• 2013-02-05, 23:48
  • 20

JIPPIE!!!!!! Inget halsont idag och jag körde dvd passet Mage Rumpa Lår- ett styrkepass som inte är lika högt tempo som deras första functional training även fast detta bygger på pulspaserande styrketräning vilket ger grymma resultat- ni kommer bli tighta.

I morgon bitti åker jag till Gbg för en spännande grej på fm som kommer ta några timmar. På kvällen ska jag träna med PT Michael, han som gör denna dvd med sin fru Annika sjöö. Vi ska köra ett “kom igång pass” eftersom jag inte kunnat träna på ett tag. Ska bli så kul att ses! Ska även fråga om skivorna är på G snart så ni kan klicka hem dom så ni kan komma igång med träningen hemma i vardagsrummet.

Ni kommer känna muskler ni aldrig vetat om… speciellt första dvdn…. TUNGT och jobbigt men roligt! Lisa-Marie satt i soffan och kollade en film men sa flera ggr hur gäääärna hon ville hänga på. Hon har varit sjuk förra veckan med feber så hon tar det lugnt denna veckan då hon har en del hosta. Men det är kul när tonåringarna vill röra på sig!

Man ser dock inte klok ut och jag får mig ett gott skratt imellanåt när man står där framför Tvn och kör :)

Lår…. den här övningen står man brett isär och djupt, sedan gungar man typ från sida till sida långsamt- Jättejobbigt men det är meningen.

När det är armar så kör jag ben istället då jag inte kan eller ska göra något med armen.

Stretch…. är jätteviktigt och jag är stelare än ett kylskåp men Michael är inte nådig när han stretchar mina ben tex. men det hjälper till att tänja ut.

Det ÄR verkligen roligare med färg och tight när man tränar. Slimmade snygga träningskläder gör dig både gladare och starkare. Älskar massa färg!

Trött och skönt avslappnad.  Linnet såg jag fanns kvar förresten, HÄR.

Direkt efter lagade jag mat, kroppen måste ha energi. Ikväll blev det kycklingfile med gorgonzolasås, valnötter, broccoli och sallad. Galet gott faktiskt. Igen haha…!

Detta är också från Åses lchf bok jag skrev om igår fast jag tog lite vad som fanns hemma.

Kycklingfile och lika delar grädde, cremefraiche, charlottenök, grönsaksbuljong, matlagnvin, salt och peppar och sist rörde jag ner gorgonzola. Detta fick småkoka med fileerna och sim salabim, en underbart god rätt som även barnen tyckte var jättegott! Jag strödde på lite valnötter  (och lite mer gorgonzola,)valnötter har jag allid hemma och är bland den nyttigaste nöten… gott i mat.

Bon apetit och god natt!

 

Kommentarer

Sofia 7 år sen

Hej, första passet med deras första dvd idag, den har legat i lådan ett bra tag…undra om jag kommer kunna gå imon=)? så fort jag kan, ska jag köpa denna du kör nu oxå! heja tight kropp…

Jea 7 år sen

Hej hej!
Härligt med en så upplyftande och peppande blogg, fortsätt så :-)
Såg att dvd “mage,rumpa, lår” finns i lager igen :-) Så nu är även den beställd! Tack för tipset!!

http://premiumshoppen.se/mage-rumpa-lar-695556.aspx?title=KRO&category=dvd

maijsan 7 år sen

Just klickat hem den DVD,n.. ska verkligen försöka….sen kör jag viktväktarna det funkar för mig..
Har tidigare gått ner över 30 kg ofta fått höra nu är du för smal, nu har jag gått upp lite o kan faktiskt se när jag vägde som minst såg jag inte fin ut.. men när väl min viktnedgång gick på högfart var det väldigt svårt att stoppa de.. Många frågade min man om jag var sjuk, o jag åt som bara den.. det tog några månader sen vände de.. nu har det gått 10 år o nu är det några kilo som ska bort… oh en muffinsmage… har jag tänkt.. värt ett försök..

Madeleine 7 år sen

Visst är det skönt att man kan peppa varandra. Tränar lagom och försköker unna mig det där lilla extra till helgen. Men behöver tighta till mig lite nu inför vår/sommar. Gillar när du delar med dig av matrecept. /Madeleine

Ingela 7 år sen

Ett annat bra tips på “hemmagympa” är videon Poweryoga by Casall- riktigt jobbig och formar kroppen så den blir tight och fit :)
En nyfiken fråga; när du tipsar om kläder och videor- måste du meddela oss om det är reklam och du får pengar för det? Ibland vill man ju veta om du tipsar det för det är bra eller om du gör det för pengarna ;)
Skitsnygg är du iaf, du var väldigt söt förut men helt klart i bättre form nu!

Svar på kommentaren:
Tina 7 år sen

Ingela, varför MÅSTE Johanna meddela om hennes tips är av hennes intresse eller om hon får betalt?
Tycker det var sanslöst dum fråga!
Johanna, återigen en i högen…..
Kram från Falun

Ingela 7 år sen

Var skrev jag att hon MÅSTE? Läs igen? Hon behöver väl inte svara på den alls om hon tycker den är lika dum som du. Naturligtvis är det mer trovärdigt när någon skriver för att den verkligen tycker nåt är bra än om man får betalt för det, förstår du verkligen inte det? Så dumt ;) Dessutom är jag nyfiken på hur regler med bloggeri ser ut, gäller inte bara Johannas blogg utan många andra. Jag skrev alltså inte att hon måste svara på MIN fråga, jag undrade om hon måste det pga regler. När det är ett sponsrat inlägg, när det är reklam mm. Intressant tycker jag. Jag gillar den här bloggen, och jag tycker hon har gjort ett jättebra jobb med sin träning. Så lugna dig lite va?

Tina 7 år sen

Kära Ingela. Nedan har jag kopierat från ditt första inlägg så du ser ditt MÅSTE, står direkt efter ordet videor- (eller är det du som inte kan läsa):
En nyfiken fråga;
när du tipsar om kläder och videor- måste du meddela oss om det är reklam och du får pengar för det? Ibland vill man ju veta om du tipsar det för det är bra eller om du gör det för pengarna ;). Slut citat från inlägget.

T i Falun

Ingela 7 år sen

Kära T i Falun, vet du vad ett frågetecken betyder? Det ser ut så här; “?”, och det är alltså att betrakta som en fråga. Ordföljd har också betydelse. Alltså är det skillnad på att skriva så här “måste du meddela oss..?” -> en FRÅGA och att skriva så här “du måste meddela oss” -> INTE en fråga. Dessutom skriver jag ju “en nyfiken fråga”-så jag förstår inte riktigt vad du jiddrar om. Du har rätt i en sak, att jag skrev ordet måste- men sen verkar det riktigt fastna hos dig. Fråga dina föräldrar eller din lärare så kanske det klarnar :)

Anna 7 år sen

Hej J
Ny på din blogg. Satan i gatan vad fräsch du ser ut o vilken inspiration du ger, tack!
En fundering jag har är, hur lång tid tog det för dig att se resultat när du satt igång?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Hej Anna och välkommen hit!
Tack snälla :)
Jag började/bestämde mig när jag provade bikini inför Spanienresa och det var slutet av maj förra året.
På tre månader rasade nästan allt.
Sedan har jag sprungit, mycket intervaller, styrka och lagt om mon kost helt.

Underbart!!!!!

Kramar
Johanna

shadaim12.wordpress.com/ 7 år sen

God morgon.
Jag ska med klicka hem em sån dvd sen när den kommer in.
Vill ju med ha allt det där och bli tight .
Ha en bra dag.
kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Ja det är grym träning!!!! 35 min sen klart- genomsvettig :)
Kram

Browneyedgirl 7 år sen

Godmorgon! Längtar tills den där dvdn kommer igen, då ska jag beställa hem en =) Ja visst känner man sig dum när man står där och gymmar *skrattar* Har en dans dvd hemma och innan jag lärt mig alla stegen som jag skulle måste jag sett ut som en tok i vardags rummet *haha* Kram fina och ha en mysig onsdag

Jeanette 7 år sen

Hej Johanna!
Vilken härlig blogg!
Jag äter också LCHF och mår kanonbra, bästa som hänt för mig och min värkiga kropp. NU ska jag börja träna lite och letar snygga träningskläder, så vart har du hittat dina byxor?
Kram Jeanette

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Härligt!!!
Det är mxdc sport och finns på MMsport!
Är dom slut kolla Nelly, gymgrossisten…
Kram

Lotte 7 år sen

Åååå jag är SÅ sugen på träning!! Har varit sjuk i 3 veckor snart med feber, förkylning, halsfluss och hosta. Jag brukar ALLTID träna ändå men alla säger Du fååår inte träna när du är sjuk! Vet du varför? Eller om du vill fråga Michael om varför? Jag är sån att jag måste ha svart på vitt om hur det är – annars kör jag bara på!!
Kram Lotte

Cissi 7 år sen

Kommer dvdn tillbaka då den är slutsåld överallt???
Skulle så gärna vilja ha båda två…

Om du vet när den kommer tillbaka kan du inte göra ett inlägg om det?:)

Kram!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Jepp den såldes slut överallt ;)
Ska fråga Michael ikväll!
Kram

maijsan 7 år sen

Jag klickade nyss hem den på premiumshoppen.se
där fanns den…179 kr..

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilken vinterdag! Idag tog jag mina längdskidor och åkte upp till skidstadion på Billingehus. Vi har jättefina spår och det är öppet. Jag och 95% män som garanterat tränade inför Vasaloppet. Varför…

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…