• 2012-12-06, 16:06
  • 0

Liten bild i dagens bilaga Extra till Expressen, jag och Michela-från småstad till storstad. =)

Oj oj.. ett inredningsreportage blev framsida i Se och hör! ;)

Många frågor om kläderna, dessa hade vi när vi fotograferades för miinto förra veckan! Mina älskade gröna paljettbyxor finns HÄR.  Min Tshirt Espri hittar ni HÄR.  Jag älskar att bryta av, har sällan finbyxor och fin blus… jeans och ett glittrigt linne är favorit. Eller tvärtom som här.

Michelas röda snygga linne, Cavalli är från Greta och Anna. Även svarta please jeansen, dom har jag beställt.

 

Ja tänk vad det går att göra mycket med en pensel och lite färg…och kärleken så klart, hehe…  Här står det en del om hur jag inrett och min stil, fina bilder duktiga Malin har tagit!

Min rosa klänning är ett galet fynd från HM, jag och Janne skulle på rosa bandet och jag kände mig inte helt nöjd med klänningen jag hade med. Sprang upp på Hm vid hötorget och vipps så hängde den här söta skapelsen för 50 (!) kr. Sitter som ett smäck och jag gillar klänningar som har den enkla, raka stilen.

Fick några fina bilder från fotograferingen hos miinto förra veckan!

Min tröja är från Cavalli från Greta och Anna HÄR.  Mina Gstar jeans från CLARKS.  Coola glitterskor från fashion by-C.  ( Like!) Michelas röda är också Cavalli på Greta och Anna. Även please jeans och ASH skor, länk ovan under vimmelbild.

 

Fina festkläder!! Jag älskar min outfit! Byxor och tshirt har ni redan länk, kavajen har jag tyvärr ingen länk på. Michelas underbara Valerie klänning HÄR.

Puh, nu har ni några länkar. Vem har sagt att det är easy peasy att blogga B-) jag hoppas ni uppskattar länkarna, jag sitter och svär mig fördärvad ibland, hittar inte rätt länk, länkar fel, datorn krånglar och sen försvinner allt. Men allt för er mina små älsklingar =)

Puss, nu är de dags för sista kunden!

 

 

 

 

 

Kommentarer

Louise 8 år sen

Tack Johanna att du orkar länka. Man blir så inspirerad av dig och vill handla allt du har! Och jag hoppas verkligen företagen som står bakom ger dig ordentligt med tack för att du gör det!! ;)

Yessica 8 år sen

Wow vad fin du är! Du ser 10 år yngre ut än Mikaela som har lite slappt skinn och är lite mulligare. Hård träning lönar sig :D

Alexandra 8 år sen

Du är så vacker Johanna.Du borde jobba ännu mer som modell.Hoppas du får ännu mer sådana jobb framöver.Jättesnygga kläder man vill ha ALLT;)Ha en fin kväll.Ps.Hoppas dina PMS besvär är över igen;))

Louise Pettersson 8 år sen

jättefina kläder verkligen. jo människor vill oftast veta vart bloggaren köpt kläder och i stort kräver att denne ska veta vad allt går att hitta, men glömmer hur jobbigt de kan vara att hitta och länka till allt i bloggen. så TACK för att du tänker på oss.

Linda 8 år sen

Hej! Vad har du för strl i pleasejeansen?
Ha en mysig kväll!
/
Linda

jannice lindell 8 år sen

å,vad fina kläder du har köpt dig!=)

Ullis 8 år sen

Det e riktigt snyggt med svart och vitt, trots att jag just nu kör på Usatemat med Usaflaggafiltar, frihetsgudinnan och allt annat som har med Usa att göra :-P

Lena :) 8 år sen

Hejsan Johanna!
Snygga bilder och läckra kläder..gillar att du bjuder på dig själv med div tips :)
Jo jag undrar vart du köpt din randiga pläd som du har på din säng?

Therese 8 år sen

Hej Johanna! Jag undrar om du har tips på någon locktång, som passar för långt & tjockt hår?

Mamma ska till Ullared nästa vecka, så jag hoppas hon kan fynda åt mig!!

/Therese

Helena 8 år sen

Du blir bara vackrare och vackrare!! Du strålar!

Anna-Lena 8 år sen

Kan inget annat säga än ojojojoj!!! Ni är ju snygg som två Hollywoodstjärnor bägge två <3
kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Färdigjobbat för idag, fullt ös från 8 så nu är det skönt att få gå hem tidigt. Jag ska handla på vägen hem och hjälpa Marilyn med lite läxor, hon är förkyld…

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…