

Innehåller annonslänk Japp. Ni läste rätt! Nu är det dags för årets första julbord! Vi är på väg ut till mysiga Åstols rökeri som ligger på den lilla ön norr om Marstrand.…