• 2012-12-12, 14:38
  • 0

Är hemma på lunchen och suget efter längdskidor blir mer och mer, speciellt idag när det är en fantastisk vinterdag! Nu ska jag köpa längdskidor, jag har pratat om det i flera år men det har inte blivit av bara. Har alltid gillat det men nu är det längesen… I Skövde på berget har vi väldigt fina spår och det är en bra träning för hela kroppen.


Visst blir man sugen på att ge sig ut i spåret! Men idag blir det intervall på bandet, jag ska köra 12 * 400 m. Jag lyssnar snällt på min käre PT och han vet vad han pratar om. Variera träningen är A och O. Men gör det du tycker om. Springa är bra men variera, långdistans 8-10 km, intervaller är minst lika viktigt. För att din löpning ska bli bättre. Konditionen ökar enormt av det.
Styrketräningen är lika viktigt för att din kropp ska hålla.

Äter kycklingwok till lunch, gott! Så enkelt men nyttigt. Har även öppnat ett paket med årets finaste kofta… Jag är kär i detta märke! Suzanne Nilsson på provrummet.se
Ska visa mer sen, nu måste jag äta.
Kram i vinterkylan!

20121212-143707.jpg

Kommentarer

Jessica M 7 år sen

Åh, jag har oxå blivit förälskad i Suzanne Nilsson. Så fina kläder till helt ok pris. Köpte den svarta med knappar i ryggen häromdagen och har invigt den i dag på Lucia. :-) Trevlig Lucia

Lollo 7 år sen

Åh, längdskidor är kul. Men tydligen kan man glömma bort helt hur man gör upptäckte jag.
Jag åkte massor när jag var yngre då min mamma tävlade i SM.
Sen har det blivit mest slalom ett par år.
Förra säsongen skulle jag prova på nytt och var tamejsjutton som bambi på hal is. Jag fick inte ihop det och kom varken framåt eller bakåt.
Gav till slut upp.
Funderar på att ge mig ut i ett ensligt spår och prova igen. Det är verkligen härligt bra träning!

Ps, varför har amelia gjort det så urbota dumt att man inte kan scrolla i kommentarsrutan utan måste göra den större för att se vad man skrivit? Borde du klaga på!
Tack annars för en mycket bra och inspirerande blogg!

Ulrica 7 år sen

Åkte mycket längdskidor som barn men upptäckt det igen sista åren. Så härligt och vilken träning. Får alltid grym träningsvärk. Var inne på din blogg och upptäckte märket Susanne Nilsson. Beställt och så nöjd. Passar bra när du inte är så lång.

Annette 7 år sen

Nja… den koftan känns inte riktigt som du… det är nog för att modellen ser lite småtantig ut…

karin 7 år sen

Kycklingwok lät gott.
Qnioa kan du äta är mycket proteinrikt.Fick tipset av en dietist.

Anna 7 år sen

Tack för en fantastisk blogg! Är hemma och väntar på att mina tvillingar i magen ska titta ut och din blogg ger mig inspiration deluxe! Läser den varje dag.
/Anna

Tina 7 år sen

Jorå, nog har jag längtan efter längdskidåkning, men det finns en liten hake, det är ju så nedrans vingligt med dessa supersmala saker…ska jag åka MÅSTE det vara helt platt….annars ligger jag mest på sidan om spåret…
Stick o köp skidor o skor så ska du se..

Kram kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilken vinterdag! Idag tog jag mina längdskidor och åkte upp till skidstadion på Billingehus. Vi har jättefina spår och det är öppet. Jag och 95% män som garanterat tränade inför Vasaloppet. Varför…

Fredaaaag yeah! Jag fotade några höstfavoriter i morse innan jag satte mig på tåget. Idag är jag på möten, ärenden i Gbg hela dagen. Ska även träna med Johan och lägga upp…

Innehåller annonslänkar Nu är det inte långt kvar till årets FINAL i Robinson! Så kul det ska bli, hoppas ni har en mysig kväll och kanske äter något gott till. Här blir…