• 2012-11-24, 11:21
  • 0

God morgon lördag! Vi kör igång med ett styrkepass! Idag blir det ben, mage och rygg. Ser nyvaken ut. Kommer vakna till efter träning, finns inget bättre sätt att bli pigg på.


Nu ser ni hur jag ser ut, ni tycker jag tränar för mycket, för smal och inte äter.(?)
Inte alls… Tagit bort skräpmat, fika och godiset. Aldrig mer sockerberoende… Har gått ner överskottskilon runt midjan och lår. Nu ska det bli fast och ryggen, rumpan mer muskler så jag orkar jobba många år till i mitt yrke.

20121124-111634.jpg
Först mina grymma vitaminer! Fitline! Så orkar jag mer och mår så mycket bättre.
Maila mig så ska ni få reda på allt.

20121124-111929.jpg

2012-11-24 Hälsa , , ,

Kommentarer

Helen 8 år sen

Hej, hur ser din kost ut under 1 dag. Du kan väl skriva hur du äter? Kram Helen

Annsofi 8 år sen

Du är jättesnygg, Johanna! Mår du bra så är det det enda som räknas!

Annica 8 år sen

Var har du fått tag i dina fina sängbord och lampor??

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Annica- sängborden är gamla som jag målat om med matt vitt. Gillar inte blanka ytor…
lampfötterna kommer från Nordljus.net och skärmarna från ikea. :)

kram

agge 8 år sen

Skriv din kommentar här! har skickat ett mail till dej men du har inte svarat. Fungerar inte den mailen längre? MVH agge

Annika. 8 år sen

Läste ett inlägg på Linda Norrmans blogg (för övrigt en utav de mest patetiska bloggarna jag läst) och hon hade skrivit ett långt inlägg jag inte ens läste klart.
Hur orkar man bry sig om att ett litet klipp är med i TV? Vilket tjat?
Pinsamt….
Duktig du är mer träningen även fast jag tycker du var finare lite rundare. Bli inte för smal!!

Suss 8 år sen

Men alltså dra mig baklänges! Hur sjukt fit är du människa ?! Jag bor i Göteborg och vet vem Janne varit tillsammans med innan… Hon är söt men alltså … Forsen måste va sjukt jävla glad över dig… Wowho vilken pangbrud! Bra jobbat =)

jannice 8 år sen

vad fin kropp du har! :) Du inspirerar mig massor! Kram jannice

AnnHelene 8 år sen

Nämen fy för bövelen! Vem vill klä sig i kanin?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Precis upp till var och en :-)

Ina 8 år sen

Hejsan
Vad äter du då :-) Jag menar när du skriver att du tagit bort skräpmat innebär det inga snabba kolhydrater tex? :)

idus 8 år sen

Du är vacker :)))

Anna 8 år sen

Fy fasen så snygg du är! Och vad jag blev motiverad nu att börja träna och sköta kosten på riktigt! Nu är det dags! TACK för en peppande blogg! Nu har du verkligen motiverat mig! KRAM!

Tina 8 år sen

Marita m.fl….. Om ni nu inte gillar päls, varför ens gå in på Johannas blogg o läsa o orka kommentera?? Ni kan säkert hitta nån blogg som passar er bättre.
O bästa Johanna heja dig med träningen
Kram från Falun

cecilia 8 år sen

Hej! Riktigt snygg tycker jag. Har själv dragit ner på socker och annat “onödigt” mår bättre än någonsin! Folk borde vara rädda för socker istället för det naturliga fettet! Nej jag vräker INTE i mig fett bara för det ;)

Susanne 8 år sen

Du har jättefin kropp Johanna!!! Skitbra jobbat måste jag säga :-) Jag önskar att jag kommer att vara lika snygg och fräsch som du är nu när jag kommer upp i din ålder.

Catarina 8 år sen

Hej,riktigt bra produkter , ger det till min autiska pojke! mkt har skett i hans utveckling sen dess, dels sover han bättre, även hans allergier har minskat drastiskt. Rekommenderar.

Lina 8 år sen

Bra kämpat Johanna! Du ska vara stolt över dig själv!
Trevlig lördag!
/Lina

Annette Nord 8 år sen

Först vill jag säga tack till en peppande blogg! Sen säger jag som många med mig, du är så snygg i kroppen vilket du var innan med, men visst är det härligt med träning och man blir så rackans pigg. Gilla knappen på den! Jag skulle vilja veta ungefär hur många gånger i veckan du kör styrka? Tack och ha de så gott!!

Ingrid 8 år sen

Håller med Marita. Hur kan man vilja ha en päls gjord av kanin!!!!

Sanna 8 år sen

Du var finare förut! Men fin nu med. Puss o kram

Marita 8 år sen

Första gången jag är inne på din blogg idag.Kollade igenom lite gammla inlägg.Och självklart,en päls!Fattar inte vad en del bloggar håller på med, alla dessa pälsar.Är ni bara dumma eller fattar ni inte vilket lidande och all ångest som ligger bakom en päls.Skulle just säga vad fin du såg ut i kroppen, men har man inget innanför i huvudet spelar det ingen roll hur man ser ut utanpå.Väldigt dåligt av dig!

20 år 8 år sen

Usch vad ledsen jag blir när jag ser hur smal och fin du är och är dubbelt så gammal som jag är. Jag är 20 år och har gått upp från 56 kg till nästan 90 kg.. Har fått hemska bristningar på armar, bröst höfter, rumpa, lår och mage. Hatar min kropp :( tidigare så tränade jag för mycket och åt aldrig onyttigt, tillslut fick ångesten av att gå upp i vikt mig att sluta träna och börja äta allt gott jag saknat och då kunde jag inte sluta. Åh vad jag saknar min smala tränade kropp, önskar jag orkade hitta tillbaka :(

Jeanette 8 år sen

Vad heter färgen du använde dig av och måla sängborden?

ellionore 8 år sen

Tjingeling!

Tack för att jag får följa din otroligt fina och peppande blogg! Skulle vilja veta var du köpt träningdkläderna mxcd? kram på dig fina Johanna

susanne 8 år sen

Hej J. Vilken jag tränar också och dricker det här, jag presterar mycket bättre med det här , jag känner en otrolig skillnad som är till det bättre , Jag har gått på en produktinformation , där får man svar på allt man vill veta, och även höra andras erfarenheter- fitline är ngt jag inte kommer leva utan , vi behöver den näringen eftersom maten i dag inte självklart har den mängd vi behöver, vilket yttrar sig i näringsbrist= värk , orkeslöshet, koncentrationsvårigheter, adhd, autism, allergier, eksem, svåra magsjukdomar, listan nkan ngöras hur lång som helst..men jag fick med en del i alla fall.. Allt kommer i från tarmen..vi behöver näring för att hålla oss friska och pigga thats it. finns inga genvägar, det här är ett väldigt enkelt sätt att få i ordning på sin hälsa och sin träning.

Rika 8 år sen

En perfekt kropps st i mina ögon! *L*

Matilda 8 år sen

Men wow vilken otroligt snygg kropp du har fått och vilken liten midja :) Hot hot hot! :)

Linda. 8 år sen

Hej , du är jättefin, det är du värd efter allt hårt kämpande med träning och att komma i balan i kroppen, det hjälper ju produkterna till med , dom är grymma man blir ju både piggare + att man får ju så mycket mer energi..dricker man det där tar det ju även bort onödigt slagg som ligger och åldras i kroppen, som gör att man bara ser lite “fläskig” ut..onödigt att och tröttsamt att bära omkring på. själv har jag än så länge gått ner sammanlagt 11 kg sen jag började med det ..och det enda som har hänt är at jag blivit piggare en massa onödigt slagg har rensats ur och min kropp kommer i balans mer ocgh mer..helt fantastikt! snart tänker jag börja träna ..jag som har varit så orkeslös i så många år..med värk osv..allt är bortblåst.. nu lever jag och har livsglädje igen ..kram.

Karin 8 år sen

Blir väldigt inspirerad av din viktnedgång! Tänkte bara kolla om du vet ungefär hur många kilo du har gått ner sen du startade i somras?

emma 8 år sen

Nice! Vilken fin matta har jag tänkt på nu några ggr när jag läst din blogg, jättefin färg, var kommer den ifrån? :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I går skrev jag om min blodbrist och bad alla som kommenterar att inte skrämma mig i onödan. Tack snälla alla som respekterade det! Men ni som tycker att ni vet bättre än…

Hej från väldigt blandat väder i Göteborg. Strålande solsken, regn och sen hagel. Vilken skur! Men jag hann med 7,5 km innan det blev kolsvart och jag lade benen på ryggen och…

Innehåller annonslänk Japp. Ni läste rätt! Nu är det dags för årets första julbord! Vi är på väg ut till mysiga Åstols rökeri som ligger på den lilla ön norr om Marstrand.…