• 2013-01-08, 21:02
  • 0

Älskar By Malene Birger! Den här kavajen sitter som ett smäck och är ett riktigt fynd. Dessa plagg är asdyra-kvalité och märket. Men grym rea! Den här är cool att ha till ett par snygga jeans, funkar även en sensommarkväll…

20130108-205626.jpg
HÄR.
Kolla priset…….;)
Snart är det dags för bloppis! Kläder jag inte använder kommer ni kunna köpa. Billigt! Hos Miinto.
Idag fick jag akupunktur i min arm och nacke. Fy satan vad armen är dålig. Har en inflammation i en muskel men efter akupunkturen kändes det bättre! Ska köra 3 behandlingar tätt nu så får vi se vad som händer.
Strax framme i Göteborg, Janne har några dagar konferens med säljare så jag åker till hans hotell. Han har varit på hockey och när han kommer till hotellet ska vi bada bastu som finns på rummet. Skön tisdag!
Inte lika skön onsdag- hård träning med PT. Huuu.:)

Kommentarer

Annette Nord 7 år sen

Hej! Tack för en härlig inspirerande blogg och sen bloppis med, attans vad kul!!
Annette

Browneyedgirl 7 år sen

Godmorgon fina <3 Visst finns det hur mycket fint som helst att shoppa på rean. Här har jag fyndat både till mig och barnen. Hoppas du får en härlig onsdag nu. Kram från mig

Jenny 7 år sen

Hej Johanna.
Precis som Maria här vill jag tacka för all inspiration och konkreta träningstips! Du har varit inspirerande för mig och sedan månader tränar jag regelbundet “tack vare dig” (ja, i alla fall tills egna beroendet satte in..:))!
Älskar din mix av mode, träning, flärd och skönhet!
Keep it up!
Kram!

Maria 7 år sen

Hej!

Jag vill bara skicka en liten hälsning och säga att jag verkligen beundrar dig och din blogg! Du får en verkligen tränings inspirerad!
Du verkar vara en riktigt skön person :)
Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg