• 2013-01-19, 10:17
  • 0

 

God morgon lördag, kall vintermorgon och jag ska snart ge mig iväg mot formexmässan. Extra lyx att slippa sminka och fixa sig, jag kommer bli stylad av bästa Sara som har gjort make up på alla visningar och hon var även med oss i Barcelona i somras. Hon den söta blonda som ni såg i programmet. Har tvättat håret nu på morgonen så hon slipper ta hand om en torr risbuske. Mitt hår är alltid torrt men vintertid är det katastrof! Får tillföra extra mycket fukt.

På Bonnier igår, ett bra möte på amelias webbredaktion. Det är många bloggar inom bonnier… Malin wollin, Cecilia Blankens, Carola, Kitty, Maria Montazami, Laila Bagge och många fler… och SÅÅÅÅÅ många läsare. Det är riktigt roligt att bloggvärlden är så stor.

Direkt till nästa möte och lunch på restaurang Pontus med Linda som arbetade på Bonnier tidigare. Vi är goda vänner privat och det är jättetrevligt att ses. Positiv och härlig tjej!

Koncentration :)

På eftermiddagen åkte jag ut till formexmässan, ser ni hur KALLT det verkligen är?!

Här är fina Terece i sin monter. Med sin VACKRA bakgrund hehe…. dessa bilder plåtade vi i höstas i hagaparken.  Love forever har en jättefin höstkollektion, dessa plagg ska vi visa upp idag. Kl 13 är det dags för visning!

På kvällen var jag medbjuden på middag till cafe Milano, även Unicas smycken gänget var med. Tack för en trevlig middag!

Annelie är säljare för Love forever, en go skånetjej!

Nu ska jag iväg, ska visa er finfina bilder på mässan sen!

KRAM

 

 

 

 

 

 

2013-01-19 Mode / Skönhet

Kommentarer

Linda Jonsson 8 år sen

Hej! Understället från MXDC, har det kommit in i lager igen på mmsports.se? I sånna fall, tycker du att storleken är normal, alltså att du tog den storlek som du alltid har? Tack på förhand :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Jaaaaaa äntligen finns det på MMsport!!
Skriver i morgon :))
Kram

Susanne 8 år sen

Hej Johanna
du har så snygga stövlar de beige och jag vet att du skrivit vad det är för märke och var du köpt de, men kommer inte ihåg, kan du uppdatera mig igen?
*Go lördag

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Dom är Sendra boots och kommer från en butik i Gbg som heter Jencic!
Älskar dom … Kram

Alexandra 8 år sen

God Lördag Johanna.Så mycket spännande du får vara med om.I dag har jag kört mitt första hemmapass,puh säger jag bara.Fullständigt smarrad nu;)) Men i morgon ska jag på det igen. Nu jäääklar…. Ha en fortsatt fin helg förhoppningsvis tillsammans med din darling;)Kram.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Jag har ett fantastiskt arbete! :)
Blogg innebär inte bara sitta vid datorn…

Älskar det jag gör!
Underbart med träning … Kämpa på!
I morgon blir det intervaller för min del.
Kram och kör hårt!

Linda 8 år sen

Hej! Vilken härlig och inspirerande blogg du har! Jag har själv kört samma träningsdvd i snart 1 år, den är toppen!

Jag har 2 frågor:
1. Visst är det heat du tar?(eller har jag bara fått för mig det) Tycker du dom fungerar?
2. Mitt hår är också supertorrt. Har du några bra tips mot det?

Fortsätt som du gör!

Hälsningar Linda

marie 8 år sen

Har samma problem med torrt hår. Vilka bra produkter brukar du använda till ditt hår?

Jenny 8 år sen

Hej, så fina kläder har du ju jämt så man blir avundsjuk!. Har beställt lite från provrummet nu och väntar med spänning ;) . Men den glittriga kavaj/ jackan du har var kommer den i från?. Tjingeling.

Svar på kommentaren:
annelie 8 år sen

den kommer från malene birger, finns på rea nu!

Johanna Toftby 8 år sen

Tack fina!
Ester elenora på isacouture ..!
Dom har rea nu:))

Kram

Linda 8 år sen

Så kul att ses igår! Hoppas du haft en bra lördag!
Vi ses snart igen!
Kraaaam

Annika 8 år sen

Ha så kul på Formex! Jag skulle varit där men ligger nerbäddad sjuk och tycker minsann lite synd om mig själv. Men vad är väl en bal på slottet?!

AnnaE 8 år sen

Ha en trevlig dag på mässan!

Kram kram :)

Marie G 8 år sen

TACK för all inspiration du förmedlar. Fick träningsvideon igår och körde ett pass på fm idag. Det kändes! Ska försöka köra den ett par ggr i veckan då det inte alltid finns tid/möjlighet att träna på gym. Kanske bra morgonträning?

Anita 8 år sen

Ha en trevlig dag på Formex mässan! Love Forever har så mycket snygga kläder. <3

Shadaim12.wordpress.com 8 år sen

Hoppas du får en bra dag :))

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…