• 2013-01-10, 08:50
  • 0


Världens bästa underställ! Inga sömmar, andas och sitter skönt. Mxdcsport. Kaffe och vitaminer före. Frukost efter plus proteindrink för extra protein.

20130110-084845.jpg

20130110-084854.jpg
Ni som köpt jackan och byxor, visst är dom bra att powerwalka i?!
Bra start med motion.
God morgon :-)

2013-01-10 Hälsa , , ,

Kommentarer

Sussie 8 år sen

Känner mig så peppad!!!!
Har för mig att du kör GI metoden? eller kör du någon annan metod?
Eftersom du vill peppa andra så får du gärna skriva ner din dag, hur den ser ut i mat intag, det är kul=)
Stället verkar vara grymt, finns den i andra färger?
Sussie=)))

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Sussie- nej jag kör Inge direkt någon diet .. Men försöker hålla gluten borta så mycket jag kan…

Kroppen behöver bränsle när man tränar så jag behöver lite kolhydrater.

Har skrivit några ggr hur en dag ser ut men ska göra det igen :)

Kämpa på!
Kramar

Camilla 8 år sen

Är träningsjackan varm? Räcker det med ett underställ under när man löptränar? Hur är den i storlek? Riktigt kul att läsa om din träning!!

anneli 8 år sen

Hej Johanna !
Får du dina träningskläder gratis eftersom du gör reklam för dem, eller måste du betala för dem ?

helena 8 år sen

Ska du fortsätta träna lika mycket som du gör nu eller trappa ner? Det är väl lätt att gå ner ännu mer i vikt…
Idag var jag ute och gick, bra det med.Sedan trappor istället för hiss. Jah tycker det är viktigt att du poängterar att man duger som man är bara man mår bra. Man ska absolut inte gå ner i vikt för att tillfredställa andra eller tro att det är idealet. Min vän fick anorexia då hon beslöt sig föratt gå ner i vikt. Hon var normalviktig innan. Hon fick sig en tankeställare som tur var. Det går dock inte lika bra för alls. Motion kan och ska bara em del av sin vardag men det får inte bli en hets!

shadaim12.wordpress.com/ 8 år sen

jag har oxå sådana kläder, så förbannat bra =)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Visst är dom!!!!! Grymma :))

Tina 8 år sen

Tänkte på dina intervaller. Kör du 15km/h i en minut sen vila en minut – allt detta i 10 min? Försökte göra detta själv men kände att det går så fort att jag är rädd att ramla av bandet…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tina, välj i din takt men du ska springa det fortaste du kan. DÅ ger det resultat. Är det på gränsen att du inte klarar då ger det mest.
Jag börjar första varvet med ca 13, sedan 14 osv… 15, 16 är väldigt snabbt och är man inte van att springa på löpband eller inte springit alls innan sänker du. Viktigt att du jämför med dig själv. Jag var på väg att flyga av i början, det var en syn för gudar kan jag tala om men nu gå det bra. Intervaller ger HUR MYCKET som helst men lagom är självklart bäst när det gäller allting.

Kör hårt!! kram

Caroline 8 år sen

Vill också veta var jackan är köpt? Andas den bra? Tycker det är värdelöst när man blus sådär äckligt varm…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Caroline- jag håller på med ett inlägg, svar kommer =)

Linda Jungarå 8 år sen

Bra med reflexer på. Har också varit duktig och gått morgonpromenader nästan varje morgon den här veckan.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Duktigt!! PW på morgonen är den bästa starten. Kör hårt :)

Vick 8 år sen

Ja man kan bli lite avis på dem som har en mage som pallar kaffe på fastande mage och sedan powerwalk på det. Tyvärr funkar inte det för mig.

Lotta Berg 8 år sen

var har du köpt dina kläder? Verkligen jätte snygga!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Lotta- kolla inlägget som kommer strax… kram

Helena 8 år sen

Nja… jag kommer nog köra med vardagsmotion istället för att ränna till gymmet. Då sparar jag pengar. Jag tror nog att det är lätt att fastna för mycket i träningen. Allt handlar ju inte om det. Det kan även ge fel signaler, att man MÅSTE vara smal för att må bra. Man kan må bra fastän man har lite kurvor, bara man äter bra och rör på sig.

Svar på kommentaren:
Kakan 8 år sen

Håller med dig:)!! Man behöver inte träna ihjäl sig för att må bra! Bara man äter rätt, rör på sig och inser vad som är viktigt i livet mår man bra! Lycka är att vara frisk älska sig själv ha vänner och familj INTE hetsa vågen och jaga kilon… Bara för att det passar dig Johanna behöver inte det passa mig….!!
Nopp är inte det minsta avundsjuk…varför skulle jag vara det????? Är smal hälsosam och har vänner karriär och familj<3 däremot har jag varit tränings freak och nått botten med en undervikt hets på kropp och mått skit.. Idag frisk och lycklig trots inte lika spinkig och tränad som då…
Tänk er för…. Ibland kan det bli för mycket av träning och fixering… Kram!!

Johanna Toftby 8 år sen

Helena det är ju precis upp till var och en vad, hur och när man vil träna. Eller hur? =)
Mår jag bra av att slippa släpa på 11 kg och framförallt ha en grym konditon, sova bättre, må bättre både i kropp och själ väljer jag ju sjävklart det. Inget svårt val. MEN det krävs ändå ett jäkla slit, mental fokusering och en stark karaktär. Jag gillar utmaningar och gillar att må bra. Det gör att jag väljer det sista.

Rina 8 år sen

Vill så gärna ha jackan men så dyr. Jag kan köpa din:-) Hur ofta springer du?PW?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Rina ja den är inte jättebillig men samtidigt en bra investering då jag använder den stort sett varje dag, 7 dagar i veckan.. då blir den inte dyr. Bäst i kvaliten och dessutom snygg. =) Jag försöker komma ut på PW dagligen men det har inte gått så bra när all snö och halka,,, då är jag på gymmet istället. :) Spinger på bandet ca 3 dgr i veckan inkl intervallerna.

Lycka till!!

Alexandra 8 år sen

Japp jag är på G nu med ;)) Sol i Skåne men kallt ;) Synd att vi inte bor närmre då kunde vi PW tillsammans.Ha en fin dag.Hoppas armen är på bättringsvägen.Det var väl idag du skulle dit igen.Jag gick som sagt 10 ggr, sedan var jag bra i min.Lycka till.Kram och kämpa på Johanna.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack Alexandra, armen har fått akupuktur idag och två dgr nästa vecka. SKÖN känsla efteråt, blir så skönt avslappnad även om nålarna inte är lika kul ;)
Hoppas verkligen det kommer hjälpa blir knäckt snart om den inte blir bra.
Jag tränar som vanligt men självklart inte någon styrka alls med den.
Härligt med sol, här har vi värsta vinterkylan idag men friskt att komma ut på morgonen så man vaknar till ;)

kram på dig!!

Mia 8 år sen

Hej,
Jag har tidigare köpt jackan och byxan, kanon. Undrar nu vad ditt underställ heter på MXDC Sports hemsida? Det heter ju inte något så enkelt som underställ :)
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Mia, det kommer snart ut på deras hemsida!!! Lovar säga till, håll ut någon dag.
kram ( jag trodde de redan fanns där nämligen…) kram

Mia 8 år sen

Tack snälla :)

Mia 8 år sen

Har du hört nåt om understället ännu? Jag åker till Sälen om 9 dagar, skulle så gärna vilja hinna få det.
Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilken härligt fredag! I Skövde hade vi flera minusgrader i morse men det känns som vi närmar oss jul mer och mer. Underbart! Nu får det mer än gärna komma snö också. …

Innehåller annonslänkar till Blueco. Här kommer mer tips på riktigt bra rabatt, i morgon är det Black Friday och jag vet många gillar att fynda om man letar efter julklappar eller har…