• 2013-01-06, 18:39
  • 0

Hoppas helgen varit bra? Jag börjar med fredagen. Efter jobbet åkte jag och Marilyn och fixade lite till hennes rum, lite smågrejer kvar och hon hittade en svart fin matta och några snygga kuddar från chili hon gillade. Sedan blev det lite extra mys och hon fick välja restaurang och vi käkade ute. L-M var med sina kompisar så det var bara jag och M.

Hon var lite “off” för att hennes handbollslag åkte ner till hallbycupen och de skulle till en början inte vara med då dom var med i Norden cup 4 dagar helgen före. Sedan valde dom att anmäla till Hallby i Jkp ändå men då var det försent att ha med två lag, dom fick bara ha med ett. Dom har alltid med två eftersom f-99 är så många tjejer men här var det först till kvarn och vart gränsen för hur många som fick vara med vet jag inte men hon fick till slut inte plats hur jag än gjorde. Förstås. Det kunde lika gärna varit ett annat barn som inte fick plats och fick bli kvar hemma när de andra åkte.

Naturligtvis blev Marilyn ledsen och jag har försökt peppa henne med allt. Det var ändå 7,8 tjejer över i laget som “avbytare” men hur kul är det? Som kanske i slutspelen ändå bara få sitta på bänken istället. Är det rätt att ta med fler än vad som “får plats” sedan får några spela ett par minuter. Usch! Hon har varit väldigt ledsen över att känna sig utanför då hon brinner för det här men det var bara att gilla läget. Men förmodligen fler ledsna barn som var med i laget men fick knappt spela alls.

Jag vet egentligen inte vad jag tycker..
Vad är rättvist? Låta alla barn stå över cupen eller bara köra på ett lag?

Usch vad ont i mammahjärtat….
Laget har gjort väldigt bra ifrån sig, som alltid och dom vann hela cupen! Grattis!!!
Men Hoppas alla i laget får vara med nästa år. Cuper är ju det bästa dom vet.

20130106-192311.jpg
Finaste gullunge! Älskar dig.

20130106-194024.jpg
Jättegod mat på mangos! Kul! Längesen vi var där, jättetrevlig tjej som serverade oss så vi hade en mysig kväll.

Kommentarer

Anonym 8 år sen

Innan du går ut i medier och annat med åsikter och så vidare tycker jag att du ska ta reda på fakta, och reflektera över om det kanske, möjligtvis, är du som gjort rätt eller fel. Vad gäller det du skriver om i detta inlägg gällande Hallby, så är det många fel. Det största är att om DU hade anmält din dotter I TID så hade hon självklart fått åka med. Det var först efter diverse påminnelser och efter att det anmälda laget skickats ut som du kom på att hon skulle åka med.
Det känns tråkigt att du går ut med denna kritiken i sociala- och andra medier istället för att ta kontakt med ledarna i fråga, som säkert hade förklarat läget för dig.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Eftersom jag fått många frågor om varför Marilyn inte var med så klart att jag förklarar, varför inte? Går bara på vad jag fått för svar och inget annat. Är inte dock anonym när jag skriver något oavsett kritik eller inte.

Johanna

Browneyedgirl 8 år sen

Hej =) Vad mysigt ni har det, god mat och shopping. Me like. Trist att det blev tokigt med cupen. Min dotter ville så gärna vara med i en gympa tävling men dessvärre kunde vi inte, hon var super ledsen. Och hjärtat på mig brast.
Kram och ha en toppen start på veckan nu <3

Marie 8 år sen

Hej!

Vad är din naturliga hårfärg? Jag älskar den du har nu!

Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Den vet jag knappt… svensk, grå, råtta typ ;))

Tina 8 år sen

Hej fina Johanna.
Helgen är över, och med den hela långledigheten (som jag använde till att vara sjuk)
Tänk att jag har sån jobbångest under söndagen, men det är väl ett gott tecken att man trivs hemmal.
Så då åter i tjänst, och nu är det oxveckor framöver. Men framför allt är julen över o våren kommer…..snart =)
Kram från Falun

Maud 8 år sen

Visst e mangos bra!
Bor i en grannstat men äter nästa alltid lunch där när vi e i storstan;) o jag äter lchf o då e dom alltid så snälla så man Färöarna supergoda wokade grönsaker istället för potatis lr ris! Supergott! Äter alltid fisklunchen;) underbart gött varenda gång
Kramar
Kikar på slottet ni var på i helgen, har 25årig bröllopsdag snart o kanske vore ett bra ställe, Nääs med runda sängen lockar oxå;)

Emma 8 år sen

Hej Johanna!
Jag har läst din blogg nu ett tag och fastnat för den!
Såg när du var med i mamma söker och gillade dig direkt:) bor inte så långt ifrån Skövde och funderar på att kanske piffa till mig hos dig någon gång!
Kram!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tusen tack!! varmt välkommen, kolla gärna http://www.storgatan26.se
kram

Lisen 8 år sen

Vaa? Vad är det för konstiga regler? Alla skall väl få vara med? Dåligt. Förstår att hon var ledsen! Extra kram till henne!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

TACK!

Alexandra 8 år sen

Usch stackars söta Marilyn.Jag förstår verkligen att hon är jätteledsen,inte alls ok tycker jag:( hoppas kvällen blev bra till slut.Tur hon har en sådan go och omtänksam Mamma som dig Johanna som alltid finns där för dina flickor i vått och torrt.Stor kram till M.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Ett lag åkte ur åttondelsfinalen, två förlorade kvarten i A-sluspel och det var även 8 grupper bland -99. Tråkigt men  tjejerna kämpade verkligen. Snubblade på målsnöret med nåt mål. Tre lag är…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…