• 2012-12-16, 21:28
  • 0

Vi tittade på väldigt fina lägenheter, blir spännande om han köper något… :)
Sedan var vi på nästa köpcentrum, Frölunda torg blev det istället för in till city… och där hittade vi en del till barnen. Kommer bli glada tjejer tror jag!
Vi hade även ett ärende på Jula, men titta vad som stod där?


Janne är försäljningschef på Nilfisk och jobbar även en del i Sthlm och har ofta möten där uppe. Passar perfekt att vi ska ses även i morgon då jag också ska upp dit.
Jag kommer åka med Michela och på fm ska jag på ett spännande möte ang ett stort samarbete. Sedan hoppas jag hinna med några ärenden på stan. Ska bli kul att träffa Michela igen! På em kommer min älskling till hotellet och vi ska gå på en rolig biopremiär som Johan Petré ordnar! Mammas pojkar! Tror den filmen är riktigt rolig.
Måste visa er en underbar blus Från Clarks, har även favoritjeans från Gstar också Clarks. Tighta och supersnygga på.
Bra julklappstips! HÄR.

20121216-212641.jpg
Visst är den söt? Bra pris är trevligt.
Åkte förbi Liseberg förut, så mysigt och vackert….
Hoppas han snart flyttar in mot stan!

20121216-212751.jpg
Snart framme i skövde efter en helt underbar helg …
Mycket mys har det blivit, den här vilan behövde jag. Hoppas ni också haft det bra! Nu ska jag pussa på mina änglar hemma som varit hos sin pappa.
Puss på er
Här är jeansen förresten. Sjukt bra passform och sköna.
Hittar dom inte på webbshop men maila Clarks.nu så kan dom säkert hjälpa er .

20121216-221947.jpg

20121216-222015.jpg

2012-12-16 Mitt liv, Mode / Skönhet

Kommentarer

Katarina 8 år sen

Sådana brallor har jag oxå köpt i oktober (G-star) Superfina men när jag tvättade dem så försvann det blanka o de blev nästan blåa.. gick tillbaka med dem för om jag velat ha blå brallor hade jag ju köpt det,hihi. Men jag kanske bara hade otur.

AnnaE 8 år sen

Å den blusen ska jag beställa!
Bra pris också! :)

Kram Anna

Browneyedgirl 8 år sen

Den där blusen var ju jättesöt. Den skulle jag kunna önska mig till jul. Hoppas du hade en fin tredje advent. Men vad förvånad jag blev som skulle bänka mig vid solsidan och så var det jul med ernst *skrattar* Kram och ta hand om dig

Jenny 8 år sen

Min familj har haft lägenhet på två ställen i centrala Göteborg, men till slut tröttnade vi på all stress och den fruktansvärt dåliga luften i innestan. Vi flyttade ut på landet och har aldrig ångrat det.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Inte mitt i smeten … ;-)
Kram!

Lanja www.lanjas.com 8 år sen

nämen!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…