• 2013-02-15, 09:00
  • 0

God morgon fredag!
Nu jäklar är jag frisk, äntligen motion!!!

20130215-085737.jpg
Ska bli underbart att komma igång. Behöver frisk luft, motion och endorfiner.
Frukost efteråt och sen ska jag till mammografi, hur gammalt låter inte det??? Men bra förstås. Börjar därför lite senare idag.
Hur går det för er? Har ni klarat er från vinterbacillerna?
Puss, vi hörs snart//

20130215-094246.jpg
BRA uptempo i öronen :)

Kommentarer

JUNITJEJ 8 år sen

Så skönt det är att röra på sig!

Cissi 8 år sen

Igår kom dvd:n “Mage, rumpa & lår” och idag körde jag första passet. Grymt bra! Tack för all inspiration :-)

Åsa 8 år sen

Åh vad du kämpar på med träningen!! Heja :)

jag har tyvärr helt kommit av mig och inga förkylningar kan jag skylla på heller…men i veckan ska vi på jobbet få träna med Paolo Roberto :)

Då gäller det!!

Kram Åsa

Anna 8 år sen

Hur tänker du lägga upp träning och kost nu när du säger att du inte har fler kilo att bli av med? Det är nu det svåra börjar, att hitta rätt nivå för att varken gå upp eller ner.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Nja det svåra var nog innan jag bestämde mig men där är alla olika. Jag har hållt vikten i några månader och känner att jag fått in bra mat och träning in vardagen, det blir en livsstil och jag “anstränger” mig inte längre. Mina 58,5 kilo kommer jag egentligen inte bry mig om hädanefter då vikten är ovesentlig när man styrketränar. Måtten är mer intressant och jag kommer säkert gå upp på vågen eftersom muskler väger mer än fett.

Hälsningar Johanna

Anna 8 år sen

Ser ut som att du fortfarande går ner i vikt..

Sofia 8 år sen

Johanna svarar väl hur hon vill och det var ju en ganska udda konstig fråga?????
Varför kräver ni liksom att hon ska svara på det?
Tyckte det var ett roligt svar.

Slappna av…………….

Browneyedgirl 8 år sen

Godmorgon =) Härligt att komma igång efter att ha vart krasslig! Jag fick hem tränings skivorna igår så imorgon ska jag testa. Kram och ha en fin lördag!

Lisa 8 år sen

Jag såg att Pernilla Wahlgren firar sin Finest vinst med att ge 20% rabatt på alla sina klänningar. Du köpte ju en jättefin klänning därifrån. Passa på att köpa en till. Den i brons/brunt var också fin.
http://modernmom.se/pernilla/

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Ja jag såg det! Det är på provrummet.se men tror dock det bara var igår…

Älskar den glittriga! Fin även i brons.

Johanna

Madde 8 år sen

Vaddå gammal? Mammografi?? Åldersnoja? Blev faktiskt besviken på din kommentar. Har tyckt du verkar driven, fokuserad, balanserad och vuxen. Nu vet jag inte……

Svar på kommentaren:
Tina 8 år sen

Hur skulle Johanna svarat för att det skulle passa dig Madde?? Det är ju det som är så bra med detta, att vi är fria att tänka o svara som vi tycker…..
Jag fick en kommentar här förut att några var trötta på mina försvarsinlägg åt Johanna, men det är ju så här att om inte Johanna vill så publicerar hon varken mina eller någon annans inlägg….

Johanna Toftby 8 år sen

Ja man kan välja att tolka hur man vill, i text är det också svårt att se mitt leende och humor kanske……………….

Ha en fin lördag!

Johanna 8 år sen

Hej Johanna!
Jag har precis fått hem första tränings dvdn och har bara tittat igenom den. Hur orkar man?! Blev helt slut av att bara titta på den haha. Du är verkligen duktig med träning och kost. Kul att läsa då de peppar mig och jag inser att det faktist fungerar!
Tack<3
Kram Johanna

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Hej!

ja den ÄR fantastisk jobbig men det är ju det som är meningen. SJUKT bra träning. kom igen nu!!!

Heja heja =))

kram

Charlotte 8 år sen

Hej! Du har ändrat min livstil din blogg är super braaaaa.Jag ska på konsert i Sthlm & vet ej vilken tröja jag ska beställa dödskalle från Ester elenora el kors tröja från Clarks tacksam om du vill svara.du har bra smak därför jag frågar.kram & trevlig mello det ska jag

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Charlotte- båda är fina!! Clarks lite billigare så egentligen spelar det ingen roll. Välj den du faller för mest.
Du kommer bli fin i båda!

kram och ha en rolig vistelse i sthlm!

Annika 8 år sen

Visst är det härligt att komma igång igen efter sjukdom. Jag har varit på gymmet tre gånger den här veckan och det var en evighet sedan sist, lycka :-) PW tar jag varje morgon till bussen. Ha en skön helg!

Kör hårt, raring!
Själv blev det Indoor Walking

KRAMEN

Emelie 8 år sen

Hej Johanna!
Hur fick du hela raden med bloglovin ikonen och etc?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Ledsen om jag inte kan hjälpa dig då amelia fixar sånt…

Tyvärr.
Kram

Maria 8 år sen

Skönt för dig att köra igång med träningen efter alla baciller..
Inte roligt det där. Själv börjar jag må bättre efter förskylning och halsont.
Så snart blir det full gas med träningen även för mig..

Trevlig helg !
//Maria

Pernilla Jensen 8 år sen

Förstår precis, själv har jag min första dag utan halsont på 4½ vecka.. Men avvaktar & kollar hur halsen mår imorgon igen… är den bra, då blir det attan en liten PW för att kolla konditionsstatus efter flunsa, envis hosta & ond hals.

Kram Pernilla

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Ja det är hemskt att va dålig så många veckor!!!! Blä… skönt du börjar bli bättre.

Skönt när man äntligen kan börja träna och känna sig frisk.

kram Johanna

Anna 8 år sen

Hej, följer din blogg varje dag, tycker den är jättebra! Hur funkar det med mammografi när du inte har äkta bröst, är det inte risk att de spricker då när de pressas ihop så mycket?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Hahaha jag skrattar faktiskt ihjäl mig! Detta var den roligaste frågan jag fått ;) förlåt =)))))
Men den var kul!
Nej dom sprack inte haha, tänk vad hemskt det skulle va om alla med implantat skulle gå fr mammografin med två punkterade ballonger ;)

Kram!
Du förgyllde :)

Jenny 8 år sen

Tycker inte att Annas fråga var så konstig eftersom det finns fall där implantaten har skadats vid mammografi. Så de som har råkat ut för detta tycker nog inte att Annas fråga var så jätterolig.

Alexandra 8 år sen

Du gjorde min Fredag Anna ;)))

Camilla 8 år sen

Oj då vilket snörpligt svar… Verkligen ingen konstig fråga tycker jag. Jag har själv fejkbröst och det är faktiskt lite annorlunda att gå på mammografi då jämfört med om man har äkta vara, så i min värld är det absolut ingen konstig undran. Varför inte ge ett ärligt svar instället för att försöka göra sig lustig. Går ju sådär va……..

camilla 8 år sen

Vilket tråkigt svar!!!

Tina 8 år sen

Tänk vad jag förundras över era reaktioner när Johanna svara på något inlägg….. Jag skrattade hejdlöst över frågan från Anna, tänkte först att hon inte var så kommen till åren att hon ens vet hur mammografi går till, sen “ser jag i bilder” när någon berättar något, o då skrattade jag ännu mer……
Kör Johanna, bli aldrig nån annan för att andra finner dig taskig med snöpliga svar, du är BÄST❤
Kram från Falun

Anna 8 år sen

Till Tina: Nu är det så att jag visst vet vad mammografi är då jag är 33 år. Och jag tycker också det är löjligt att du försvarar Johanna hela tiden.
Till Johanna: Jag har faktiskt hört att implantat kan skadas vid mammografi och att många väljer att göra ett ultraljud istället. Så jag tycker inte min fråga var konstig eller behövde besvaras med ett asgarv! Trodde mer om dig än så, nu får du en mindre läsare!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Nej jag tyckte frågan verkligen var rolig. Hur ska kunna veta att du verkligen menade allvar att dom spricker. Bland det sjukaste jag hört faktiskt. Vad är det för hemska implantat??? För din info, jag frågade igår och hon log åt mig och sa- vi har implantat hela dagarna här, man får ta några fler bilder bara.

Inga problem alls, fattar inte hur dom skulle kunna gå sönder??? Att man inte kan röntga förstår jag inte heller, jag har ju gjort det och det gick ju hur bra som helst? Isf kan man ju inte klämma på dom alls då om det är så känsligt. Och DET funkar kan jag lova dig. ;-)

Ber om ursäkt om jag tolkade din fråga fel.

// Johanna

Tina 8 år sen
Helene 8 år sen

Vad härligt med en PW för mig blev det 30 min Core på lunchen:-) Jag har klarat mig från alla baciller peppar peppar….Önskar Dig en skön helg. KRAM

jannice 8 år sen

hej johanna! å skönt å börja dagen med en power walk!:) alltid lika kul och skönt :) jag har klarat mig från alla sjukdommar! skönt att du är frisk. ha en bra dag å helg. kramar jannice – http://www.lovebyjannicelindell.blogspot.com

Jessika 8 år sen

Jo bacillerna frodas både här och där, denna veckan är det min äldsta tös som legat pall, stackarn! :-(
Idag kom min ” mage, rumpa,, lår” äntligen och jagbser fram emot att prova den efter helgen! Hoppas jag kan få med mina 2 tonåringar också, vi behöver komma igång och röra på oss alla 3. Kan nog bli lite trångt framför tvn bara men vi får väl flytta ut soffan istället ;-)
Tack för peppen! Ha en fin helg!
Kramar

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

HÄRLIGT!!!!! Ja vi kör hemma både jag och tjejerna, dom gillar det!!!

Kör hårt och berätta hur det gått sen :)

kram kram

Alexandra 8 år sen

Good Morning Johanna. Ja än så länge har jag klarat mig från skiten ;) Jag jobbar som Förskollärare så jag är väl immun vid detta laget. I dag är jag ledig och började med två pass kl. 7 i morse ;) Det känns så jäkla bra detta. Från att ha varit en soffpotatis till att ha blivit en riktig hälsofreak;)) det trodde jag aldrig. TACK för all peppning. Ha en riktigt mysig och go helg. Kram från ett kallt Skåne.

Tina 8 år sen

Go möra i Skövde….
Jodu, kallelse till mammografi dimper ner i snabb anslutning till att man fyller — år =) men det är väl tur vi har den och även den andra årliga besiktningen av underredet. Tänk att det inte finns samma för männen……
Goji-bär ser jag till frukosten, ack så gott, men klarar din mage av dessa små? Min slår bakut och magknip från h-vetet….kanske för starka trots att jag blandar mina i fil….

Så görsnygg din klänning är som du hade på galan. Klädd för en vanlig krogsväng, nej då brukar man väl kanske vara mera casual, eller?
Nu är det fredag och en ledig härligt helg ligger framför i alla fall mig.
Hoppas din lilla sjukling kommer hem och piggar på sig, blev kanske som du skrev, gick ut i bikini i snön o det var kanske en bastu som hade behövts direkt.

Kram från Falun som idag har 0-gradigt….

Lotte 8 år sen

Är det någon som kommit undan vinterbacillerna? Lyllos dig isåfall! Haha. Jag hade influensan + halsfluss i 3v och hostade sönder en muskel. Men nu är jag på banan igen!!
Ha en bra fredag och lycka till på mammografin

Maria 8 år sen

Hej Johanna!
Jag undrar vad det är för nummer på ditt snygga Isadora nagellack?
Trevlig helg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Åh nu har jag glömt det igen :( ska kolla när jag kommer t skövde… tror något med mood eller m nånting haha det säger ju inte något men men…
Skriver i morgon!

Kram Johanna

Magdalena 8 år sen

Hej! Tror att nagellacket heter muddy water nr 611:)?? Har själv det, ur snyggt!!!
Sen vill jag tacka dig Johanna för all inspiration:):)!!
Idag körde jag mitt första pass funktional training, födde min Olivia för 5 månader sedan:):)
Oj oj oj så jobbigt men såååå roligt och jag är peppad till max!!
Min Olivia ligger på golvet och jollrar och hejar på mamma:) så unga undanflykter här inte, inte ens med bebis hemma:) ska köpa 3 gr i veckan och sambon får då ta lillan om hon tröttnat på mammas svett he he!!
Tack:) jag har gått ner 17 kg sen grav men är inte riktigt nöjd med min mage… Så nu kör jag:)!
Kram till dig Johanna & alla andra kvinnor vi kan vi peppar varandra heja heja

Jenny 8 år sen

Nope här har det varit ont i halsen och risig flera veckor, blääää. Och i går kom min dvd functional training och bara väntar på att bli provad, ja ja får vänta ett tag till. Du bloppis har jag missat den?.

// Jenny

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilken härligt fredag! I Skövde hade vi flera minusgrader i morse men det känns som vi närmar oss jul mer och mer. Underbart! Nu får det mer än gärna komma snö också. …