• 2012-12-07, 00:26
  • 0

Mitt i natten som vanligt men det går bara inte komma i säng tidigare. Just nu har jag kaos i sovrummet efter letat efter en röd, söt julklänning men till slut hittade jag den. Jag gillar att “gå all in”. Man kan aldrig ha för mycket rött kring jul och aldrig ha för mycket glitter på nyår.
I morgon eftermiddag åker jag och barnen ner till Göteborg och ska på efterlängtat julbord på Novotel med Janne och hans dotter Amanda (som förresten också bloggar den lilla sötungen, kolla in HÄR.) och jannes föräldrar. Ser fram emot den här helgen…! Mys att vi alla ska bo på hotellet!
Jag är så happy för att klänningen passade, dragkedjan gick att dra upp lätt som en plätt. Det har den inte gjort förut…
Hårt slit belönar sig. Visst är det underbart när man kan ha kläder som varit för små?!

20121207-002128.jpg
Nu ska jag städa upp sovrummet och packa det sista….
Har förresten tittat på avsnitt 7 och 8 ikväll.. Så mycket känslor! Hade tårar som brände bakom ögonlocken … Det var såååå fint. Ni kommer förstå när ni ser Grand final! ;)
Puss och god natt!

2012-12-07 Mitt liv, Mode / Skönhet

Kommentarer

isabelle 8 år sen

Vart har du köpt den :O så fin !! :D

Rina 8 år sen

Ååå så snygg. Önskar jag ser ut så när jag är runt 40. Kram

Riktigt fin klänning! :)

Linda 8 år sen

Du är skitsnygg :) Tummen upp !!

Emma 8 år sen

Snygg!!
Kan villigt erkänna att jag är avis på dig, då jag tycker du är skit läcker!!!
Hur mkt väger du nu?? O hur lång är du??

Jenny 8 år sen

Ser lite kallt ut, i Göteborg är det minus 10 grader. Skulle ta på mig någon varmare.

Ewa 8 år sen

Jätte söt klänning rött är så fint. Ta bara med dig något att ha över axlarna blir nog lite kallt annars. Ha en underbar helg med barn och kärleken.

Alexandra 8 år sen

God Fredag vacker.WOW vilken snygg klänning.En riktig Johanna klänning eller hur ?Du är helt ärligt det snyggaste jag sett på länge.Du strålar hela du på alla bilder.Kan det vara KÄRLEKEN så vill jag också bli kär;)) Hoppas du får en underbar helg med J, barnen och svärisarna.Puss o kram på dig.Ps.Jag har sällan skådat en sådan förvandling.Snygg var du innan men nu är du vacker.

AnnaE 8 år sen

Passar som handen i handsken!
Snygger ! :)

Marta 8 år sen

Ok, att du har gått ner i vikt men du är ändå snart 40 år och det där såg inte passande ut till ett julbord med släkten.Inte var den fin heller.

Svar på kommentaren:
Tina 8 år sen

Har läst ditt inlägg o funderar mycket på hur du Marta tänker..men jag kommer inte på det, mer än att du är otroligt avundsjuk och trångsynt. Förmodlingen för att du själv inte har varken det ena eller det andra, försök att inte ha “bitterkoftan” på för länge. God jul på dig

Marie 8 år sen

Bra skrivet Tina, även om jag går steget längre och tycker bitterfitta är ett passande ord ;) Johanna är skitsnygg, och det stör lilla gamla Marta att hon visar upp sin nya snygga kropp i ett tajt rött fodral.Och varför skall kvinnor som passerat 30 inte kunna klä sig sexigt? Det är ju nu som vi är som sexigast :) Marta, ta en liten titta på Hollywoodkvinnor som är (hemska tanke för dig) ääännu äldre än Johanna, såsom Jennifer Lopez, Demi Moore mfl som har killar som är halva deras ålder, mogna tjejer är mer sexiga så självklart skall vi få klä oss därefter! :)

Tina 8 år sen

Marie, ha ha ha du var tuffare o använde ordet jag tänkte. Vi är alla olika, i utseende, längd m.m men blir man bitter så slutar man leva o utvecklas, är min tro. O jag är övertygad om att Johanna visst kan tåla ”kritik”, det handlar väl lite om HUR man gör det, ha en skön helg o njut av den positiva anda Johanna sprider i sin blogg❤

Johanna 8 år sen

Riktigt snygg klänning

Jannice Lindell 8 år sen

Du ser strålande ut! Jag förstår att de är lätt att dra upp dragkedjan. Du har ju verkligen legat i med träningen och de har gett dig fina resultat! Kämpa på! Jag ser verkligen upp till dig. Du är den första bloggen jag vill läsa. Dig som jag spar till sist (den bästa till sist liksom) för att läsa igenom :) Ha en bra dag! Kram Jannice

Browneyedgirl 8 år sen

Godmorgon =) Vilken underbar klänning. Sitter som gjuten på dig fina. Vad gott med julbord, skulle jag med vilja gå på. Tipsade om din underbara blogg på min blogg nu, vill ju att fler ska få chansen att hitta den, är ju så härlig. Hoppas du får en toppen fin fredag nu <3 Kram kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…