• 2012-12-09, 23:29
  • 0

Glad, trevlig andra advent! Hoppas ni haft en mysig dag… jag har inte hunnit med så mycket blogg i helgen men nu kör vi allt på en gång.

Igår var jag och tränade ett stenhårt pass med Michael, min grymma PT. Pass nummer 3 och jag var otroligt taggad och peppad. Det går inte beskriva känslan att ha någon så grymt duktig PT bredvid sig. Jag hade inte gjort hälften om jag hade kört själv. Sedan är dom passen viktiga också, men springa, PW och intervall det klarar man själv. Det är styrkepassen som jag behöver hjälp med eftersom det blir så sjukt jobbigt och då lägger jag av. Men inte när Michael kör hårt kan jag säga… herregud vilken träningsvärk jag har idag. SÅ GÖTT!

Jag började med lite uppvärmning på cykel sedan körde vi tre stationer med ett väldigt högt tempo. Inte på tid den här gången men man ska få upp pulsen, men långa fina övningar. SÅ JOBBIGT detta var.

Rumpa, mage och ben. Även balansen och hållningen. Svårt och jättejobbigt….. men när det är jobbigt så tar det ordentligt och Michael har full koll och rättar mig direkt och peppar mig. 15 på varje ben… upp och ner…. samtidigt hålla balansen med foten på bandet….

Sedan direkt på en tjockmatta som är mjuk och trampa HÖGT, snabbt upp med knän fort i 40 sekunder.. dom 40 var långa.

Kämpa kämpa kämpa!

Sen var det en tredje station men vi hann inte fota den. Jag ligger på golvet, håller i hans vader och sen kastar han mna ben rakt ut och åt sidan. Ni vet vilken övning va? Tuff… för mage och ben..

Vi körde dessa tre övningar 4 varv… mattan minskade han med 5 sekunder varje gång och herregud vad kämpigt det var.

Jag var genomsvettig och på 30 minuter hade vi kört hela kroppen. Mina armar får ta det lugnt med styrka eftersom min ena inte är bra än. :(

Kände mig stark som en oxe av alla endorfiner efteråt…men trött i kroppen.

Skönt!

Jag fick med Michaels och Annikas grymma träningsdvd, den kan ni beställa om ni vill köra pass hemma framför TVn. Underbara Annika som vann Lets Dance för några år sedan var även min bloggkollega här inne ett tag…. snygga, härliga brud! Jag kommer lägga in ett pass hemma i veckan och träna till deras dvd, enkelt och supereffektivt! Vem vill inte bli smalare, fastare och starkare…

149 kr och ni kan klicka hem den HÄR.

TACK för den här gången Michael, ses i veckan!

Min träningsvecka vet jag i morgon då han har mailat mig hur det ser ut… spännande att se vad han hittar på den här veckan. Idag har jag en hemsk träningsvärk. Bra tecken..

Igår kväll grejade jag och barnen inför kalaset, griljerade julskinka och gjorde fint. Vi spelade julmusik och det var en skön lördagkväll..

Tittade förstås på Så mycket bättre… underbara Darin! Vilket superproffs han är, de andra klarade knappt av att göra om hans låtar. Maja var grym. Som vanligt. Rös i hela kroppen, damn vad bra hon var.

Alltid massa tända ljus…se men inte röra. :)

Griljerar julskinka till skinksmörgås vi skulle ha till kalaset. Doftar ljuvligt….

Bara min fining och Amanda som fattades…. men dom var kvar i Gbg igår då vi hade en del att greja med här hemma.

Bakade även två silviakakor till kalaset med saffran i… glasyren som vanligt fast en påse saffran i varje.

Sedan blev dett blogg mitt i natten som vanligt. :)

Bra och skön lördag, hoppas ni hade en trevlig kväll!

 

2012-12-09 Hälsa, Mitt liv , , ,

Kommentarer

Marie Björk 8 år sen

Måste få säga att jag äntligen fick tillbaka min träningsmotivation tack vare vackra du. En fantastisk inspiration och en härlig människa, älskar när kvällen kommer och jag får läsa din blogg och inspireras ännu mer. Kram och ha en härlig kväll

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg