• 2013-01-03, 01:15
  • 0

Nu ska jag visa er vilket fantastiskt paradis jag och Janne ska åka till.
Vi kommer åka till Thailand på semester och jag ska även göra ett litet jobb. Den 15/3 åker vi ….! Vi åker med fritidsresor och det ska bli så spännande.

20130103-010122.jpg

20130103-010133.jpg
Vilket hotell…. Tror inte det kan bli mer romantiskt. Poolen direkt vid altanenen från hotellrummet…Mysigt att bara kliva ut rakt i poolen på morgonen…
Ni måste kolla in detta HÄR. Där får ni se hur vi ska bo. Hotellet heter JW Marriott Khao lak Resort och SPA.

20130103-010610.jpg

20130103-010620.jpg

20130103-010628.jpg

20130103-010638.jpg
Havet precis vid hotellet känns underbart….. Shit jag tror knappt det är sant och är glad över att det blev klart idag. Från början skulle tjejerna följt med men kan inte ta ledigt från skolan då vi åker då detta är en jobbgrej och gick inte att ändra datum men dom är glada för sina resor dom har fått. :)
Tänk att det är snart 1 år… Bara några veckor tills det magiska datumet.
Blir en fin resa, nytta med nöje men samtidigt fira vårat första år tillsammans. Vi kommer “bara” vara borta en vecka men eftersom inte barnen ska med känns det bra.

20130103-011011.jpg
Nu ska jag sova och drömma mig bort… Somnade på soffan förut förstås så trots klockan är över 01 är jag pigg.
Puss och god natt

20130103-011416.jpg
Såg den här strandbilden på fritidsresors fb.. Hotellet ligger där!
Följ mig på instagram! Ofta bilder…

20130103-013550.jpg

Kommentarer

Monica Segerström 8 år sen

Hej Johanna!
Jag blir så glad bara jag ser dig och din härliga positiva utstrålning…och att Ni verkar så lyckliga och glada för varandra, du och Janne :) Jag var själv i Thailand för några år sedan och fick samma fråga som du har fått…VARFÖR får inte barnen följa med? Jag kallar detta för avundsjuka, för ingen vet vad man gör för dem dagligen…och ibland så bara måste man få egentid. Få njuta, ladda ny energi, och bara få rå om varandra. Stor KRAM och ha det riktigt gott i solen :)

Linda 8 år sen

Måste bara säga att gud vad du har blivit snygg! Själv är jag 40 och har ca 10 kg övervikt. Jag har alltid tänkt att när man är i den här åldern så får man väl se ut som man gör, men nu har du taggat mig till tusen! Är just nu i Thailand med familj och min 14-åriga son fick knappt ledigt 3 dagar för denna resan! Kram

Sara 8 år sen

Fattar inte heller varför det alltid är Janne och aldrig barnen nuförtiden! Vi läser det du skriver och det är den bilden jag får. Lite mindre Janne och lite mer barn…

Och nej, jag är verkligen inte avundsjuk på något sätt. Finns ingenting att vara avundsjuk på.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

För att barnen helt enkelt inte vill vara med lind mycket helt enkelt :-)
Ja klart man läser det man skriver men msn måste också förstå att det finns ett liv bakom bloggen. Det gör jag när jag läser bloggar.
Inte sjutton kan man lägga upp allt?
Janne är mer tacksam att skriva om än mina tonåringar som kanske inte vill fotas? Som kanske inte alls vill att jag nämner vad dom gör…
Dom kanske inte kan följa med till Thailand pga mitt jobb? På grund av skolan? Pga att de ska resa andra datum? Kanske pga vad som helst?
Måste jag skriva det? Trots jag skriver att barnen kan inte följa med. Måste ni ha en exakt anledning?
Det förstår jag inte.
Handlar inte om avundsjuka- nej det vore väl galet.
Men det handlar snarare om nyfikenhet och tunnelseende.
Det finns ett liv bakom bloggen. Kanske vore galet om jag skrev ner exakt hela mitt liv……

Tina 8 år sen

Till Sara… Du har inget att vara avundsjuk på, varför skriver du här överhuvudtaget i så fall? J skriver väl om tjejerna då o då, o som sagt, dom vill väl inte alltid va med!!

helen 8 år sen

håller helt med barnen skulle naturligtvis få följa med är de inte värda det. våra barn har alltid varit med i thailand och aldrig haft problem med skolan..

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Fattar inte varför sånt gnäll här inne precis på allting…? Vad vet ni om varför barnen inte kan åka med? Ska jag behöva redogöra för när jag går på toa också? Bara för att jag bloggar (ofta och om mycket) så berättar jag inte allting för er. Nu blir det väl ett jäkla tjat bara för jag svarar men jag blir trött på vissa moraliska gnällkärringar just nu. Måste jag redovisa EXAKT varför??
Suck.

Maria 8 år sen

Skit i och bry dig om moraliska gnällkärringar då. Finns väl annat och lägga energi på :-P

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Oh yes! Om du visste …. :-) ingen energi alls .
MEN ibland vill även jag svara :))

Tina 8 år sen

”Är inte barnen värda” vad är det för ett J-la uttalande? J.s barn får nog mer än många andra, men som vuxen har man faktiskt rätt till just ett vuxenliv, oavsett var det spenderas. Så lägg ner såna där s-it påhopp!

Linda 8 år sen

Hej!
Jag vill bara kolla med dig om du gillade väskan du köpte innan jul, den stora svarta.
Funderar på en sån, men tänker att den kanske är i största laget, eller? Är själv liten, så då blir det kanske väskan och jag som är ute och går….:)

Kram
Linda

Jenny 8 år sen

Om du äter en fullvärdig kost, behöver du inte äta några kosttillskott .Fattar inte varför du proppar i dig så mycket. Försök att träna utan piller och pulver så slipper du leverskador.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Räcker inte med den kosten vi äter dessutom alldeles för lite sol -D-vitamin.
Ingen fara när man inte byter ut kosttillskott mot maten utan för ett tillskott till maten du äter.
Kram Johanna

nettan 8 år sen

Wow det ser helt underbart romantiskt ut…så romantiskt att det kanske blir ring byte där nere.

//Nettan

Alexandra 8 år sen

WOW Johanna.Så superfint det ser ut.Vi var i Thailand för några år sedan,jag är fast kan jag säga.Helt underbart.Stränderna är det finaste och vackraste jag någon sett i hela mitt liv.Ni kommer bli supernöjda.Jag är uppriktigt glad för din skull eller för er skull.Nu är matfrossandet över och allting kör på som vanligt.Nu eller aldrig.Jag är supertaggad och mycket pga.din blogg som jag får inspiriation av varje dag.Du är bäst J.Jag såg i Amelia i någon intervju att du gått ner 11 kg.Då har du nått ditt mål eller? Du är riktigt fin.Kram på dig och god fortsättning förstås.Ska bli kul och få fortsätta följa dig.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Låter fanatiskt!!!! Är övertygad om att det kommer bli underbart…
Ja det stämmer- 11 kg och mår så mycket bättre!!!
Konditionen är så mycket bättre nu.
Lycka till och kör hårt!!
Kram

Sofia 8 år sen

Ser underbart ut:) kan du inte vara snäll och skriva om hur en dag med mat och träning ser ut för dig? Tycker själv det är svårt att veta hur man ska äta när man tränar mycket samt vill minska i vikt, du har ju lyckats så bra:) vore kul m du ville dela med dig!! Ha en bra dag// Sofia

annette s 8 år sen

God Morgon! Ser alldeles underbart ut! vilken lycka att få åka iväg på sol, bad och romantik. Det är du värd! Ser fram emot att följa dig på resan!
Ha det gott!
kram kram

Katia 8 år sen

Vilken härlig blogg du har! Man blir glad av läsningen! Hoppas ni får en trevlig resa. Verkligen något att se fram emot. Så får ni rå om varandra rejält.

Browneyedgirl 8 år sen

Godmorgon =) Ohhh så härligt. Snacka om att ha något att se fram emot. Rena paradiset ju. Tror jag kanske smugglar med mig i en resväska. Hoppas du har det fint. Ha en bra dag nu. Tack för du är en så inspirerande förebild, får lust och ork att träna när man läser din blogg om träning och kost. Love it. Kramen

Isa 8 år sen

Det ända du tänker på är sex och romantik. Varför får aldrig barnen följa med på dessa romantiska resor för? Är Stockholm det längsta dom får åka eller??

Svar på kommentaren:
Tina 8 år sen

Isa, varför kan du inte bara glädjas med Johanna? Att lägga bitska kommentarer här, måste betyda att du är så avundsjuk. Det är svårt idag att få ledigt för barn som går i skolan, dessutom ser nog Johanna till att ge sina barn ALLT. Så hitta nån annans blogg att spy galla i.

Johanna, jag gläds så med dig, o att du o Janne får en vecka i paradiset tillsammans❤
Kram

sara 8 år sen

Men oj vad du är avundsjuk Isa ;)

AnnaE 8 år sen

Var har Johanna skrivit om sexet ? Måste missat det….

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Jag med??

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…

Hej från sjukhussängen på Calanderska! Idag har jag opererats och just nu känns det som om jag blivit överkörd av en ångvält. Det har varit ett tufft år och de sista veckorna…