• 2012-12-11, 13:55
  • 0

Idag har jag på mig stjärnjeansen från circle of trust och lauren moshi top. Gillar verkligen det märket. På styleicon  hittar ni vart alla märken finns.

Min första kund idag gjorde jag blandade folieslingor och lockade med sylen. Superenkelt att fixa själv hemma. Ta stora passér och spraya med värmeskydd. Viktigt även för hållbarheten så det inte rasar. Men sylen funkar, det håller bra! Dela upp håret med clips så blir det också lättare. Böj alla åt samma håll, när du kommer till ansiktet andra sidan vänd håll. Jag kanske ska visa er på en liten film framöver så blir det busenkelt för er.

Före var hon blondare på längderna och mörk utväxt. Fint med en naturlig look fast det ändå är slingat.

Inte så “perfekt” och massa lockar utan lite mer vågigt och lite svallig känsla gillar kunderna. Till fest kanske jag hade lockat lite högre upp för att få mer volym…

Googlade fram lite bilder jag lagt ut i cybervärlden. Finns en del…. herregud vad bilder haha! Här kommer några, alla har jag gjort med sylen och/eller Ghd. Här kommer en bildkalvakad på hur man kan variera med olika frisyrer.

Och några vackra brudar också förstås. Underbart…. :-))

 

 

 

Kommentarer

Mia 7 år sen

JAAA ;-)!!! En video på hur man gör när man lockar med sylen vore toppen! Har just beställt en som ska hämtas ut idag – spännande!
God Jul!!!

Maria 7 år sen

Hej Johanna! :-) vilken härlig blogg du har! Undrar om denhär sylen, är det liksom bara en “pinne”, utan sån “nypa” eller? Verkar ju superbra. Kram Maria

Susanne 7 år sen

Jag behöver experthjälp! Mitt hår mitt hår. Jag kämpar för att bara tvätta det varannan dag. Tycker det blir fett riktigt fort. Använder just nu ett schampo från Ullared för 10kr. Funkar hyfsat bra. Men hur ska man göra. Ska man låta det självtorka, föna det? Bra tips på produkter man ska använda. Hjälp!

Susanne 7 år sen

Har du något bra tips på vad man kan göra för att få mindre fettigt hår. Kämpar med att bara tvätta håret varannan dag, använder just nu ett schampoo från ullared som jag köpt för 10 kronor. Ska man låta det självtorka eller blåsa det torrt? Vad ska man ha för produkter i det. Jag blir tokig snart! TACK för tips!

marita 7 år sen

så fina bilder…du har ett fint halsband på dig på ena bilden var finns det o köpa

Emma 7 år sen

Å sån locktång MÅSTE jag ha!!! Vad har du för storlek på den du använder??

Emma 7 år sen

Vad har du för storlek,cm på ditt skärp?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Fredag och en skön helg väntar! Hoppas ni har en fin dag, jag har fått så mycket gjort idag, betat av massa jobbmail och samarbeten, en promenad med Lucy i solen och…

Har precis ätit en god omelett efter träningspasset, omelett mättar och går snabbt att svänga ihop. Jag tar oftast vad jag har hemma, idag blev det spenat, tomater, paprika och ost, kryddar…

Innehåller annonslänkar Vaknade på ett strålande humör idag, snart helg och en massa spännande saker händer nu, är så taggad för vår! Ja jag vet det är knappt slutet av januari, men…