• 2012-12-09, 00:39
  • 0

Hej vänner! Klockan är sent och jag ska snart gå och lägga mig, vet inte om ni ser tiden när inlägget skrivs? Klockan är iaf 23.15 nu. (amelia hade möte med tekniska avdelningen i fredags och på måndag ska dom åtgärda alla fel. Många har fel när dom ska kommentera och det går inte i alla läsare tydligen mm…)

Julbordet på Novotel igår var helt fantastiskt bra! Vi var imponerande allihop och hade en jättetrevlig kväll. Maten var något utöver det vanliga, Bohusländskt julbord, förutom allt som hör till ett julbord var det även en stor buffe bara med massa skaldjur. Havskräftor är det bästa jag vet så gissa vad jag åt mest av…. :) Men jag smakade förstås även på skinkan, köttbullarna och rödkålen. Allting var hemmalagat och så otroligt fint gjort. Jag kan tycka att ett julbord måste innehålla så mycket mer än “bara mat”.

Det är lika viktigt med stämningen, servicen och om det är rent och frächt. Dom hade lyckats med allting, jag var imponerad av hur lugnt allt kändes även om det var smällfullt med folk. Men det kändes inte hyseriskt alls. Tack och lov… är det något jag har svårt med är blaffiga jobbiga julbord med folk högt och lågt som sliter i grytorna värre än en flock med djur som slåss om ett stycke kött.

På novotel hade dom små sektioner av öar så det blev inga köer alls. Personalen hade full koll på allt och det var jättefint överallt. Toppklass!

Älskar julen och dom hade verkligen fått till julstämningen.

Det blev mitt röda fodral!

Här är vi på vårat rum, ett sort familjerum med två rum….  Janne hade köpt fina tröjor till alla barnen, men Lisa-Marie fick även sin födelsedagspresent. SÅ FIN tröja som hon blev så glad för. Så gulligt att köpa med presenter till tjejerna..

Mysigt hotell med massa pynt!

Mot restaurangen!

Finingar! Lisa-Marie och Jannes yngsta dotter Amanda. (Tycker det är coolt att min kille har tre (!) barn, så stora nu Erik och Ida som är 20 och 19…  Skönt att vara på samma nivå, att vi ha flera barn båda två känns som om vi har lika erfarenheter och tänker lika vilket jag tror är viktigt i en relation när det gäller uppfostran, värderingar. Man har betydligt lättare att förstå varann.)

 

Mina andra två finingar….

Lite glögg nere vid foajen, hela gänget samlade med våra barn och Jannes föräldrar, jag tycker jättemycket om dom.. så goa och snälla.

Hade på mig kavajen med kedjor från Clarks och nya väskan, med massa nitar. ÄLSKAR den! Samma märke som den med nitar jag hade i TV… många har frågat efter den. Ni hittar även denna lilla godbit, frontrow living. Deras FB är HÄR om ni vill kontakta dom.  Snygg va?

Är svag för massa nitar…. äkta skinn… kvalite och väskor som sticker ut och inte sitter på varje arm.

MUMS! Ja, julskinkan och allt det andra var supergott, men detta… oj…jag kunde inte sluta äta.

Min finaste tack för en jättemysig helg! Barnen tyckte också det var jättekul och gott. Just den här restaurangen och hotellet känns lite extra speciellt eftersom det var just här vi träffades allra första gången… snart är det 1 år…Världens lyckligaste att jag träffat dig. Du är ju min stora kärlek…

Jag kan varmt rekomendera julbordet på Novotel, även boendet är super! Var ute i god tid inför nästa år… det är ett populärt julbord som inte många slår och det blir fullt fort.  Dom finns på Fb där dom ofta har tävlingar och trevliga erbjudanden. HÄR.

Idag hade jag ett inbokat träningspass med min PT Michael, mer om det i nästa inlägg. Perfekt dagen efter julbord :) Janne var med barnen på hotellet och sedan plockade dom upp mig och tjejerna fick bestämma vad vi skulle göra. Gissa vad… Gå på stan förstås! Så, Janne fick ta hand om 4 tjejer och sen gick vi i några timmar och käkade även lite lunch.

Cool mössa på Scorett, där köpte jag vinterkängor till Marilyn. Äntligen hittade hon ett par hon tyckte om som  var både praktiska och snygga. Varma och sköna!

Canadan snow, hur sköna som helst. Hon gick till sin kompis Maja när vi kom hem och drog på sig termobyxor och skidjackan, dom skulle ut i snön och åka pulka. Jag och Lisa-Marie har varit och handlat och fixat inför i morgon då vi har lite kalas för henne.

Hoppas bara inte det blir oväder så alla kan komma!

Nu måste jag sova tror jag, alla kommer vid 12 i morgon så det blir en tidig morgon så vi hinner fixa det sista.

Puss och god natt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012-12-09 Mitt liv ,

Kommentarer

Tina 8 år sen

Finaste Johanna o familj. Helgen var fin ser jag, och så bra klänningsvalet blev.
Nu är måndag här igen o det är jobb, jobb o jobb som gäller.
Kram från ett härligt Falun

Linda 8 år sen

Skäms inte dina barn för sina namn?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Va fan skulle dom göra det för? Har du ett misslyckat liv? Ibland undrar jag vart gränsen går vad man skriver när det gäller direkt till barn. Tragiskt.

Tina 8 år sen

Men nu går jag tamefan i taket snart…..Linda, hur tänker du?
Du måste ha ett liv som är så tråkigt så klockorna stannar. Att du ens ids skriva det du skriver. Ge dig iväg från bloggen

Jenny 8 år sen

Hej Johanna, vad mysigt med julbord med familjen. Jag tänkte höra med dig vilken storlek du har på din vita Esprit t-shirt?Den fanns tyvärr inte i butiken du länkat till. Men jag hittade den på deras e-shop. Den är så snygg!!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Ja vi hade en underbar kväll …:)

Jag har M på den! Gillar att den är lite stor ;)
Ja klicka hem den på Miinto.se kram!!

Camilla 8 år sen

Hej Johanna! Ni verkar haft det helmysigt! Skönt att bara få umgås med familjen då du verkar ha ett otroligt hektiskt liv annars! Ta det bara lugnt bara så du inte går in i den berömda=)) Men du måste sluta kalla Janne för din kille haha, det låter så kul! Han är väl ändå en man, din man även om ni inte är gifta….än!! Ha en fortsatt härlig dag!
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

;-) kärt barn har många namn…;)
Ja vi har haft en fantastisk helg!!
Kram

Annie 8 år sen

underbar klänning – märke??

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Jag köpte den på Clarks.nu för ett par år sedan!
Älskar den, framförallt nu när jag kan ha den ;))

Kramar

pilotfrun 8 år sen

Jag har en liknande mössa:) mannen och jag slåss om vem som ska ha den! Underbart varm och skön. För att inte tala om snygg:)

Matilda 8 år sen

Men hallå vilken galet läcker kropp du har fått!! :) Värsta modellkroppen. Du har blivit så otroligt smal. Du måste ha gått ner en 10-15 kg?! Men ändå att du har former kvar och är vältränad. Du har drömkroppen nu ju!! Smal, tränad, former.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tusen tack Matilda! Nej, det jag jag nog inte ;)
Men 10 kg är borta! Nu ska det bli muskler och tight :)
Kram

browneyedgirl 8 år sen

Vad mysigt det ser ut. Och mums med julbord. Skaldjur är inte min grej men det andra med köttbullar, skinka, jansson m.m mmmm så gott <3 Och vad snygg du är i klänningen, blev ju super nice med ett par svarta tights till. Ha en fin dag söta du och glöm inte solsidan ikväll …..Kraaam

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Fick ännu mer bilder, det är verkligen så roligt att så många mailar, smsar och ringer fortfarande och skickar fina bilder och berättar vad roligt dom haft. Här kommer lite till! Tack…

Nu har vi äntligen bokat julbord, jag ÄLSKAR julen och tycker det är mysigt med något julbord före julen. Men det räcker med ett…. i år ska vi bo över på mysiga…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…