• 2013-02-11, 23:41
  • 0

Grattis till oss idag!
Kärleksvecka och allt…..

Du gick rakt genom rutan och jag tyckte det var nästan lite irriterande att jag inte fick chansen att träffa dig före EMS när jag såg dig i TV 2010. Jag var singel efter också deltagit i spektaklet men var med två säsongen innan. Jag avvaktar tänkte jag, han kanske är upptagen efter programmets slut vilket han tack och lov inte va. Inga känslor, då är det svårt att bli kär bara för det är TV och som deltagare måste man inte bli kär i den man söker till…. går inte att få till på beställning. Det kändes något speciellt när jag såg dig och det som är ganska galet är att du har berättat samma sak, att vi kommer att ses. Nån gång. Även fast jag tyckte det lät drygt när du sa det hade ju jag tänkt samma sak.

Jag visste också att vi skulle ses… men han dejtade en del och jag dejtade en del men vi kunde inte släppa varann, jag drömde till och med om att vi skulle ses.

Jag minns känslan när jag såg han poppa fram med sina söta kommentarer på facebook… han hade en enorm livsglädje och man bli glad av att se Janne…. Jag såg även många tjejers inviter på fb och inte dåligt med flirtar och flingar hit och dit. :) Vem mår inte bra av det? Men jag lovar er att på hans fb var det MASSOR. Jag tror tjejerna slogs om vem som kunde flirta mest. Haha! Själv höll jag mig i vassen, ett tag hehe…

Liten EMS bild hehe

Vi började maila på fb mer och mer……

Under december hördes vi oftare och du låtsades vara intresserad av mitt inredningsprojekt och ville anlita mig som inredare om du flyttade, vi hördes ofta på helgerna efter våra powerwalkar. Lika intressen och vi började fatta tycke…. IJanuari fick du mitt nummer….. jag glömmer aldrig den dan, man blir som en 14 åring och jag fnissade hela vägen upp till Sthlm dit jag pendlade varannan helg från januari-maj. FEL HÅLL tänkte jag varje gång jag satte mig på tåget mot min utbildning till make up artist.

Vi började smsa, ni vet hur det är i början… GALET. Tågresan hem en helg i januari låg jag i ett säte på tåget hem, en kaffe i handen och mobilen i andra. Sen körde vi maraton i sms. Två timmars duell och sen var jag i Skövde. Klev av tåget och du ringde, så skönt att prata “på riktigt” och höra din röst förutom det jag sett i rutan. Mina tjejer var inte hemma den kvällen så jag satte mig i köket och där pratade vi i flera timmar. Rekord för Janne Fors då han hatar skriva mess egentligen och gillar inte prata länge i telefon. Även fast du gör det ändå hehe.

Det jag gilllade med dig från början är att du är ganska rakt på sak. Nej, inte att du frågade-ska vi ligga utan -När ska vi ses då ?? :)

JAAAAAAAAA var mitt svar. Hade ju väntat länge på den frågan. Jag ska erkänna att jag frågade honom rakt ut bland det första jag frågade-Om han ville fortsätta vara singel eller om han var “klar” med det livet. Men jag är ju inte så enkel att jag frågar utan ska krångla till det lite. Många ord tyckte han…

Hans svar efter min komplicerade fråga om hans dejtingliv-

-Vilken sida vill du sova på, höger eller vänster?

DÄR har ni ett Jannesvar. Han skrattade åt min fråga (hade säkert PMS) och brydde sig inte det minsta om mitt tjat haha… han tyckte vi skulle ses helt enkelt och nonchalerade frågan. Det svarade han på när vi sågs.

Eftersom han dejtat även en annan tjej i EMS, yes jag menar Helena P så var jag faktisk lite skeptisk… till att han kanske inte ville något seriöst? Han dejtade dock henne under en kort period och inga känslor men ändå…folk ÄLSKADE att spekulera kring detta….. ska han dejta en tjej till i ensam mamma…. fattar ni vilket skvaller?? Men inget fel att dejta, det är trevligt ;)

Jag har nämligen fått den frågan hundra ggr, mest i början.. Vad jag tyckte om att dom hade träffats… Men aldrig sagt något.

Varför ska man dömma någon för det? För att man dejtar? Jag har väl också dejtat ;) Vad vet man om varann innan man ses? Ingenting, därför man ju ses… så när jag tänkt en del så bestämde jag mig för att inte bry mig. Det var nog dock tidningarnas högsta önskan, att jag skulle spy ut lite skit om att han dejtat flera i EMS…

Jag blev dock ingen “dejt”…. det blev på riktigt och hade inte EMS funnits hade vi inte träffats.

Vi bestämde oss för att ses nere i göteborg. Vi höll på att renovera upp en helt ny salong, storgatan 26 och jag slet med renoveringen in i det sista. Innan jag tog min väska och gick från salongen ner till tåget sa jag till min mamma och Mini att -nu ska jag åka ner till Göteborg och dejta mannen jag kommer att gifta mig med.

Sen är allt en enda kärlekshistoria.

Första dejten på Novotel… vi sågs på restaurangen men ville inte visa oss ute…. ville inte någon skulle se oss ;) Vi gick istället till rummet och där satt vi i timmar och bara pratade. Kollade på mellon och Janne hade med en moet som han visste jag älskade.

Han låg i mitt knä och jag blev såld.. hans lockar…. fantastiskt hår. 11 februari 2012 Det sa pang när vi sågs första gången. Det var kärlek vid första ögonkastet. Sedan den dagen har det varit vi.

Veckan efter kom han till skövde, jag fick bjuda honom på middag. :) slutet på februari… Ingen har väl undgått hans stora intresse för hockey. Han åkte till skövde direkt efter en match vid 21 och sedan tillbaka vid 07 mot gbg dagen efter haha vad galna grejer man gjorde….

Början på mars blev jag hembjuden till honom, spännande och nervöst! Mer moet hehe…

Grillmästare och bjöd mig på så god middag! Vi hade fattat tycke för varann… ordentligt. Första bilden jag la ut på fb och spekulationer var igång.

Mums med grillat!! Så många timmar vid köksbordet….. prata prata prata och där i mellan massa mys.

Länge leve kärleken…. :)

Ute i vimlet med Mini och Fredrik i skövde…

Jag med Janne och hans fina mamma på Jannes brors frus Louise 40 årsfest i Mars. Jag var sjukt nervös, skulle jag redan få träffa familjen. På en stor familjetillställning. Mysigt att känna sig så välkommen. Jag var tydligen den “första” som presenterades efter seperation. Oj oj…

Vi skickade väldigt ofta “just nu bilder”, jag älskar när han skickar fina bilder… även idag.

Jag fick träffa din fina dotter Amanda, ni gjorde middag och jag åkte hem till er. Det var i april… mysigt! Mina tjejer hade du träffat innan, dom gav dig MER än godkänt och gillar dig så mycket. Ingen svartsjuka alls.

Jag började spela in småstadsdrottningar och du var ett enormt stöd hela sommaren under inspelningarna. Du var en härlig sidekick och vi har fina minnen från en hektiskt galen sommar.

I maj åkte vi med våra tjejer på premiären på kolmården. Men ett filmteam hack i häl.

Jag fyllde 39 i juni och du kom med cabben och hämtade mig. Du hade en moet och massa vackra rosor i framsätet…. romantiskt och gulligt!!!

I juni följde du med mig till Barca där jag skulle jobba och plåta för Love forever samt spela in två avsnitt av programmet. GALET rolig resa.

Många skratt…..du är en sann glädjespridare.

Många fina dagar till havs…

Het när man är grym på sjön ;)

Du är så snäll och go mot tjejerna…

I juli åkte vi till dina vänner i Malaga, så mysigt att resa ihop vilket vi har som ett stort intresse båda två.

Jag älskar dina skratt, alla våra middagar och när vi sitter vid köksbordet och pratar. Närheten och beröringen. Vardagen när vi somnar på soffan eller när jag somnar i din famn. Vi gillar att hitta på saker och vi gillar taliensk mat. Helst italienskt vin eller champagne. Vi tycker inte om godis som står framme, Janne äter upp alltihop. Vi älskar att träna, Janne hockey och jag springer. Vi gillar att umgås med fina vänner, att laga god mat. Vi har båda tonårstjejer med hormoner, jag har mest PMS av alla och vi älskar inte mina monsterutbrott. Vi gillar att det är färre psykfall tack vare träning och kost.

Vi är båda trebarns föräldrar fast jag har ett i himlen. Vi gillar havet båda två och vi föredrar sommar i Sverige. Båda är envisa och båda gillar att diskutera, båda gillar att känna oss i form och vi gillar att bo centralt, känna friheten och kunna göra vad vi vill.

Vi blir glada av varann, vi förstår varann då vi har barn i samma åldrar även fast Janne är cool och jag temperament. Jag tror han är lycklig när han är med mig, jag är lyckligt lottad som har en så fin man. Omtänksam, givmild och rolig. Inte bara snygg och sexig, du är världens snällaste och det bästa är att du sätter mig på plats. Jag behöver det. Din flytt till din nya vackra lägenhet inne stan blir början på något nytt och fantastiskt.

En äkta gentleman. I helgen har du pysslat om mig och jag fick fina blommor och en underbar present. Idag var det min tur, jag skickade blomsterbud till dig och det är så roligt att du blev glad och överraskad.

Tack för ett underbart år!

[expressentv id=”4333202″ size=”medium”]

Puss

 

2013-02-11 Mitt liv

Kommentarer

Anna 7 år sen

Måste bara säga att det är Han som ska vara lycklig! Du är sååååå över honom! Ni spelar inte ens i samma liga.
Hoppas han uppskattar det………………!

Jenni 7 år sen

Lycka till med din kärlek! Vill fråga om din fina klänning och undeklänning som du har på bryggan. Vart har du köpt dem? Supersnygga du! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tusen tack! Det är Love forever! grön ocv en beige tunn med liten spetskant längst ner :)
Tror den finns nu, kolla love forever facebook och maila och fråga!!
kram!

cecilia blomberg 7 år sen

Första gången jag läst ngt som du skrivit…jättefint! Känner mig glad och tacksam över att du delar med dig av lycka!!!

Izabell 7 år sen

Så fint skrivet! Grattis till er bägge!:)

Kraam Izabell

julia 7 år sen

stort grattis fint skrivit

julia 7 år sen

grattis fint skrivit

Kicki 7 år sen

Stort Grattis!

Erica de Jager 7 år sen

Hej Johanna.
Följer din blogg dagligen:) gillar dig skrapt.!!! Jag är som du västgöte men bor i Stockholm sedan -94. när jag i dag läste din kärleksförklaring till Janne blev jag rörd. Det märks verkligen att ni är skapta för varann och älskar varann. Jag själv har efter en brokig kärleksväg hittat min prins…fick vänta 12 år!!! men det var det fan värt!

all kärlek till er båda!!!

stora varma kramar!!

Sarah 7 år sen

Grattis, ni är fina ihop!!! <3

jannice 7 år sen

GRATTIS TILL ER!!!!!!!!!!!!!! <3

Milla 7 år sen

Stort Grattis på er 1-års dag! Så fint du beskriver er kärleks-relation! Jag blev väldigt berörd av att läsa ditt inlägg! Ni passar så bra ihop! Önskar Er all lycka och fortsätt att ta hand om varandra! Kram Milla

anna 7 år sen

Fina ni är tillsammans!

Tack för att du delar med dej av er historia, och av er vardag o fest :)! Kram

Monat 7 år sen

oj oj Johanna vilken fin berättelse.Ni är skapad för varann. Ni bägge har tur som har varandra. Jag önskar dig och Janne allt lycka.
Monat

Masale 7 år sen

Åååh vad ni är fina ihop. Jag är så glad för bådas skull att ni hittat varandra. Vårda kärleken ömt, uppvakta varandra, ta inte varandra för givet. Ett förhållande är inte en dans på rosor, den måste underhållas.Tvivlar dock inte på att ni inte kommer lyckas. Underbara Ni! Var rädda om varandra!!! <3

Veronica Holmqvist 7 år sen

Fint skrivet, lite stavfel dock :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Blogga snabbt och mitt i natten blir måååånga stavfel. Speciellt ett inlägg som tar över 2 timmar….
;-)

Hanna H 7 år sen

Du är en så underbar människa Johanna och bjuder verkligen på dig själv och ditt privatliv. Jag är inne och kollar din blogg flera gånger varje dag. Du har t.om inspirerat mig till att köpa tränings dvd och jag har börjat köra den ett par gånger i veckan. Ta vara på varandra och njut av livet. Kramar

Åsa 7 år sen

Ni är så fina ihop, det strålar verkligen om er båda!

Kram Åsa

Helene 7 år sen

Ni är ju för söta! Grattis till er dag! Kram Helene

Ann 7 år sen

Underbar kärleksförklaring! Grattis till er båda två, ni är så fina ihop.
Kram

Lollo 7 år sen

Fantastisk historia. Lycka till i framtiden, ni är som gjorda för varandra!!!!!

karin 7 år sen

Gratiis till er båda.
Vilken kärlkeksförklaring.
Var rädda om varandra.
Tror Janne skulle passa bra i lite längre hår även om det är snyggt nu.
Manligt med lite längre hår.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tusen tack <3

Ja vi sparar …. Eftersom jag klipper honom så bestämmer jag ;) där har han inget att säga till om hehe ;)
Jag har tjatat länge på att han ska ha längre …..

Äskar hans lockar.
Kram

Kristina 7 år sen

Fantastiskt läsning! All lycka till er båda!

Grattis till er!!!! :)
Var rädda om varann ni är så fina ihop! <4

,martin 7 år sen

det får man kalla underbar kärleksförklaring!

Camilla 7 år sen

Guud så fint skrivet Johanna, jag blev verkligen tårögd! Ni är så fina ihop , det är inte bara du som har en fin kille det är Janne som har en helt fantastisk underbar tjej! Jag önskar Er all lycka och kärlek! Kram

Birgitta 7 år sen

Hallå Johanna !
Så roligt att läsa din historia hur ni träffades.
Ni har äktenskapstycke. Var rädda om varandra.

Marie Larsson, Örebro 7 år sen

Stort Grattis till er! <3
Så härligt att få läsa om eran kärlekssaga :)
Ni är så otroligt fina ihop <3

Alexandra 7 år sen

Videon alltså ;) Jag tror jag döööööööör.Ni är så fina tillsammans.Puss

Jenny 7 år sen

Oj vad härligt att läsa, tack Johanna för att du delar med dig utav ditt liv. Är glad för eran skull, ni är så fina tillsammans!

All lycka i fortsättningen!

Snart är det alla hjärtans dag
http://www.luciadesign.webshoponline.se

London mamma 7 år sen

Aaaah lange leve karleken! :-)

Camilla 7 år sen

STORT GRATTIS till er båda, ni är så fina tillsammans.
Tack för att du delar med dig av ert första år tillsammans, så fint skrivet.
Önskar er all lycka i framtiden.
Kram <3

Neta 7 år sen

Åh vilken underbar kärleksförklaring! Ta hand om varandra och Lycka till med fortsättningen på ert liv tillsammans.

Emma 7 år sen

Oj oj sitter här med tårar i ögonen, glädjetårar! vilket härligt inlägg om eran kärlekshistoria.
Man kan inte bli annat än glad av att läsa om er kärlek! Har följt din blogg i ungefär 1 år och gläds med dig att du funnit din kärlek! själv fann jag min kärlek för snart 4 år sedan, så vi firar om två månader 4år ihop! vi träffades på internet men inte via facebook. Önskar er all lycka till i framtiden och självklart hoppas man ju på att få läsa om ett kommande bröllop! ni passar varandra som handen i handsken! varmaste kramarna till er båda! lycka till med allt!

AnneliJ 7 år sen

Grattis till er båda. Kärleken är det bästa en människa får uppleva.Ha det bra nu alla i era familjer. Trevlig blogg har du.

Tina 7 år sen

Fina finaste J o J❤
Stort grattis till år 1, o alla de som komma ska. Tänk va “ödet” kan styra våra vägar o val.
Kram från Falun

Jenny 7 år sen

Jättefin historia, men onödigt att skriva om Helena. De kanske hade det mysigt under den tiden de träffades. Såg de en midsommar på Nääs och de såg ju trevligt ut.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Vem har sagt att de inte hade trevligt ???
:-)
Tyckte det var en rolig grej eftersom alla tjata….
Inget annat. :))

ANNA 7 år sen

Så fint skriver Johanna. Nä… Helena och han var väl kanske inte det man had tippat på direkt… han är för snygg för henne ;) Inget äktenskapstycke och jag blev förvånad när ja läste om dom ska ja villigt erkänna men men…

Tösabeten 7 år sen

Vilken underbar kärlekshistoria, blev helt tagen här. All lycka till er!’
Jag träffade även min sambo via Facebook, via en bekant. Sociala medier är inte så dumma ändå;)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tack <3 ja visst är det så…. Sociala medier är inte alls illa ;)

Annette 7 år sen

Ren och skär KÄRLEK! Fortsätt att ta vara på den, på varandra och njut av allt den för med sig. Kram!

Ida 7 år sen

Härligt :)
GRATTIS till er!

Åsa Jinder 7 år sen

Grattis till ett år av kärlek! Du hör väl av dig när det är dags? ;)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

TACK Åsa!! Wow gissa om jag kommer höra av mig … ;-)
Min pappa spelade nyckelharpa när jag var liten och pratade just om den musiken med Janne i helgen. Fina minnen då pappa alltid stod och spelade varje kväll…
Så vackert med nyckelharpa… Fiol.. Dragspel på bröllop.

Vi hörs :)
Kram johanna

Jennie 7 år sen

Vilken fin kärlekshistoria. Jag vill också ha! :)
Man kan väl inte säga annat om dig Johanna, än att du är en riktig glädjespridare och otroligt vacker! Janne har haft tur och du likaså. Ni är jättefina tillsammans :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tusen tack <3

Anna-Lena N 7 år sen

Jätte stort Grattis på er 1 års dag <3 <3 <3
En riktig kärlekssaga, jätte fint skrivet och jag blev rörd till tårar av din berättelse.. Så glad för er skull och önskar er all lycka i fortsättingen…
Många kramar
Anna-Lena <3

Diana 7 år sen

Oj, såå fiint skrivet:) lite blöt i ögonvrån…grattis till er..

Gisselissan 7 år sen

Såååå fint skrivet. All lycka till er bägge!!!!

Annette Nord 7 år sen

Grattis till er båda och fortsatt lycka till! Härligt att läsa om all lycka och kärlek!
/Annette

Alexandra 7 år sen

Men Gud alltså vilken kärlekshistoria ni har. Man blir ju helt tårögd. Du skriver så fint Johanna. Du berör verkligen.Kan inte annat än önska er all lycka i världen. Detta är ni värda båda två. Var rädd om dig och varandra .Länge leve kärleken.Ha en riktigt fin dag söta du. Kram på dig.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tack snälla … Tårar när jag skrev också :)
Kram

Maud 7 år sen

Grattis o länge leve kärleken!
Ni e som gjorda för varann<3
Har äktenskapstycke som man säger;)
Det sa ett äldre par till mig o min make när vi träffades var då 15 o 18, nu firar vi 33 år ihop o 25 årig bröllopsdag i april!
Håll hårt i din omelettmästare;-)
Kramar från grannstaden

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

25 årig bröllopsdag! Wow :)
Grattis !!!!!!
Kram

Ja vi är rädda om varann … :)

Lena 7 år sen

Ni är så fina ihop och lycka till !! Tack för en helt underbar blogg. Kram

Mona NA 7 år sen

<3 Love

al68 7 år sen

Ett stort grattis till er, visst är känslan stor när man känner så, känner igen mig. Lycka till er, kramis

AnnSofie 7 år sen

Kärleken är stark och övervinner allt :-)) så underbart Johanna!!! Grattis!!! och lycka till!! Kram

Martina 7 år sen

Fan va härligt! Sitter med ett leende när jag läser ditt inlägg. Kärlek!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Härligt :-)) tack <3

Kram

Tack alla här inne …

Browneyedgirl 7 år sen

Godmorgon <3 Kanske är det jag som är aningens känslig men detta var sååå gulligt, fick nog banne mig till och med en liiiten tår i ögonvrån. Fin hsitoria. Grattis till er <3
Stor kram och ha en mysig dag nu!

Lotte 7 år sen

Grattis till er! Ni är så fina och det är så kul att läsa.
Kram Lotte

Barbro 7 år sen

Vilken kärlekshistoria du berättar för oss läsare.Jag önskar er all lycka.
Många kramar till er båda.♥♥♥

Linda 7 år sen

Men vilken underbar berättelse, man blir alldeles glad genom att läsa om eran tid tillsammans! Önskar er all lycka framöver. Kram

Svar på kommentaren:
Jeanette 7 år sen

Åhh, vad härligt att få ta del av ert första år tillsammans. Lycka till med fortsättningen till er underbaringar<2<2<2
Kram Jeanette

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…