• 2012-12-12, 21:35
  • 0

Min sista och minsta kund idag. Hur gulligt som helst… Det är fantastiskt roligt att få “följa” familjer. Brud… Barn.. sen få se barnen växa upp. Underbart.
Den här lilla tjejen är 2 år och sitter helt still i 30 minuter när jag klipper. Hon tycker om det och har nappen i munnen och mamma sitter framför och är med.
Och jag får klippa från golvet :)

20121212-212949.jpg
Gulligt! Och lika roligt varje gång ett barn sätter sig i stolen och det går bra.
Efter jobbet gick jag till gymmet körde intervallerna. 12 * 400m. Vilade 1 minut mellan varje och då går jag ca 6 km/h
När jag springer ca 12…
Genomsvettigt men det känns att kroppen orkar mer och mer! Så gött!!!!!

20121212-213356.jpg
Trött :)

20121212-213421.jpg
Handlade allt till middagen i morgon, nu ska jag fixa lite här och greja med tjejerna lite. Det är måååånga timmar innan jag kan krypa ner.

20121212-230610.jpg
Lockat L-M hår till Luciatåget i morgon, hade så gärna velat se det.. Stora tjejer i kören på skolan med massa fina stämmor.
Hon hjälpte mig att rulla Mozartkulor och jag gjorde lockarna. Lite julgodis måste vi ha förstås. Jag vill passa på att tacka alla läsare för alla mail, jag hinner tyvärr inte svara just nu…. Det är hektiskt med det mesta… Alla rycker i mig och många företag mailar, jag har en tjej på G som ska hjälpa mig med allt för jag hinner inte med.
Långa mail och sms får jag panik på, så snälla söta rara. Skriv kort… Det börjar välla över på alla plan och jag vill ju så gärna kunna svara er men just nu är det mycket.
Vill att ni ska veta att jag uppskattar er och tack från mitt hjärta för alla mail och kommentarer.
Puss

20121212-231158.jpg
(Många frågar på instagram mm vart min kavaj är ifrån jag hade idag. Det är Dagmar och inte köpt nu tyvärr … Älskar den och den är från förra året men jag har inte “kommit i den” förut…)

20121212-233406.jpg
Många som gift sig idag… 12-12-12
Fick reda på nära vänner som gift sig!! Häftigt!!!!!! Åh så underbart, GRATTIS Tony och Marie ni är så fina ihop!!!!
Marilyns bästa kompis Majas pappa.
Länge leve kärleken … :-)
Även många par i Nyhetsmorgon. Blir tårögd och rörd, så vackert….!
http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/emil-och-sara-gifter-sig-i-nyhetsmorgon-hela-ceremonin-2249780

20121213-102317.jpg

20121213-102308.jpg

2012-12-12 Hälsa, Mode / Skönhet

Kommentarer

Tanja 7 år sen

Du fick mig att testa något nytt på löpbandet, jag sprang 400 m i farten 12 km/h och joggade 100 m i farten 8,5 km/h, upprepade detta nio gånger och det kändes vill jag säga. Har inte tänkt på att man kan springa intervaller på löpbandet på detta sätt tidigare, så jag tackar så mycket för inspirationen. Skriv gärna mer hur du alternerar på löpbandet med tider och hastigheter. Trevlig helg!

JULIA 7 år sen

Gillat verkligen alla träningstips! Imorse körde jag också intervaller men körde då 400m promenad på hastighet 7 och sen 400m löpning på 12 och gjorde detta 12 ggr, kan säga att de sista två kändes i hjärtat och benen…tycker du är jätteduktig som springer på 12 varannan minut!

Mia 7 år sen

Vilka supersnygga träningstights!!! Var har du köpt dem? Bara måste ha dem! Kram

Camilla 7 år sen

Tack Johanna! Du inspirerar mig till att börja träna igen! Härligt! Kramelikram

Browneyedgirl 7 år sen

Godmorgon. Här laddas för jobb hela dagen. Men tänk vad mysigt för alla som får gå och kika på lucia, är ju så stämningsfullt. Härligt att träna ordentligt =) Man sover så gott sen. Hoppas du får en toppen fin dag. Kram från mig

Sussie 7 år sen

Johanna, jag mååste veta vart den koftan/kavajen är ifrån som du har på dig? Såå min stil! Går den o köpa här i Skövde? Snälla säg att den inte är dyr haha..Supertacksam för svar! Kram Sussie

Svar på kommentaren:
maria 7 år sen

men varför läser du inte vad hon skriver hon säger ju vart den är ifrån i inlägget / maria

Malin 7 år sen

Hej hej. Vill vara säga att inspirera mej väldigt mycket med både din träning och snygga kläder :)). Vad är det för märke på den snygga koftan du har på dej när du klipper den lilla tjejen?? Skulle verkligen vilja köpa en sådan :)). Ha de gott!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg