• 2013-01-02, 18:38
  • 0

Vid 07 vaknade vi i morse (död) och jag njuter av att få vakna upp med min kärlek, mysigt eftersom vi inte bor ihop… Sover bättre och det känns tryggt…
Idag har vardagen rullat igång vilket känns skönt. Jag hade lite längre lunch och idag var det dags för årets första träningspass. Tjoho!!!!! Har ni kommit igång? Jag ska träna med Michael min grymma PT nästa vecka men kommer köra några egna pass i veckan.
Idag blev det 35 min intervall. Springa snabbt ca 15 på bandet 1 min sen vila (gå) och göra samma 10 ggr… Sjukt jobbigt men grym förbränning och konditionen blir bättre.

20130102-183234.jpg
Har fått testa MMsportkosttillskott och jag är faktiskt redan imponerad.
Tog detta före träning och orkade MER.
Tog en proteindrink efteråt och den klarade jag mig bra på länge.
Nu, några timmar senare har jag ätit kyckling och sallad. Mycket protein behövs när du tränar.
Det är här även mina träningskläder kommer ifrån. HÄR. Ska berätta mer om detta hur det funkar efter ett tag.
Jag ÄTER självklart mat också så sluta tjata snälla om att jag är ohälsosam, är för smal, har anorexia mm… Bara rent skitsnack. Jag äter ofta och bra mat. Men tränar och struntar i skräpet helt enkelt.
Så- nu måste jag fortsätta jobba!
Ikväll kommer vår nya hemsida ut, senast i morgon. Wow!!!! Ska länka så fort det är klart.
Även en annan helt fantastisk, galen, underbar grej……
Här ska jag och Janne bo om ett tag… Holiday …. Work….. Lovely…..

20130102-183811.jpg
Berättar i nästa inlägg!

20130102-194544.jpg

2013-01-02 Hälsa

Kommentarer

Jenny 8 år sen

Hej Johanna. Tycket du verkar vara en super härlig tjej och jag undrar hur du gjort för att komma i den form du är i nu, jag vill ner c.a 10 kg hur gör jag ?. Rock on :) // Jenny

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Jenny- läs mitt inlägg jag skrev nu ikväll… samt sök upp alla inlägg där jag taggat “träning”…. finns massor. även instagram… amelia som var ute förra veckan är jag med i ett stort viktreportage! Kolla med bonnier om de kan skicka till dig-
Kör hårt och ge inte upp!!!

Anna 8 år sen

När man går ner i vikt kan man ha svårt att själv se förändringen, då är det bra om någon gör en uppmärksam på det om man går ner för mycket. Men det är knappast bloggläsarnas uppgift utan Johannas närmaste i så fall. Gick själv ner 20 kg och tyckte knappast att det märktes något, men fick hjälp av mina vänner att inse att det räckte. Ha en bra dag:)

Ella 8 år sen

Faaaast…..du ser faktiskt anorektisk ut nu. Snälla du det är inte snyggt. Kolla brösten!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Ella mina bröst sitter där dom ska :)

Anna 8 år sen

Är liksom andra som kommenterad mycket imponerad men framförallt inspirerad av dig, din träning, fina kläder och härliga blogginlägg. Jag tränar, springer mest men känner att jag har ca 6-8 kilo för mycket :) Jag behöver ändra på hur jag äter, därför skulle jag bli jätteglad om du ville beskriva vad du äter en dag som exempel som lite tips och ytterligare inspiration.
Ha det jättebra!
Anna

jannice 8 år sen

å,detta ställe verkar mysigt! :)

AnnaE 8 år sen

Hej hej!!
Nu finns det ingen återvändo! Jag har beställt tränings dvdn med Annika Sjöö och hennes man! :)

Ha en fortsatt bra vecka!

Kram

Jessica 8 år sen

Här är en till som snart fyller 40 och banne mig ska jag komma i form :-) I maj åker jag med mina tjej kompisar till Mallorca. Som jag längtar… Jag blir också grymt imponerad och inspirerad av dig Johanna. Du är ju i super bra form nu och måste vara väldigt stolt över dig själv. Tack för bra bloggande!
Kram

Lotte 8 år sen

Härligt med träning!! Jag är som du – tränar inte för att bli smalare utan för att må bra! Lycka till!
Va härliga bilder, såg att du ska till Thailand :-)
Kram Lotte

Madde 8 år sen

Hej är bara nyfiken på om du äter frukt? Gillar din blogg :-)

Annette 8 år sen

Äsch, strunta i gnällspikarna – det luktar avundsjuka lång väg. Jag själv är också grymt glad över att ha lyckats gå ner drygt 10 kilo sedan i somras och nu handlar det om att behålla och “förädla” resultatet. Ska satsa på att “vrida upp” träningen några snäpp och här är du en stor inspirationskälla. Jag gillar att du tar vara på tillfällena –
t ex när du skulle lämna in din bil och tog en PW tillbaka. Det finns alltid tid och möjlighet till någon form av träning, bara man tänker till.
Synd bara att jag vaknade upp igår med en brakförkylning som heter duga – med feber, muskelvärk och ett huvud som känns som en värkande ballong är det bara att hålla sig stilla. Det är bara att gilla läget och vänta ut eländet…

Gott nytt på dig och njut av ditt flow i livet!

Svar på kommentaren:
carina 8 år sen

Nej, alla är inte avundsjuka. Av egen erfarenhet vet jag att vi aldrig ser i spegeln hur vi ser ut i verkligheten.
När huvudet ser “för stort” ut för kroppen är vi helt enkelt för smala. Att träna är sunt men du ska ha en sund, snygg kropp med….

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack jag tror inte mitt huvud är för stort för att jag blixt smal :-)
Ni får tycka jag är ful, för smal eller hemsk hur mycket ni vill.
Jag mår toppen och skulle aldrig orka springa ett tempo på 9,5 km/h längre sträckor om jag var sjukligt smal.
Kram Johanna

Åsa 8 år sen

Haha kände på mig att du skulle lägga upp ett träningsinlägg så jag kastade mig ut innan på pw :)

40 om några månader …jäkla bra morot!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Hahaha! BRAAAA där! Duktigt!! Ja att fylla 40 är en morot ;)
Kul med galej eller fest eller kanske åka bort?!
Något blir det och det klart man vill vara i form.
Oavsett 40 eller inte egentligen ;)

Kör hårt!!!!
Kram

nettan 8 år sen

Hej!!!! Blir så insperad när jag läser om din träning, tränade en del själv innan mina 2 hjärnblödning….men har inte hittat glöden för att komma igång igen. Tänkte börja sköta mig med maten först så då är frågan…vad äter du, hur många mål om dagen och när du blir sugen på nåt sött vad tar du då? Du har verkligen blivit super snygg sedan du började träna och klart att kärleken har gjort sitt med.

Ha det bäst. Kramar Nettan

Jessica 8 år sen

Hej!

Jag är sjukt imponerad över din rekordsnabba förvandling! :-) Jag ska precis ta tag i träningen – sitter i skrivande stund å darrar efter ett kettlebellspass…

Hur tränar du? Hur ofta och vart ligger fokus? kondition eller styrka?
Jag ska byta gym (till Actic arenan och city), är det bra gym? Inte för att jag vill, för jag är på bästa Livingroom, utan för att jag å sambon ska va på samma ställe å lättare få ihop livspusslet :-)

Monix 8 år sen

Kan du inte berätta vad för tillskott du använder från MM. Är på väg att köpa till mig, deras tillskott är grymma!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

När jag var ute på min morgonrunda i dag så kände jag något nytt i kroppen. Jag hade energi igen! Jag kände mig piggare och kunde pressa på utan att känna mig svimfärdig,…

  17.30 ringer det på telefonen från ett dolt nummer. Jag blir skakig i kroppen, men samtidigt lättad. Hoppas det är läkaren! Jag ska äntligen få besked på mina provsvar. I tre månader har jag ätit…

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…