• 2012-12-17, 23:45
  • 0

Härlig biopremiär! Mammas pojkar var rolig och riktigt grymma skådespelare. Tusen tack festfixare Johan Petré för en trevlig kväll! Jag valde Pernilla Wahlgrens paljettklänning, igen. Går att använda många ggr. :) Janne hade sin snygga kostym och väst. LIKE!!!
Är på hotellet efter bio och “after show” på scandic grand central där vi fick god mat och uppträdande.
Jag visar alla bilder i morgon, nu ska jag krypa ner med min darling. Myyys!

20121217-234220.jpg

20121217-234305.jpg

20121217-234311.jpg

20121217-234421.jpg
Mycket skratt ikväll :)

2012-12-17 Mitt liv ,

Kommentarer

Jenny 8 år sen

Hej fina du! Jag bara måste fråga; vem är snyggingen i grå kostym som Janne sitter bredvid?? Är han singel? Han är helt min typ och jag har varit singel alltför länge haha! Hoppas på ett litet svar. :) Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Peter? Bonde söker fruPeter?
Han är fantastisk! Men gay ;)

Eller menar du Kicken?

Niila 8 år sen

Grubblat på vem du e lik, Annika Jankell! Önskar jag oxå kunde gå ner i vikt, noll karaktär å mår piss,tänk om man kunde ha en PT el nån som får ur tummen som sitter fast där bak:))

matilda 8 år sen

Hej, jag har en fråga- hoppas verkligen du vill svara. Handlar om hår och träning, tänkte att där har du ju koll ;)

Jo, jag hör många som säger typ-” jag tvättar håret var 4:e, 5:e dag.. ”
Men då måste ja fråga vad man menar med att tvätta håret, och hur du tänker där. För jag tränar flera gånger i veckan, och duschar alltid hela kroppen, och håret efter träning. Jag duschar även varje morgon, mycket för att mitt hår ser helt galet ut och måste blötas för att kunna stylas.

Men hur gör du? Duschar du håret varje dag, elelr hur gör du? Hur gör du efter träning? Vad ska jag göra om jag inte ska dyscha håret varje dag, men ändå ser ut som ett troll på morgonen. (jag har pojkkort hår, så kan inte sätta upp svans)

Håller tummarna för svar! tack för rolig, och väluppdaterad blogg, alltid nya inlägg när man går in för att läsa- KUL!

Helena 8 år sen

Så fina ni är du och Janne!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I torsdags var vi på en förhandsvisning av James Bond spectre på nygamla biografen Göta. Innan hade SBXgroup bjudit in till mingel på MrP. Robert, Försäljningchef på Frölunda Indians och en försäljningschef…