Kommentarer

anna 8 år sen

Hur smakar de olika dryckerna? Jag klarar inte av att dricka proteinshakes längre, tycker att alla jag har provat smakar syntetiskt.

Marie 8 år sen

Vad är det för dryck? Något som är bra för sömnen? Har ibland problem att sova..

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Marie jag sover mycket bättre nu!
Maila Linda! [email protected]
Kram

Pia 8 år sen

Det har varit fantastiskt roligt att följa din “träningsresa”. Det är så inspirerande att se hur en “vanlig” tjej (inte Olga eller ngn annan fitnessperson) kan förändra sin kropp med träning av det slag som vi mer “normala” människor kan få till. Fortsätt blogga om detta! Du är så duktig!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tusen tack! Ja det är “inte enkelt fast det är enkelt. ” Tack alla för era kommentarer!!
Pepp!!
Kramar

Browneyedgirl 8 år sen

Godmorgon <3 Ska snart ge mig ut på en rask promenad, sen styrka på det. härligt! Är lite nyfiken på dessa drinkar, säkert har du skrivit det flera gånger men vart kan man få tag på dom? Har fått för mig att dessa inte är hälsosamma alls men är beredd att ändra det *hihi* Kramen och ha en toppen dag

Svar på kommentaren:
Linda 8 år sen

Maila [email protected] .. Så får du info om produkterna och hur du går till väga /Linda & Johanna

Biggan 8 år sen

Bra skrivet om träningen Johanna. Jag tror nämligen att de som klagar så himla mycket hela tiden i själva verket är avundsjuka på dig. De klarar inte av det själva.Så ligger det till.Fast jag har kommit upp i åren tränar jag ca tre gånger i veckan på gym. Jobbigt när man håller på,men otroligt skönt efteråt.Och att man tänker på vad man stoppar i sig.Man blir stark och pigg av att träna. Håller på dig.

Therese 8 år sen

Vad är det för spännande dryck? Jag har precis börjat följa din blogg, väldigt inspirerande! U go girl!!!!:)

Svar på kommentaren:
Linda 8 år sen

Maila [email protected].. Så får du grundlig info mm../Linda & Johanna.

Alexandra 8 år sen

God Morgon . Nu beger jag mig ut på en timmes PW;)) – 2 brr;)

Shadaim12.wordpress.com 8 år sen

Göttans!!!
Får klicka mig in och boka in en tid snarast då :))

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg