• 2013-02-19, 23:42
  • 0

Äntligen dags för tävling! Den här gången har ni chans att vinna ett par snygga Circle of trust jeans hos Creative lounge! Inte illa va? =) Ni väljer helt enkelt ut era egna favoriter och skriver på min blogg i kommentarsfältet vilka ni väljer! Både jag och tjejerna hemma gillar deras jeans och extra kul med dom mönstrade i vår.

För att tävla, gå in och klicka in ett litet likes på deras facebook, där finns det ofta roliga erbjudanden och tävlingar. Skriv sedan en kommentar här med namn och vilka jeans ni gillar extra mycket. Tävlingen avslutas på söndag kväll kl 21. På Creative Lounges hemsida hittar ni alla modeller.

Lycka till!!!! Plötsligt händer det….

Nu är jag på hotellrummet, ska blogga lite och sedan försöka få lite skönhetsömn innan frukost och in i en taxi vid 07 mot Tv4 och lite smink strax innan. Har varit där ett par ggr tidigare och det är alltid lika trevligt bemötande. Jag hoppas ni tittar i morgon, tror det blir intressant och vi kommer diskutera detta ämne med en forskare och överläkare- PMS är ett ämne vi borde lyfta fram mer då många lider av detta och det finns hjälp att få. Min träning och ändring av kost har hjälpt mig oerhört mycket bland annat. Intressant att endorfiner kan göra så mycket. I morgon får vi veta mer om detta.

TV 4 08.15

Puss och god natt =)

 

 

Kommentarer

Camilla H 8 år sen

http://shop.creativelounge.se/se/art/circle-of-trust-jeans-silver-dnm-after-dark-blue.php, vilken lycka om jag vunnit dessa, från den bästa butiken som finns. Vilken service! Gillar naturligtvis CL sedan tidigare:

annso 8 år sen

CIRCLE OF TRUST – ZOË (MEDIUM BLUE) vore a dream come true.. hade tom valt att gå i dom på oscarsgalan om jag nu skulle varit bjuden då.. men även där kan man drömma.. så jag hoppas en dröm slår in att vinna från dig vackra Johanna och CL.. kram och tack att du finns..

Karin 8 år sen

Alla pratar om dessa underbara jeans! Jag vill också prova! Behöver verkligen uppdatera min garderob efter två täta graviditeter. har unnat mig själv väldigt lite kläder. Gillar LODI (basically blue). Hoppas!

Alvina 8 år sen

Skulle jag vara en överlycklig vinnare så skulle jag välja dessa;
http://shop.creativelounge.se/shop/8852/art52/h6198/13286198-origpic-f2b9ce.jpg
Creative Lounge följer jag sedan tidigare – toppenaffär!
Har gått igenom flera operationer och lång rehabilitering, börja återhämta mig till livet igen.En vinst av de här ursnygga jeansen skulle vara så roligt, början på mitt nya och förhoppningsvis friska liv!

Jessica Johansson 8 år sen

Ett par Circle of trust – jeans silver dnm (after dark blue) skulle verkligen vara en toppen belöning och en sporre för forsatt träning. Tack för en insperierande blogg…. P.s Väntar nu med spänning på Annika S. 2 st träningsdvd som är beställda. D.s Nu kör vi!!! :-) ☆☆☆

Annette 8 år sen

Hej. Megan ser snygga ut. Gillar boyfriendmodellen. Alltid kul med snygga jeans. Tack för att du ordnar så fina tävlingar. Kram

Anne Nordström 8 år sen

Hej, efter att under en lååång tid klätt mig i tunikor coh byxor med resår i midjan kan jag äntligen använda jeans igen. Jag tränar och börjar faktiskt gilla tjejen i spegeln. Många timmars träning i gymmet har gett resultat och ett par stjärnjeans skulle bli en belöning för allt hårt arbete. Hälsningar Anne

Julia Wallin 8 år sen

Hej :) jag vill såklart vara med och tävla! Om jag har turen att vinna denna gång så hade jag blivit superlycklig om jag fick chansen att bära upp dessa snygga jeans http://shop.creativelounge.se/se/art/circle-of-trust-jeans-lodi-blue-power.php :D

Ann-Sofi 8 år sen

Jag gillar verkligen Megan (medium blue)! Jag har kört med supertighta jeans ganska länge nu och är lite trött på det. Dock är det ju enorm svårt att hitta lite lösare modell på jeans men slippa se ut som man har en säck på sig :-) denna boyfriendmodell ser dock ut att sitta åt OCH vara lite slappare på helt rätt ställen.

Jessica M 8 år sen

Jag gillar Lodi coated blackout lite extra mycket och känner att jag skulle bli skitsnygg i dem. Har lyckats bli av med några extra kilon och mina braxor börjar bli för stora så jag behöver nya!

Helena Bengtsson 8 år sen

Circle of trust, Jeans Lodi (Basically blue) – de vill jag väldigt gärna vinna!

Caroline Bennett 8 år sen

Önskar mig lite tur i oturen – haft ett kämpigt år med behandlingar mot bröstcancer och börjar återhämta mig.
Nya kläder i garderoben skulle kännas bra… Och hur coola är inte dessa??? CIRCLE OF TRUST – ZOË (DENIM DAMAGED LIGHT BLUE)
// Caroline

Svar på kommentaren:
Caroline 8 år sen

Självklart följer jag CL redan överallt!

Camilla Grafström 8 år sen

9 månader efter baby Mason kom börjar jag närma mig mitt mål. Kämpar med pw, löpning & styrketräning. Mammapeng e ju mammapeng…….så den fantastiska chansen att vinna ett par Zoe denim damaged light blue från Circle of Trust vore den finaste moroten just nu;))))

Fia 8 år sen

Jag blev helt såld på Circle of Trust – Jeans Silver DNM (After Dark Blue) Skitsnygga! :)

Marie 8 år sen

Hej!

Jag skulle gärna vilja ha ett par Zoé Denim damaged light blue. Plötsligt händer det!

Kram

Lindie 8 år sen

Vill gärna vinna ett par Zoé – denim damaged light blue. Supersnygga och fräscha till vår och sommar, me like! Håller mina tummar och tår Kram

Anna 8 år sen

Hej jag skulle bli så tacksam o glad för vilka jeans som helst! Vill bara skriva att du är grym Johanna. / Anna

Anna 8 år sen

Åhh vad roligt med en tävling! Var inne på hemsidan och kikade men jag fastnade faktiskt direkt för de du visar på bild (CIRCLE OF TRUST – ZOË (DENIM DAMAGED LIGHT BLUE). Otroligt snygga! Jag har mest mörka jeans så det vore roligt med ett par snygga ljusa! Dock la jag märke till att de “bara” fanns upp till storlek 30. Jag har större storlek i dagsläget (32) men kämpar för att komma i form och när jag tappat sju kilo till och nått mitt mål borde jag utan tvekan komma i dem! Vore roligt med en extra belöning! Och så slipper jag ju pröjsa för ett par själv… lär ju få köpa ett antal nya jeans ändå! :)

STOR KRAM och tack för att du är en daglig inspiration!

Anna 8 år sen

Hej jag skulle vilja vinna dessa godingar Circle of Trust – Zoë (Denim Damaged Light Blue), då jag kämpar på med viktnedgång o är så jädrans duktig! Mvh Anna

camilla 8 år sen

Så coola!!Zoe medium blue,vore så kul å vinna!Skulle känna mig som en drottning i min småstad!!

Anette 8 år sen

Vill så gärna vinna ett par JEANS LODI (COATED BLACKOUT). :-)

Linda 8 år sen

Vore fantastiskt att vinna ett par nya justa jeans – jag föll för Circle of Trust – Jeans Silver DNM (After Dark Blue)

Therese Tärnfors 8 år sen

JEANS LODI (COATED BLACKOUT)
Dessa är såååå läckra och jag skulle bli super glad om jag vann dem!!!:)

Therese Tärnfors 8 år sen

CIRCLE OF TRUST – JEANS LODI (COATED BLACKOUT)
Dessa är såååå läckra och jag skulle bli super glad om jag vann dem!!!:)

Marlene 8 år sen

Jeans Lodi skulle sitta snyggt till sommaren…iallafall om beskrivningen……”Snygg 5-ficks modell som slimmar och lyfter snyggt. Tuff tvätt och slitna detaljer för rätta känslan. Stuprörsmodell.” Jag håller tummarna och som du säger Plötsligt händer det!

Ingela Alderin Hagring 8 år sen

Jag är en kvinna, som ett par läckra Circle of Trust – Zoë vill vinna! Blir läcker som få, åh vad underbart jag skulle må!

Katarina 8 år sen

Kul med tävling:-) Jeans Lodi (damaged light blue) tycker jag skulle vara toppen att vinna nu till våren:-) Tänk en vit, cool, blus,ett par fräcka skor till dessa brallor: grrrrr
Ha en fin dag! Kram K

Frida Ahnstedt 8 år sen

Circle of Trust – Zoë (Denim Damaged Light Blue)
Håller tummarna jätte hårt :)
Tack Johanna för hjälpen med 7kg ner och en mycket bättre hälsa! Kram Frida

Anna S 8 år sen

Circle of Trust – Jeans Lodi (Basically Blue) är så snygga! Håller tummarna att det är min tur att vinna denna gång.

Frida 8 år sen

Så snygga jeans! Hoppas på tur denna gång :) Circle of trust – Zoe (light blue)
Tack för en inspirerande och bra blogg! Kram

Jennie 8 år sen

Circle of Trust – Jeans Silver DNM (After Dark Blue) dom tyckte jag var jätte snygga! Hoppas på tur!

Madelene R 8 år sen

Oj va jag önskar mej en vinst då jag tycker deras jeans är såååå coola!!
Skulle jag ha en himla tur så skulle jag vilja välja:
Circle of Trust – Zoë (Denim Damaged Light Blue)

Maria S 8 år sen

Du ÄR en inspirationskälla och har fått mig efter 4 barn att äntligen ta tag i min träning och kost på riktigt. Så nu skulle ett par Circle of Trust – Zoë (Denim Damaged Light Blue) i stl. 25 vara perfekt i vår, så TACK! så jättemycket :)

Lena 8 år sen

Önskar Zoë light blue stl 28.

Snällaste hälsningar :-)

Cina 8 år sen

Jag vill så gärna dessa jeans få vinna Circle of Trust – Jeans Lodi (Damaged light blue)jag ju jämt fyller så vilken present detta skulle bliva:))

Charlott Petersson 8 år sen

Zoe faded skulle sitta som en smäck på min häck! :-)

Lottha Petersson 8 år sen

Zoe faded skulle vara roligt att få vinna till den kommande varmt välkomna våren! :-)

Johanna W 8 år sen

Å vill vinna.. jag har tappat min motivation till allt så detta skulle göra min dag!
Ett par Circle of Trust – Zoë skulle jag vilja pryda min kropp med :) Hoppas!

Kramar Johanna

Annika Jonsson 8 år sen

Hej Johanna!!
Jag älskar dessa jeans… Har kämpat med min vikt i ett halvår nu och har gått ner 12 kg :).. Känner mig som en helt ny människa.. Står och hoppa, skuttar och svättas nästan varje dag till träningsbanden med Annika och Martin.. Har tre barn och ett av dom har en kromosomavikelse. Min lilla älskling Alfons tar en hel del tid så det passar mig kanon att träna hemma :).. Jag och min sambo Joakim ska snart få lite egen tid utan barn och alla måsten :).. Detta händer inte allt för ofta.. Så i nya jeans skulle jag känna mig så fin när jag strosar omkring i Göteborg med min kära och bara njuter av lugnet!!! Jag tycker modellen ZOE denim damage ligth blue är så snygga… Tack, för en motiverande blogg men många grymma tips!! Nu ska jag dra ut på en pw! Ha en bra dag! Kram Annika

Jess 8 år sen

Vilken inspirationskälla DU är, wehooo!!

Elisabet Ohlsén 8 år sen

Många snygga jeans! Men de snyggaste är nog i alla fall Circle of Trust Jeans LODI (Rusty Blue), ett par i stl 28 skulle jag bli jättelycklig om jag ägde. Tack för en bra blogg som jag gärna följer. Elisabet

Miriam 8 år sen

Ett par Zoe denim damaged light blue hade gjort mig lycklig ;)

Annette 8 år sen

Snyggaste jeans jag sett! Skulle vara härligt att få dra på sig ett par “Circle of trust- Zoe denim damage light blue, stl 30, ni när jag kämpat och tappat mina trivselkilon! Bara för att man fyllt 40 behöver väl inte i innebära att man inte får känna sig lite cool:)) Hoppas!!!!!! Kram från mig!

Lisa 8 år sen

Hej Johanna

Jag skulle bli superglad om jag vann ett par Circle of Trust jeans (Lodi, damage light blue stl 27) nu när jag precis fått barn å man vill kännas sig lite extra snygg.

Tack för en jätte inspirerande blogg!

Lisa

Anneli ejdeholm 8 år sen

Jag önskar mig den tighta modellen lodi, i den ljusa jeansfärgen!!

Anna 8 år sen

Jeans silver Dnm, after dark blue, är super snygga:) Dessa tävlar ja om:)

Ulrika 8 år sen

Åh jag önskar mig ett par lodi damaged light blue. Så snygga! Hoppas på tur. Tack för en härlig blogg!! kram

Jess 8 år sen

Du är helt enkel underbar och en sån förebild, wohooo!

Linda 8 år sen

Självklart vill man vinna dom snygga jeansen med hängslena, och tack för en bra blogg! och vill bara säga att du är grymt duktig som har kommit igång så bra med din träning..

Claudia 8 år sen

Får man önska så önskar jag mig ett par lodi-bleached jeans!!
Snygg du va på nyhetsmorgon förresten!! : )

Anette 8 år sen

Hoppas det plötsligt händer – för jag vill ha ett par lodi damaged light blue!

Kramen

Louise Pettersson 8 år sen

Åh vad många fina det fanns att välja bland men valet föll på

Zoe Medium Blue som de vackert heter. Riktigt snygga. Älskar´t!

TACK för bra roliga tävlingar. Hoppas bara jag vinner nu, dessa till våren/sommaren med oversized t-hirt och brunbränna…mmmmmmm

karin 8 år sen

Hej =) Jag skulle så gärna vilja ha ett par Circle of Trust – Zoë (faded). All lycka till dig, barnen och mannen i framtiden! Puss

Maria Dahlgren 8 år sen

lodi coated blackout

Anette 8 år sen

Tänkte först som så att det kanske inte är någon idé, har lixom inte turen på min sida, men som du säger så är det ju så att “plötsligt händer det”, och nu kanske det kan få bli min tur ;) Vill väldans gärna ha Zoe (denim damaged light blue), snygga i vår !
Tack för en bra blogg ;)

Sofie L 8 år sen

Hej! Åh på söndag 24 feb fyller jag år :-) då önskar jag mig ett par jeans lodi damaged light blue! Kram

Matilda 8 år sen

Jag skulle så gärna vilja ha ett par miss me – jeans skinny (på sale) strl 28!!
Du är så snygg btw! Puss

Linda 8 år sen

Modell Zoe, Medium Blue strl 26 skulle jag gärna ta,
för många par jeans kan man ju aldrig ha!
Är dålig på att i tävlingar chansa,
men hoppas nu på att i nya jeans få dansa.
Snart partydags där det bjuds på finaste MOET,
och ett grymt sällskap på dansgolvet! ;)

Nämen jösses vilken fantastisk tävling, som smått jeanstokig så väljer jag jeansen Zoe i light blue om turen skulle bli min.

Jag hoppas att fru Fortuna ler mot mig då jag som nybliven 35 åring skulle få en finfin present ;)

KRAMEN

Sara 8 år sen

Skulle älska att få dra på mig ett par Zoe´ Medium Blue till mina nya vita Converse i vår!! Håller mina tummar!!
Tack för en otroligt inspirerande blogg!!

Lo-Lo 8 år sen

…less är bara förnamnet …less på vädret, less på kyla, less på det grå, less på att det inte går min väg alls just nu
…glad över att iallafall återupptagit träning efter många års upehåll vilket gör att man faktiskt blir lite piggare och gladare. …skulle glädja mig mycket åt ett par Circle of Trust – Jeans Silver DNM (After Dark Blue) …plötsligt händer det …hoppas det händer mej =)

Sofie 8 år sen

Åhh önskar så de galet snygga jeansen Zoe i light blue, snygga till alla härliga färger som kommer i vår!
Gillat på FB sen innan :)

Kram och tack för all motionspepp, tack vare dig kör jag nu flera pass i veckan oc tänker på vad jag stoppar i mig!:) Mår galet mkt bättre :) / Sofie

Helene Magnusson 8 år sen

circle of trust- zoe strl 27. Jätte fina jeans, Kram Helene

Sandra 8 år sen

Snygga jeans!! Skulle gärna gå omkring i ett par Lodi ( coated blackout) i storlek 28
Trevlig kväll!:)

Päivi 8 år sen

Åh vilka snygga jeans =) En liten gullig historia: Härom dagen när jag tränade så sa min dotter – Du har fått en platt rumpa! Va? utbrister jag Är den platt? Jag tränar för att det ska bli rund och vältränad! =) Hon granskar mig från alla håll och säger sen – Jo den är rätt rund! Gullunge he he. I Hazel DNM Basically Blue skulle jag få en “kiler butt”. Ha en härlig kväll =)

Cat 8 år sen

Härlig tävling:-) Circle of Trust – Jeans Lodi (Blue Power) size 24 skulle sitta fint till våren, trevlig kväll!

Marika 8 år sen

Cirkel of trust är dom finaste som jag gillar.Hoppas på en bra tur denna gång.
Ha det bra.

Krannina 8 år sen

Gillar på FB sedan tidigare och skulle gärna vilja ha ett par CIRCLE OF TRUST – JEANS LODI (DAMAGED LIGHT BLUE)
http://shop.creativelounge.se/se/art/circle-of-trust-jeans-lodi-damaged-light-blue.php

Hoppas, hoppas :-D

Päivi 8 år sen

Åh så snygga jeans. Liten rolig historia: Min dotter sa till mig när jag precis tränat att jag fått en platt rumpa. Jag utbrister -Är den platt?? Jag tränar ju för att få en rund och vältränad rumpa!! Hon granskar mig från alla håll och säger – Ja den är nog rätt rund =) he he…Gullunge..I Hazel DNM Basically Blue hade jag fått en “killer butt” ;-)

Elin 8 år sen

Åh jag skulle älska dessa jeans

Circle of Trust – Jeans Lodi DNM star (Army) Håller alla tummar jag har :-)

Carro 8 år sen

Hej,
härligt med tävling, fungerar som pepp för träning :) Posten hämtade i dag den härliga love forever toppen och den matchar perfekt ett par: CIRCLE OF TRUST – JEANS LODI DNM STAR (ARMY) vilket är mitt val ifall jag vinner. Gillar på FB.
Kram Carro

Angie 8 år sen

Härligt med Lite inspiration till våren. Jag håller tummarna för ett par finfina Lodi (Blue Power).

Emma 8 år sen

kärlek vid första ögonblicket! händer bara på kläder, inte män:-) Zoe denim damaged light blue stl 26!
Emma Larsson

Johanna Hell 8 år sen

Om jag vann skulle jag vilja vinna Circle of Trust – Jeans Lodi DNM star stl 30 eller 31 :) har inte riktigt koll på vilken stl jag har Nu hoppas jag på tur och håller tummarna

Carina Lindqvist 8 år sen

Hej Johanna <3
Underbart goa du vilken bedrift du åstadkommit jag är mäkta imponerad. Älskar att läsa din blogg man blir så positiv, vilket jag verkligen är i behov av. 47 årig ensamstående 5 barnsmamma med sjukbidrag, vilket gör att jag kan tänka ens en tanke att kunna köpa såna snygga jeans. Jag skulle bli överlycklig att få äga ett par såna, om jag nu skulle ha turen med mig vill jag ha ett par
Circle of Trust – Zoë (Denim Damaged Light Blue str 24. Ha en fortsatt underbar resa genom ditt, Janne era barns liv, all lycka och välgång i framtiden önskar en norrländsk tjej :))

Mia 8 år sen

Hej! Vilka snygga jeans dom har!
Om jag skulle ha turen att vinna (hoppas hoppas!!!) så vill jag ha ett par CIRCLE OF TRUST – ZOË (MEDIUM BLUE) i strl 30.

Trevlig kväll!!!

Lina Näsvall 8 år sen

Vårnyheten Zoë Medium Blue vill jag få chans att stoltsera runt i till våren.
Tack för roliga tävlingar och en inspirerande blogg!

Lina Näsvall 8 år sen

Vårnyheten Zoë Medium Blue hoppas jag får chans att stoltsera runt i till våren!
TACK Johanna för fina tävlingar och en otroligt inspirerande blogg, Kram Lina

Maria 8 år sen

Vilken kanontävling, toksnygga jeans!
Zoe – denim damaged light blue stl 28 vill jag gärna vinna!
Kram Maria

Märtha 8 år sen

Circle of trust -Zoe (light blue) i storlek 29.

Håller alla tummar å tår, att dessa snart dras upp längs mina lår!! :-)

Tack för allt du ger av dig själv. Kram!

Sara 8 år sen

Åhhh, härligt med jeanstävling. Hoppas min häck kommer trivas i dessa godingar: Circle of Trust – Zoë (Denim Damaged Light Blue) stl 27

Vivvi 8 år sen

Vilken fin tävling :)

Skulle jag ha turen att vinna skulle jag välja ett par Lodi DNM Star strlk 25. Då skulle jag känna mig som en riktig stjärna :)

http://shop.creativelounge.se/se/art/circle-of-trust-jeans-lodi-dnm-star-denim.php

Gillar CL på FB redan

Kram
/Vivvi

Diana 8 år sen

Hej !! Jag skulle vilja bära dom snygga jeansen med hängslena nu till våren/sommaren med ett par härliga ballerina skor och med en snygg gul eller rosa topp till, hade jag blivit själv glad om jag hade mött en tjej med de kläderna på. Färg det gillar vi!!

Riggan 8 år sen

Åh, jag skulle gärna strutta om kring i ett par Lodi Basically Blue strl 32.

Lotta 8 år sen

Har gillat på facebook och skull så gärna vilja vinna ett par så snygga jeans som circle of trust jeans lodi damaged light blue:)

Tanja 8 år sen

Om jag har turen att vinna skulle jag vilja ha byxan, Jeans Lodi (coated blackout) i stl 28.

Sandra 8 år sen

Kul med en tävling om ett par supersnygga jeans!! :) Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ha ett par Circle of Trust – Jeans Lodi (Blue Power) :) Hoppas på vinst!! :)

Therese B 8 år sen

Hej Fina,
Varför väljer jag att läsa din blogg?
Känner igen mig i dig, en ensamstående mamma, som arbetar hårt och är mån om sitt yttre.
Jag är glad för dig som mött kärleken, det inspirerar mig- att våga tro på den igen!
Tack!

Favoritjeansen är
“Mos Mosh Duffy Fever”

Tösabeten 8 år sen

De enda jeansen jag haft de senaste 2 åren är gravidbyxor!

Första jeansen som tilltalat mig sedan dess, nu är det dags att gå vidare och bli kvinnligt snygg igen
Wow säger jag bara, byxorna Zoe medium blue är to die for!

Jenny H 8 år sen

Vinner gärna ett par CIRCLE OF TRUST – ZOË i stl 24 till min dotter hon skulle bli superglad av så coola jeans.

Maria 8 år sen

Jag har varit med i många tävlingar på din fina blogg men aldrig haft turen att vinna. Nu håller jag VERKLIGEN tummarna!!!

Jag skulle gärna gå runt i Jeans Lodi – Damaged light blue storlek 29.

Vänligen
Maria

Annelie Grönlind 8 år sen

Hej Hej Johanna !! vad kul med en tävling , håller nu alla tummar å tår att jag vinner ett par nya jeans här i vår. Min favorit är cirkle of trust jeans silver DNM (after dark blue) :)

Maria 8 år sen

Hej och tack för en inspirerande blogg :). Håller tummar och tår för att vinna jeansen med hängslen.
Kram

Maria 8 år sen

Hej! Vilken underbar tävling! Bara tanken på ett par nya jeans gör mig lycklig nu när jag gått ner alla mina gravidkilon efter 5 månader! Jag skulle gärna vilja ha de snygga jeansen med hängslen dom du har på bilden i bloggen. Håller tummarna, tack för en bra blogg!

Viktoria 8 år sen

Åååå va jag skulle bli så tacksam och överlycklig över dom jeansen med hängslen som är med på bild här, tyvär så unnar man sig allt för sällan sånt
som mamma, håller verkligen tummarna!! Tack för din härliga blogg, den har inspirerat mig så mycket, kram!

Louise Andersson 8 år sen

Hej! Jag älskar Cirle of Trust & nu till vår/sommaren skulle det sitta fint med ett par Jeans Lodi (damaged light blue). Hoppas, hoppas, hoppas därför att vinna ett par i stl 29.
Kram

Victoria Sahlin 8 år sen

Dom jeansfärgade hade vart kul o vinna

Emelie 8 år sen

Hej! Vad roligt med tävling =)
Jag älskar Circle of Trust- så himla mycket fint! Jag har läst din blogg ett tag nu och blir så imponerad och peppad av din resa till ett sundare liv. Jag kör något som heter Fitnessfighten nu i februari med mkt träning och bra kost (håller mig långt borta från socker! ;)) Det har gett bra resultat och min morgonrutin är att kolla din blogg för att få extra pepp inför dagen! Tack! Minus några centimeter i midjan och tre kilo har gjort att jag kommer i min gamla jeansstorlek, 26. Känns så bra när kroppen börjar bygga muskler och det bästa av allt, jag känner mig så pigg och glad! =) Jag skulle hemskt gärna vilja vinna ett par Circle of Trust – Zoë (medium blue) (VÅRNYHET) då det skulle boosta mig att springa lite snabbare, göra några extra armhävningar och fortsätta med denna sunda livsstil! De skulle även sitta riktigt najs på mina numera välsvarvade ben =) Keep up the good work Johanna! Du är grym!

Svar på kommentaren:
Emelie 8 år sen

Oj! mitt inlägg publicerades visst dubbelt, inte meningen! sorry…

Emelie 8 år sen

Hej! Vad roligt med tävling =)
Jag älskar Circle of Trust- så himla mycket fint! Jag har läst din blogg ett tag nu och blir så imponerad och peppad av din resa till ett sundare liv. Jag kör något som heter Fitnessfighten nu i februari med mkt träning och bra kost (håller mig långt borta från socker! ;)) Det har gett bra resultat och min morgonrutin är att kolla din blogg för att få extra pepp inför dagen! Tack! Minus några centimeter i midjan och tre kilo har gjort att jag kommer i min gamla jeansstorlek, 26. Känns så bra när kroppen börjar bygga muskler och det bästa av allt, jag känner mig så pigg och glad! =) Jag skulle hemskt gärna vilja vinna ett par Circle of Trust – Zoë (medium blue) (VÅRNYHET) då det skulle boosta mig att springa lite snabbare, göra några extra armhävningar och ännu starkare vilja att fortsätta med denna sunda livsstil! De skulle även sitta riktigt najs på mina numera välsvarvade ben, om jag får skryta lite =) Keep up the good work Johanna! Du är grym!

Jaana 8 år sen

Gillat på fb och jeansen ser jättefina ut! Så här på bild skulle jag välja Circle of trust – jeans lodi (blue power). Håller tummarna!

Emelie 8 år sen

Hej! Vad roligt med tävling =)

Jag älskar Circle of Trust- så himla mycket fint! Jag har läst din blogg ett tag nu och blir så imponerad och peppad av din resa till ett sundare liv. Jag kör något som heter Fitnessfighten nu i februari med mkt träning och bra kost (håller mig långt borta från socker! ;)) Det har gett bra resultat och min morgonrutin är att kolla din blogg för att få extra pepp inför dagen! Tack! Minus några centimeter i midjan och tre kilo har gjort att jag kommer i min gamla jeansstorlek, 26. Känns så bra när kroppen börjar bygga muskler och det bästa av allt, jag känner mig så pigg och glad! =) Jag skulle hemskt gärna vilja vinna ett par Circle of Trust – Zoë (medium blue) (VÅRNYHET) då det skulle boosta mig att springa lite snabbare, göra några extra armhävningar och en ännu starkare vilja fortsätta med denna sunda livsstil! De skulle även sitta riktigt najs på mina numera välsvarvade ben, om jag får ge mig själv lite cred =) Keep up the good work Johanna! Du är grym!

Katarina 8 år sen

Tjena Johanna!
Inspirerad av dig att klippa av mitt långa hår så behöver jag vara snygg i kläderna i vår..
Tror på att.. plötsligt händer det! Jeans LODI (coated blackout) / Katarina Andersson

Jenny K 8 år sen

Å vad det hade varit kul med nya jeans till våren :-) CIRCLE OF TRUST – ZOË (DENIM DAMAGED LIGHT BLUE) hade suttit fint i storlek 29.
Ha det bäst kram på dig

Jessica Eliasson 8 år sen

Circle of Trust – Jeans Lodi (Basically Blue) är de jeans som skulle passa min rumpa bäst. Har verkligen dåligt med jeans då jag inte tyckt att jag passar i det. Nu har jag gått ner till stl 40 från 52 och jeans är det bästa plagg som finns.
Tänk att få svassa runt i ett par riktiga märkes jeans, en dröm :-) Tack för att du delger oss så många bra tävlingar. kram jessica

Åsa Jonsson 8 år sen

Åh vilken tävling. Jag tycker att Jeans Silver dnm (after dark blue) ser supersnygga ut. Gillat på FB också! Kramis

Kamilla Karlsson 8 år sen

Tack för mycket snygga kläder i din blogg, du har verkligen en skön stil. Jag önskar jag kunde få bära de coola jeansen med stjärnor i vår/sommar (Lodi DNM Star).

Caroline 8 år sen

Såå bra om PMS inslaget på TV4 i morse! Glad att du tar upp problemet tycker att du är modig som gör det. Skönt att veta att man inte är ensam om problemen. TACK!! Kram!

FruSofie 8 år sen

Åh jag älskar deras jeans. Har dock inga svarta men de står på önskelistan http://shop.creativelounge.se/se/art/circle-of-trust-jeans-lodi-coated-blackout-1.php
Passar ju till allt, så snygga!!

Marie 8 år sen

På min önskelista står: Circle of Trust – Zoë (medium blue) i stl 26
Tack för en inspirerande blogg, jag tränar förfullt och får bra tips och inspriation från dig!

Carro 8 år sen

Känner igen mig sååååå mycket i det du beskriver om PMS i inslaget på TV4 Nyhetsmorgon! Skönt att man inte är ensam ;-) Ibland undra man ju…. Tur att det går över och att man blir normal igen men det är skitjobbigt att inte känna igen sig själv och hur man beteer sig under ett antal dagar i månaden. För att inte tala om hur ens nära och kära känner det…..! ;-) Tycker också att träning har hjälp mig mycket.
Tack för att du delade med dig om detta! Ha en fin dag!

Tina 8 år sen

Smet iväg o kolla en stund på programmet….KANON….
Kram från Falun

Lina 8 år sen

Dessa tycker jag är grymt snygga CIRCLE OF TRUST – JEANS LODI (COATED BLACKOUT)
Strl 25
Gillat på fb.
Tack på förhand/ lina

Jenny 8 år sen

Hej! Jag skulle bli jätteglad om jag vann ett par “CIRCLE OF TRUST – ZOË (MEDIUM BLUE) -VÅRNYHET-“.

Tack vare din blogg har jag fått inspiration att komma igång med träning efter två graviditeter! Det vore jätteroligt med ett par snygga jeans som belöning när jag kommit i form :)

Emma 8 år sen

Såg dig på TV4 play precis. Lika snygg som vanligt o jag ÄLSKAR din dialekt!!! Nästan lika fin som min! ;) herrljungadialekt! ;))

Anna-Bella 8 år sen

Hej! Det är verkligen snygga jeans! Om jag vinner skulle jag vilja ha ett par Jeans Silver DNM (After Dark Blue) i storlek 28. Tack Johanna för all glädje och inspiration du sprider i din blogg!!!

Sabina Johansson 8 år sen

Kul med tävling!
Hoppas på tur! Gillar circle of trust-zoe denim damaged light blue storl. 29.

Tack för en bra blogg!

Ellinor 8 år sen

Hej! Jag gillar stjärnjeansen CIRCLE OF TRUST – JEANS LODI DNM STAR (DENIM) för man blir glad av dom.

Linda 8 år sen

Hej!
Hade varit roligt att vinna ett par Jeans Lodi DNM Star denim eller army i stl 27 nu när man börjat träna och känner sig så mycket fräschare.
Kram Linda.

Ehlin Lindroth 8 år sen

Hej! Jag skulle bli super glad om jag vann; CIRCLE OF TRUST – JEANS SILVER DNM (AFTER DARK BLUE), Tokgillade dragkedjorna fram samt det veckade vid knäna!
Tack för att du har så roliga tävlingar! Kram Kram

Emma Pettersson 8 år sen

Hej ett par zoe jeans till våren :) skulle göra susen . Kul att stå och jobba i på salongen :)) kram Emma

Linda 8 år sen

Hej!
Skulle gärna vilja vinna ett par Jeans Lodi DNM Star denim eller army tror stl 27. Kan vara kul med mönstrade byxor nu när man börjat träna och känner sig så mycket fräschare :)
Kram Linda.

Emelie Beckman 8 år sen

Jag ÄLSKAR Zoë (medium blue) (VÅRNYHET)!! Galet snygg modell och färg! Jag kör något som heter Fitnessfighten nu med mkt träning och bra kost och har därmed trappat ner ett par storlekar i jeans! Vore kalaskul att vinna ett par nya shyssta jeans =) Stl 26! Tack för en grym peppande blogg!

Malin Andersson 8 år sen

Hej Johanna!!
Har spanat in dess gobitar ett bra tag nu! O drömmen vore verkligen ett par Circle of Trust – Zoë (Denim Damaged Light Blue) stl 26.
Jag har fått massor av energi och super bra tips av dig! Tack så jätte mycket =)
Mvh Malin

Lina Lennartsson 8 år sen

Har såååå länge trånat efter dessa snygga jeansen som jag nu kanske har tur att vinna!
Circle of Trust – Zoë (Denim Damaged Light Blue).
Strl:29

Önskar dig en fin dag!
/Lina L

Cissi 8 år sen

Skulle bli så glad om jag hade turen att vinna ett par Circle of Trust Jeans Silver DNM (After Dark Blue) i strlk 26.
Hoppas!!! :-)

Lina 8 år sen

Åh! Jag vill ha CIRCLE OF TRUST – JEANS LODI (RUSTY BLUE) stl 26. Då skulle jag bli lycklig :)

Jenny 8 år sen

Vill sååå gärna vinna Zoë damaged light blue i strl 28! En fortsättning av min LHC kost O jag kommer se fab ut i dessa jeans ;)

Lottis 8 år sen

Alla jeans var helt grymt snygga, men sådana med hägslen känns så rätt just nu. Circle of Trust – Zoë (Denim Damaged Light Blue) är mina favoriter, stl 27 eller kanske 28 (motsvarande stl 36). Hoppas, hoppas. Kram!

Elin 8 år sen

Jag gillar modellen Zoe (denim damage light blue) storlek 27. Snyggt med lite lagom baggy modell!

Sofie 8 år sen

Skulle älska att vinna CIRCLE OF TRUST – ZOË (MEDIUM BLUE) i stl 26

Fingers crossed :)

Malin 8 år sen

Åh vilken rolig tävling!! Snygga jeans får man aldrig för många av! Jag gillar CIRCLE OF TRUST – JEANS LODI (RUSTY BLUE). Str 27 skulle jag tro, svårt att veta hur de är!

Sofia 8 år sen

Hej, som jag suktat efter dessa jeans! Circle of trust – MEGAN är ju så snygga så de får det bli.
Kram

Amanda Östlund 8 år sen

Skulle bli superglad om Zoe Light blue blev mina i st. 25 : )

Kram!

Hedvig 8 år sen

Det finns så många fina jeans men om jag fick önska mig ett par så blir det JEANS LODI (COATED BLACKOUT) i strl 28, riktigt snygga. Mina favoriter här hemma börjar sitta lite för löst sedan jag kom in i träningsflowet, kul men lite dyrt också;), tack för all inspiration! Har gillat på fb och håller nu tummarna.

Louise 8 år sen

Circle of Trust – Jeans Lodi (Damaged light blue) stl 27

Anna-Lena N 8 år sen

Whao vilken tävling…. Äger inga snygga jeans så vilken lycka att få vinna ett par underbara circle of trust. Jag tycker ZOË (DENIM DAMAGED LIGHT BLUE är snyggast. Lycka med träningen…
Ha en underbar dag i Sthlm..
Kram kram

Nina 8 år sen

vill så gärna vinna circle of trust zoe denim dameged light stl 28

Eva 8 år sen

Wow vilken tävling!! Har ju suktat efter ett par nya jeans ett bra tag nu, har äntligen kommit igång med träningen efter ett knäledsbyte o det känns underbart att vara igång igen. O du är på riktigt en av anledningarna, du är otroligt inspirerande och du bjuder så grymt på dig själv, tack! Tänk om det skulle hända att jag vann!! Då önskar jag ZOE (medium blue) mumsig vårnyhet. Kram!

Emma Sundqvist 8 år sen

Circle of Trust – Jeans Lodi (Blue Power) stl 31,32
Eller dom gröna med stjärnor 31.32

Håller tummarna, tårna att jag vinner! :))

Johanna 8 år sen

Hej fina Johanna! Har kämpat och gått ner 40 kg så att få ha ett par såna här jeans skulle verkligen vara en dröm. Hoppas på vinst. Har förälskat mig i circle of trust jeans lodi basicially blue, så det skulle vara lycka för mig. Tack för en inspirerande blogg, Kram Johanna

al68 8 år sen

Gillar mest “CIRCLE OF TRUST – ZOË (MEDIUM BLUE)”,
kan verkligen se mig i dessa, kul att peppa sig själv när man varit duktig ; ) kramis

Mickan 8 år sen

Vinner gärna ett par Circle of trust jeans, ZOE medium blue str 28 :) /Mickan

Chanette Büchel 8 år sen
Sofie 8 år sen

Dom första med hängslena här på din blogg blev kärlek vid första ögonblicket =) ÅÅÅÅ vad jag skulle vilja ha dom att trippa omkring i till våren. Är så stolt över mig själv att jag är min normala 36 trots att jag för 6 månader sen födde barn, å då vill man ju visa upp sin fina kropp i ett par snygga jeans. Tror även att dom gifter sig bra med mina gröna Ed hardy pumps.
Så nu hålls alla tummar å tår =)

Nita 8 år sen

Hej johanna skrev värsta romanen till dig vile att du skulle veta hur inspirerade du är men vet inte var den försvann (skiver från min mobil) såg dig igår på n instagram .. Kände inte igen dig men närmare titt hell yes det var du herrgudd all cred till dig skal nu följa ditt blogg och inspireras av dig ännu mer …. Lycka till med allting
Är gärna med i tävligen brukar inte vinna mn va f.. Föröska måste man hoppas turen är med mig CIRCLE OF TRUST – JEANS LODI (COATED BLACKOUT) strl 31 ha det gott

Risgryn 8 år sen

http://shop.creativelounge.se/se/art/circle-of-trust-jeans-lodi-coated-blackout-1.php

Klassiska superfina jeans ❤ Hade gärna önskat mig gröna Army jeansen men de fanns inte i min stl.

Pia Göransson 8 år sen

Dessa superläckra jeans skulle sitta som en smäck på min……. Jag gillar de mönstrade jeansen extra mycket. Skulle jag ha turen med mig önskar jag mig ett par Circle of trust Jeans Lodi DNM star Army stl 26. Läckert med en annan färg i garderoben. Gillat CL på fb sedan tidigare. Tack för en inspirerande blogg om bla träning. Kram

maria 8 år sen

Helt klar de bästa jeansen man bära, helt fatastiska.
Hoppas hoppas att vinna denna gång.
Då skulle jag vilja ha “Jeans Lodi (Rusty blue)” i st 28.
Kramiz till dig Johanna

Nita 8 år sen

Hej johanna jag har följt programmet ensam mamma söker och då var då vackraste där och coolaste mamman men gudd som du har förändras du var vacker då också missförstå mig inte … Jag såg dig på någons instagram konto kände inte igen … Närmare titt hell yes det var du .. gick till din blogg började läsa såå inspirerad jag blev jätte duktig … All cred till dig… Så var jag tvungen och sms min svärmor och syster kl 00 på natten och berätta hur jävla inspirerad jag var (hahaha) lycka till med allting

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Söta du… stort tack <3 kraam!!

Cissi 8 år sen

Skulle jag vinna så önskar jag mig dessa, CIRCLE OF TRUST – JEANS LODI (DAMAGED LIGHT BLUE). Ett par härliga vår/sommar jeans.
Mina jeans sitter inte bra längre….. anledningen stavas träning!
Härlig blogg du har!
Cissi

Jenny 8 år sen

Det hade varit otroligt kul att vinna ett par jeans eftersom jag inte har råd att köpa några då jag misst jobbet och bag hellre lägger pengarna på barnen.

Kram

Camilla Witting 8 år sen

Ååå!! Önskar mig ett par coola jeans till våren.
Zoe denim demaged ligth blue skulle sitta fint!

Martina 8 år sen

Har gillat sedan länge ;-)
Jag skulle välja CIRCLE OF TRUST – JEANS LODI (DAMAGED LIGHT BLUE) om jag vinner!

Emma 8 år sen

Plötsligt händer det, händer dock aldrig för mig. Men försöker man inte så händer det ju definitivt inte! ;)

Circle of Trust – Zoë (Denim Damaged Light Blue)
Storl: ingen aning, aldrig ägt ett par. Men jag har köpt samma storlek på kläder som du har, så antar att jag har samma storl som du har på dina.

Svar på kommentaren:
Emma 8 år sen

Glömde skriva att jag gillat på fb!

Louise 8 år sen

Vem drömmer inte om ett par jeans från circle of trust? :-P
Alla är fina men de här gillar jag extra mycket: Circle of Trust – Jeans Lodi (Basically Blue)

Jag gillar redan CL på fb

Malin 8 år sen

Åhh vilken rolig tävling! Har gått och trånat efter dessa jeans sen jag såg de här på din blogg första gången.

Har gillat deras sida på facebook och om jag vinner skulle jag vilja ha ett par Circle of Trust – Jeans Lodi DNM star (Army) i stl 25 :)

kram!

Maud 8 år sen

Klart jag tar chansen!
Jobbar för att bli av med några kg till o detta vore en sporre;)
Om jag vinner vill jag gärna ha modellen silver!

Yasmine Himlevik 8 år sen

Åhhh Creative lounge är min favorit webshop & skulle så gärna vilja ha ett par Circle of Trust – Jeans Silver DNM (After Dark Blue). Hålller tummar & tår =)

Camilla 8 år sen

Åh vilka fina jeans, har tappat en del vikt senaste halvåret och har fortfarande en del kvar, men är på riktigt god väg :) Ett par nya jeans nu i vår hade varit toppen som en belöning.
Tycker Circle of trust – zoë (medium blue) ser fantastiskt snygga och sköna ut. Gillar den lite rockigare ledigare stilen det ger med hängslen.

Annette nord 8 år sen

Hej! Skulle jag vinna skulle jag nog gärna vilja ha zoe eller vad dom heter(dom med hängslor) eller mörka lodi. Känns som alla skulle sitta som em smäck!
Tack för en härlig och peppande blogg, alltså attans vilken motivation du ger!! Tack!
Ha de gott! Annette :)

Linda Videquist 8 år sen

Basically blue skulle sitta fint om jag hade turen att vinna. Tack goa Johanna för din trevliga blogg. Blir så peppad av dig. Kram Linda, en av dina alla trogna läsar.
Ha en fin dag!

Jenny H 8 år sen

Ett par CIRCLE OF TRUST- ZOË stl 24 skulle jag vilja vinna till min dotter hon skulle bli superglad att få så coola jeans.

Mia 8 år sen

Man vinner ju aldrig men älskar oxå dessa jeans så måste försöka, jag e värd ett par nya jeans har jobbat hårt m vikt så behöver dessutom ett par som e lagom :), Circle of Trust – Jeans Lodi (Rusty Blue) kramis

Jea 8 år sen

Hej!
Kul med dina tävlingar. Man får upp ögonen på märken man inte använder sig av.Om jag vinner önskar jag mig Circle of Trust – Jeans Lodi (coated blackout)
Har gillat på deras fb.

Ha en fin dag!
Tack!

Lotta 8 år sen

Hoppas på tur vill vinna ett par Circle of Trust – Jeans Lodi (Damaged light blue)
Kram Lotta

Åsa Eriksson 8 år sen

Tänk om jag vann ett par snygga jeans så skulle jag bli jätteglad…skulle ge bort dom till en riktigt vän som har haft ett jättetufft år (2012)…CIRCLE OF TRUST – JEANS SILVER DNM (AFTER DARK BLUE)

Ha en underbar dag

Åsa E

Ann Gisselson 8 år sen

Det skulle vara jättekul att vinna ett par jeans, favoritplagget ever). Efter månader av hårt slit med träning och omläggning av kost har jag äntligen nått mitt mål, så när som på 1 kg och lite tillstramning ;) Men ett par Circle of trust – Zoe denim demaged ligth blue strl 29 skulle sitta fint!

Åsa Eriksson 8 år sen

Åhhh vad skoj det vore att vinna ett par jeans… CIRCLE OF TRUST – JEANS SILVER DNM (AFTER DARK BLUE)
Brukar ju aldrig vinna nått…

Åsa E

Lisa 8 år sen

Bra jobbat på TV4 idag! Så sant med sammanhang PMS och träning, gäller bara att få en spark så man kommer iväg även då, då man behöver det som mest :)

liveteller.blogg.se

Carina Heikkinen 8 år sen

Haha gör ett nytt försök…..kom åt fel knapp förtidigt;) Circle of trust-zoe (denim damaged light blue) är riktigt snygga!! Kolla på nyhetsmorgon i morse, fin du är! Ha en forsatt bra dag o tack för en riktigt bra blogg!!! Kram

Klara 8 år sen

Så jättefina jeans!!! Jag har gillat på Facebook! Jag skulle helst vilja ha Zoe Denim Damaged Light Blue i storlek 26 :)

Kram <3

Roxanne 8 år sen

Såg dig precis i nyhetsmorgon. Jag tycker att det är så viktigt att prata om pms och förklara vad det är. För hur ska våra stackars killar förstå när vi knappt själva gör det? Att det har “med hormoner att göra” är så luddigt.
Jag är 23 år och har lidit av svår pms i flera år. Hade jag inte haft en mamma med samma problem hade jag nog aldrig sökt hjälp för det, för jag tänker att jag “har kontroll över mig själv” och att jag inte ska låta det påverka mig. Men de dagarna i månaden som jag hade pms mådde jag så dåligt och var ett fullständigt monster mot alla i min omgivning. Efter att ha provat mycket olika saker så äter jag nu antidepressiva mediciner 14 dagar i månaden och har aldrig mått så bra före mens innan! Man ska söka hjälp! Jag fick mitt liv tillbaka!

Malin H 8 år sen

Hej! Svårt att välja, såå fina allihopa! Nu när jag äntligen kommit igång med träning och bra kost och centimetrarna minskar, så vore det underbart med ett par nya byxor! Önskar mig Circle of Trust – ZOË (Denim damaged Llight blue)! Kram Malin H

Maria B 8 år sen

Åh sitter här oh ser `monstret´på tv.. hihi..skämt oh sido…Härliga fina, peppande du Johanna.. Jag har med börjat träna, nyss kommit in fr en walk…Åh nu ser jag den här tävlingen….vill, vill vill mer än nåt annat få vinna dessa …Dessa har jag fastnat för: Circle of Trust – Jeans Lodi (Rusty Blue st. 26 tum..
Nu fortsätter jag titta på dig oh hoppas hoppas innerligt på tur…tänk om det helt plötsligt kunde hända mig för en gång´s skull…Bamsekram fr tv´soffan m dig i RUTAN..

Sofia 8 år sen

Lycka vore att äntligen kunna få ett par Circle!!
Föredrar Jeans Lodi Blue Power
Tack för en fantastiskt inspirerande Blogg!!!

Lotte 8 år sen

Ååååå vilken vinst :-) I vår skulle jag vilja dra på mig dessa CIRCLE OF TRUST – JEANS LODI (DAMAGED LIGHT BLUE) belöning efter allt slit!

Kram Lotte

Maria Petri 8 år sen

God morgon! Inväntar inslaget på tv där du är med! Jag drömmer om jeansen denim damages light blue till våren! Nu är turen min! Varm kram Maria

Jenny A 8 år sen

Jag skulle jättegärna vilja vinna Circle of Trust – zoe (Denim damaged light blue). Supersnygga jeans!

Kram och hoppas du får en skön dag!

Pernilla Eklund 8 år sen

Jag håller tummarna för vinst av de snygga Jeans Lodi (basically blue) Mvh Pernilla Eklund

Elin 8 år sen

Åh vilka heta brallor! Om jag har turen på min sida så är det dessa byxor jag är sugen på: Circle of Trust – Zoë (Denim Damaged Light Blue)

KRAM!

Linnea Göransson 8 år sen

Jag skulle vilja vinna ett par Lodi (Blue Power) passar till allt och alla tillfällen! :) Tack för en rolig och inspirerande blogg. Blir såå peppad till min egna träning!

Cina S 8 år sen

Ja, plötsligt en dag så händer det :) Jag hoppas att min tur kommer nu…
Jag skulle vilja vinna Circle of Trust – Zoë (medium blue), så snygga <3<3
Kram på dig och lycka till idag.

Pia 8 år sen

Åååå önskar mig då Lodi Coated Black ( skinn imitation)
Håller alla tummar denna gång på vinst!
Ha en bra dag kram Pia!

Heléne Lundström 8 år sen

Har jag turen är det dessa som står på min önskelista:
http://shop.creativelounge.se/se/art/circle-of-trust-zoe-faded-varnyhet.php

Med vänlig hälsning,
Heléne

emelie 8 år sen

Jag skulle gärna vinna dessa CIRCLE OF TRUST – JEANS LODI (DAMAGED LIGHT BLUE)

Johanna Andersson 8 år sen
Josefine Svensson 8 år sen

Godmorgon!
Vilken härlig start denna onsdag och läsa om denna tävling. Skulle bli sjukt lycklig över att vinn ett par jeans fråncircle of trust i modellen jeans silver dnm, after dark blue.
Ha en trevlig dag

Hälsningar
Josefine Svensson

Carina Heikkinen 8 år sen

Åh perfekt! Ett par cir

Mirjam Håkansson 8 år sen

Hej Johanna! Jag bara ÄLSKAR Circle of trusts jeans. Har ett par Zoe mörka med hängslor och såg att det kommit in vårnyhet mellanblå i Zoe. Dom vill jag vinna av hela mitt ❤. Ha en underbar dag. Kram Mirjam

Linda 8 år sen

Åh vad nice det skulle vara med ett par Circle of Trust – Zoë (Denim Damaged Light Blue) ….håller tummarna :)
Kram

Tina 8 år sen

God morron i huvudstaden. 08.15 kan jag inte titta på tv, men som tur är finns TV4-play =) visst är dom välkomnande där, har varit där jag oxå, och i sminket var de tjejerna gudomliga. Alla man mötte hejade glatt och atmosfären var avspänd. Hoppas du får en mysig morron med gänget.

Tävlingen, ja vad kan väl passa bättre nu till våren än:
Circle of Trust – Zoë (Denim Damaged Light Blue)
Snyggt slitna, ljusare blå med en vit top när man fått lite färg på armarna….mums
Kram från Falun

Svar på kommentaren:
Tina 8 år sen

Jag glömde oxå skriva att jag gillat CL sen länge, är även kund där ibland

Sofia 8 år sen

Hej Johanna! Har precis börjat träna till samma dvd som du så ett par snygga ljusa jeans skulle ju sitta perfekt på en vältränad rumpa i sommar:)

Malin Nortelius 8 år sen

Skulle gärna vilja vinna ett par av modellen Lodi (Damaged light blue).. Grymt snygga och verkar vara en riktigt favorit hos många!

Kicki Åslin 8 år sen

Åh, tänk att få bära ett par sånna här underbara jeans till sommaren. Skulle passa mig utmärkt, är en riktig jeansmänniska. Håller tummarna och hoppas på tur.
Kram från Kicki :)

Fanny 8 år sen

Jag gillar bäst jeans lodi “rusty blue” Håller tummarna nu :)

Sandra Senby 8 år sen

Jag skulle vilja ha de riktigt coola jeansen Circle of Trust – zoe ( denim damaged light blue)

Perfekt till både fest och när man vill vara vardags snygg.

Ramona 8 år sen

Circle of Trust – Zoë (Denim Damaged Light Blue
Dom är ju så läckra =) Gillar redan på facebook!
Nu hoppas jag på tur.
Tack snälla för tips på produkter till håret förresten, stort behov av det just nu! Kramen fina <3

Anette G 8 år sen

Håller tummarna! Vill gärna ha ett par Circle of Trust – Jeans Silver DNM (After Dark Blue)

Ewa Svensson 8 år sen

God Morgon Johanna!! Circle of Trust – Jeans Lodi (Damaged light blue) skulle sitta fint nu till vår och sommar. Så läckra :) /Kram på dig

Fröken Svan 8 år sen

Circle of Trust – Jeans Lodi (Basically Blue)

Håller tummarna att de här snyggingarna hamnar hos mig :)

Ellinor 8 år sen

Många snygga jeans men jag föll för Circle of Trust-Jeans Lodi (Basically Blue), då jag tror dem passar mig bäst i vardag och till fest :)

Jennie 8 år sen

Hejsan Johanna !
Åh jag skulle nog hellst vilja vinna jeansen blue power:)

Cicci 8 år sen

Åh, tänk att få ta på sig ett par Circle of Trust – jeans Lodi (basically blue). Jag hade känt mig så läcker :)
Hoppas hoppas hoppas!

Jennie Johansson 8 år sen

Hej!
roligt med tävling! skulle gärna vilja vinna ett par jeans! skull isåfall vilja ha: zoe-denim-damaged-light-blue

Ha en bra dag!!

Roxana 8 år sen

Vad vore lyxigare än att kunna dra på sig ett par nya snygga jeans från Circle Of Trust!
Plötsligt händer det!
Jag gillar CIRCLE OF TRUST – JEANS LODI (DAMAGED LIGHT BLUE)
Ha en fortsatt bra vecka!

carro 8 år sen

Åh jag vill vinna! Så jäkla snygga byxor, jag skulle vilja vinna CIRCLE OF TRUST – JEANS LODI DNM STAR (DENIM) =) KRAM!!!!

Birgitta 8 år sen

Hoppas på tur! Gillar circle of trust-zoe denim damaged light blue storl. 29

Marita 8 år sen

Circle of Trust – Zoë (Denim Damaged Light Blue
Skulle vara underbart att vinna,suktar efter dessa men måste pausa ett tag med shoppingen hos underbara Creative Lounge. Jag har hittat så otroligt många “must have” på sistone så därför en liten paus,men tänk om jag skulle vinna dessa,Jippi vilken chansning. Gillar redan på fb. Tack för en inspirerande blogg fina du. Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår var min fina vän Helen´ här på lite plock och vi delade på en god flaska champagne. Så härligt att bara sitta och prata om livet, tänk att vi har varit…

Beige, beige, beige. Jag älskar beige! Kanske märks? Älskar jordnära färger och tröttnar aldrig. Här har ni dressen jag hade i helgen ni frågade efter på stories. Skulle inte kalla den mysdress…