• 2012-12-03, 18:46
  • 0

Nu har vi en vinnare som vunnit den underbara pälsen från Love forever!

GRATTIS!!!

Anna-Lena Norberg som skrev 24/11 11.14 (Vi kontaktar dig!)

Jag vill jätte gärna vara med och tävla om den jätte fina pälsen.. Jag har aldrig ägt en päls förut och det skulle vara så roligt om min allra första blev från mitt favoritmärke Love Forever.. Håller tummarna nu att det är min tur att vinna.Självklart gillar jag deras facebooksida och din blogg med för den delen.. Kram och ha en underbar lördag… och tack för alla dina inspirerande inlägg här på bloggen och på facebook och på instagram. Mycket tack vare dej att jag springer 2-4 gånger i veckan numer. <3

 

Sedan har jag fått ett fantatsiskt erbjudande från Lina på Nordljus, ni bloggläsare får 25% rabatt på ALLT (ord pris, inte förhandsbokning) i 10 dagar från och med nu. I kassan skriver ni in koden JOHANNA så dras 25% av på köpet. Det ger ganska mycket rabatt så passa på nu inför jul.

Här kommer ett litet urplock från deras fina webbshop! Klicka HÄR.

Den här hade jag i avsnitt 1 och är höstens från Love forever.

 

Ett litet urval, det finns hur mycket som helst!!!

Happy shopping!

 

 

 

 

 

Kommentarer

Anna-Lena Norberg 8 år sen

Shit alltså! Nu dog jag på riktigt…kan man verkligen bli så glad??? Jag vrålade rätt ut när jag läste inlägget och sen måste jag titta runt så det inte var några dolda kameror uppsatt. :) Vilken Julklapp, Min första päls ever..Damn!
Vad glad jag blir :)
Tack så jätte mycket underbara Johanna och Love Forever <3

http://blogg.improveme.se/annalena/

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…