• 2013-01-24, 09:40
  • 0

God morgon vänner! Vad kul att det är så mycket kommentarer, riktigt roligt! Härliga gissningar ni kommer med, Janne fick flera samtal igår om vad det verkligen är vi ska göra?! Haha, nyfiken i en strut… Det finns svar bland kommentarerna som stämmer, så mycket säger jag. Om två veckor får ni se =)

Varm och gosig kofta värmer när det är -16 ute…. brrrr. Susanne Nilsson provrummet.se

Ester Elenorasjalen har kommit fram, min älskade sjal har varit borta och låg i en annan jacka :) Har ni också ständigt med tvätt hängandes? Visst är det skit? In med det gömt i sovrummet bara och stäng dörren :)

LOVELY att äntligen krama min fining, först var vi på ett möte sedan åkte vi hem och lagade snabbt och enkel middag. Färdiggrillad kyckling och ceasarsallad. Det är så gott, lite fetaost också till är mums. Amanda, Jannes yngsta är så duktig med maten. Äter alltid allting vi ställler fram, det är roligt när det inte petas utan man äter det man serverar. Duktig och go tjej. Nästa helg ska vi åka till Stockholm allihopa! Jag och Janne med våra tre tjejer. Vi ska gå på biopremiär av Röjar-Ralf på lördagen! Åh så mysigt det ska bli att bara vara tillsammans allihop en hel helg.

Onsdagens krönika i tidningen SLA

20130124-105536.jpg

2013-01-24 Krönikor, Mode / Skönhet

Kommentarer

Carro 7 år sen

Hej, även jag har likadana ljusstakar, har ärvt dem av min mormor. Gillar massor :)
Kram
C

Tina Lindström 7 år sen

Men du har likadana ljusstakar om mig.mina är säkert över 50 år

Alexandra 7 år sen

Såg nu att Melodifestivalen går av stapeln i Göteborg den 9 Februari. Säkert det ni ska;) Hoppas jag har FEL ;))

shadaim12.wordpress.com/ 7 år sen

Härligt att åka iväg allihopa och bara rå om varandra.
Tyvärr kunde jag inte se krönikan, får pallra mig ut till brevlådan och hämta in sla istället :P

Barbro 7 år sen

Vilken fin kofta du har!!
Ha en fortsatt bra dag trots kylan ute,
men du lyser ju upp dan med din mysyga blogg.

Gisela 7 år sen

Hej
Jag gillar dina inlägg om dagens outfit, tack vare dina bilder får jag klädförslag :-)
Jag har fått många nya favoritmärken.

Filur 7 år sen

Ni ska förlova er såklart!!!! På 1-årsdagen! <3

Terese Lec-Alsén 7 år sen

Tack för en insparad blogg , köpte den fina koftan från provrummet nu , var till och med på rea . Den är så fin , ha en härlig dag i solen .
Varma kramar Terese

Maria 7 år sen

Haha..
Eftersom janne får massa samtal om va som ska hända så…..tror jag min gissning kommer allt närmare.. det är produktionen som hans samtal är med gissar jag….hihi

Lotte 7 år sen

Så härligt att åka iväg en helg med barnen :-)
Jag kunde inte se krönikan :-(
Ha en bra dag!!

Alexandra 7 år sen

God Morgon fina du.Mysigt med lite extra mys så här mitt i veckan.Snacka om att man är nyfiken nu vad som ska hända den 9 Februari ;) Nu har jag precis kommit hem från en lång och välbehövlig PW i kylan.Tur man har underställ ;) Min man tränar också nu efter en gastric op. han gjorde i April förra året.Han har gått ner 50 kg.Han säger att han fått ett helt nytt liv sedan han gick ner i vikt och började träna vilket han gör 5 ggr i veckan.Känns riktigt bra detta med träningen,känner bara en sådan stor tacksamhet att jag hittade din blogg som ger mig så mycket av allt i min vardag.DU ÄR BÄST;)) Ha en fin dag.Kram från Skåneland.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg