• 2012-11-29, 00:17
  • 0

Har inte gjort mycket ikväll, dammsugit och städat undan lite… Fick fram min silverbricka och gjorde i ordning adventsljusstaken, älskar stora blockljus. Vägrar mossa och svampar. Finns det kvar? Men det finns pynt för alla smaker. Här kommer det inte in mycket, däremot i granen… Där går jag bananas totalt och är värre än amerikanarna.

20121129-000958.jpg
Barnen har inte sett avsnitt 5 så vi tittade på det tillsammans med lite the och tända ljus ikväll.
Skönt att dom tycker om programmet. “Vilken tur att Janne är med sa Marilyn, han är rolig”. Nästa vecka är barnen med oss i Kolmården, även Jannes yngsta tjej Amanda.
Marilyn lockade sitt svall ikväll, inte klokt vilket sjukt tjockt hår.. .

20121129-001323.jpg
Fina gullunge!
Jag provade precis kläder jag ska ha i morgon, ska upp före 07 och har kund 8 så då är det skönt att ha allt klart.

20121129-001443.jpg
Skinnbyxor Plain Vanilla, Esprit top, halsband kappahl.
Blidde en rockigt outfit som jag tyckte om.

God natt och god morgon!

Kommentarer

kristin 8 år sen

Åh vilken snygg silverbricka! Vart har du köpt den? Jätte fin verkligen! :) kram

Svar på kommentaren:
Lotta 8 år sen

Jag är oxå väldigt förtjust i det fatet och vill oxå veta vart man kan köpa det:)

Camilla 8 år sen

Jo jag undrar över väskan som du har i programmet, en svart, sjukt snygg!! Med fransar på hotellrummet.

Vart har du köpt den och ungefär vad kostar den? Vore jätte tacksam över svar då jag skulle vilja ha en ny väska och blev kär i din!!

kramar

Camilla 8 år sen

Hej Johanna!!

Så fina tjejer du har!! Otroligt snyggt det blev med hennes hår kan du inte visa vilket locktång man ska ha och hur man gör en liten video? Med hur man kan göra den plus några andra frisyrer? Skulle verkligen uppskattas då man frågar frisören om tips men får inga och är så dålig på att locka och fixa när det är fest eller snyggt vardagsfall..

Kramar och hoppas du får en bra helg!! :)

Anneli 8 år sen

Va mysigt. Ha en bra dag.

Emelie 8 år sen

Hej Johanna vet inte om mitt inlägg kom fram i innan så jag skriver igen:)jag vill bara säga att jag älskar att läsa din blogg höjdpunkt på dagen liksom!:) jag tycker du e skitsnygg nu när du gått ner så mycket! Se mycket gladare och piggare ut! Med vänlig hälsning, emelie

Emelie 8 år sen

Hej Johanna! Måste bara säga att jag älskar att läsa din blogg! Och tycker din kropp har blivit skitfin och du ser mycket piggare och gladare ut! Med vänlig hälsning, emelie

Veronica 8 år sen

Men du bär väl ut granen själv sen hahaha!!!
:)

Ann-Sofie 8 år sen

Hej!
Det är jättemysigt med ljus! Har också börjat lite smått.

Jag undrar om du kan berätta lite mer om Fitline?

Helena 8 år sen

Jodå, mossa finns kvar! Jag har dekorerat en rund bricka med mossa och små svampar som jag köpte på en julmarknad i helgen. Fint…. men de små barnen tycker bäst om det.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Mysigt!!
Förstår dom små gillar det!!
Kram Johanna

Camilla 8 år sen

Jösses, vilket fantastiskt hår! Vackert!

Önskar dig en finfin torsdag.
Kramar från Göteborg

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…