• 2012-12-10, 10:59
  • 0

Måndag och vecka 50, nu går det fort…. snart är det jul! Visst är det mysigt men också lite stressande, jag tar alltid tag i julen när jag klarat av Lisa-Maries kalas och allt runt omkring det. Men nu kan jag börja planera, nu är det mer plats att tänka. :)

Äntligen är den här! Nu blir det finfina bilder här inne.

Fina rosor på mitt köksbord. Älskar systemkameran, nästan som den förra jag hade fast något bättre. (min gamla är snodd tyvärr)  Jag kommer fortfarande blogga mycket från iphone då det är smidigt och enkelt men ska försöka lägga upp så mycket jag hinner med den här kameran. Bilderna blir så mycket bättre och jag sparar min arm.

Hur snygg är inte Malin Åkerman!? Tittade på Hellenius hörna igår när hon var gäst. Smart och snygg brud. Och rolig programledare.

Andra ljuset tänt…

Min outfit igår blev en söt tröja från Suzanne Nilsson, jag hittade den på provrummet.se och jag bara ÄLSKAR den! Tunt stickat som inte sticks, jag är jättekänslig för sånt. Kvinnlig passform och så vacker i ryggen…

Har ni sett så vackra knappar.

Ni hittar den HÄR. Prisvärd! Såg att den även fanns i grå och en söt kofta “bambi” som var jättefin!

Nu ska jag köra upp min bil till Björkholms för service, det blir en timmes promenad hem i snön, motion samtidigt så får jag in den idag också.

Jag jobbar lite mindre på salongen halva dagen, var först på utvecklingssamtal för Marilyn på morgonen sen mycket jobb vid datorn. Jag måste börja sätta av den tiden nämligen annars jobbar jag till slut dygnet runt och lite sömn behöver även jag. Extra viktigt när man tränar mycket.

Puss på er så länge!

Fortfarande massa strul här inne och snart blir jag TOKIG…. “kommentarer avslutad” står det i detta inlägg? Mailar sönder webbredaktionen snart….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Fru Sederblad 8 år sen

Snygg tröja!! Vrålsnygg!

Emma 8 år sen

Hej
Vad har du för storlek, cm på ditt skärp??

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Nu är det inte långt kvar till årets FINAL i Robinson! Så kul det ska bli, hoppas ni har en mysig kväll och kanske äter något gott till. Här blir…

Innehåller annonslänkar Wakakuu och Ellos  Här kommer några av veckans outfit, ni är många som ofta frågar efter kläder jag tipsat under veckan som ni sedan inte hittar. Så därför kör jag…

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…