• 2013-02-22, 19:40
  • 0

Blått är flått! Denna söta kommer från HM. Fint med volang i vår, min spegel behöver putsas ser jag, inte toppen som är smutsig =)

Fick ett litet sött paket igår från Modesto som ligger i Karlsborg men har även webbshop. Tack snälla. Pricken över i, så jättefint armband! Riktigt glammigt och snyggt, märket heter Hipanema.

Här ser ni förresten exakt färgen på toppen.

Just det, Marilyn har den goa tröjan på sig idag som jag hade häromdan. Hon gillar den också! ;)

Söting!

På lunchen var jag ute på stan snabbt för några små ärenden. Behövde bland annat nya skinnhandskar då mina favoriter hade gjort sitt.

Gick in till Ejes, en liten söt butik vid torget som från början var en ren väskaffär men har verkligen förvandlats till en riktig liten mysig butik med det där lilla extra som inte många har här omkring. Jag blev SÅ GLAD att dom hade tagit in bland annat Ester elenora och massa snygga nya skomärken som inte finns överallt. Åh så roligt med sånna butiker som satsar på lite roligare märken som faktiskt inte alla har.

Vanliga sköna skinnhandskar som blir bättre ju mer du använder….

Åh så mycket fint! Hanna min bästa kompis, du måste gå hit…. du kommer vilja ha alltihop. Din stil!!! Och många fler förmodligen …. :) Koftan var så underbar… tänk till jeans och något enkelt.

Gah jag dör så mycket snyggt! Tröjan med döskallen i glitter har jag. :) Här finns även den glittriga kavajen såg jag….

Ska prova ett par snygga skor nästa vecka som är gorgeus med nitar och glitter på men hann inte idag. Ett tips, gå in här. Men dom har även webbshop. HÄR.

Nu har vi fredagsmys, skönt att byta om till myskläder efter en hysterisk dag på salongen. Jag har köpt med ostbågar och choklad till tjejerna och mörk choklad och ett glas rött blir mitt mums ikväll efter laxen….

Tandoorimarinerad lax med Myntayoghurt. Från Åses grymma lchfbok. Jag gjorde egen tandoorikrydda, alltså det var den godaste indiska krydddan jag gjort! Till det blev det wokade grönsaker. Gjorde den här marinaden i förrgår, tog upp lax och gjorde den idag igen. Kul när ny mat går hem.

Gott! Ikväll är Janne på den stora årliga smokingmiddagen i Gbg, tänk er 130 män på samma restaurang i smoking. ;)

Jag har motsatsen till smoking ikväll. Linne, mysbyxor och toffs. Skön fredagkväll med mina tjejer, i morgon ska jag träna och sen ner till Gbg för att åka till lägenheten och sen kolla möbler. Längtar efter J…

KRAM, njut av fredag!

SJÄLVKLART Lena PH!

20130222-211603.jpg

20130222-211608.jpg
Underbara Lena på SVT ikväll. Såg hennes senaste show på cirkus… När hon kör “om igen”…älskar den. Hon och Carola körde så snygga stämmor i den låten. Och vilken grym outfit i slutnumret! Snygg kropp kan bära en sån cool kroppsstrumpa :)

[svtplay id=”1049664″ size=”medium”]

 

 

Kommentarer

Cia 7 år sen

Hej härliga du!! Undrar bara var dina sjukt snygga jeans kommer ifrån??? Må bäst!! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Hej :)
Det är Gstar och kommer från Clarks!
Maila dom… Susanne vet vilka det är. Andra paret nu ;) kram

Maria F 7 år sen

Hej! Den blå topen från H&M har du köpt den nu? Riktigt fin! Och jeansen till är riktigt nice!! =)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tack! Visst är den söt? Janne tyckte den var Amazing! Eller också var det för den satt bra enligt honom på vissa kroppsdelar haha!
Jag köpte den på hm i Sthlm i onsdags .. Finns nog överallt.
Kram

Maria F 7 år sen

Har du köpt den blåa topen från H&M nu? Riktigt fin! Och jeansen till är riktigt nice!! =)

Emilia 7 år sen

Hej fina du! Idag satt jag utanför gymmet (som jag inte besökt sen december) och skulle bestämma mig för om jag skulle köpa ett nytt årskort eller inte. Satt utanför en lång stund och kände mig inte ett dugg sugen på att träna. Då gick jag in på din blogg, läste och gick sen in och fixade mitt årskort och tränade skiten ur mig! Ett stort tack till dig för att du är en sån grym tjej som inspirerar och motiverar så mycket! Många kramar till dig!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Wow!!! Grymt jobbat. Grattis !!!!!!! Kram

Anna 7 år sen

Konstigt att vikten minskar men brösten blir större…..

Liz 7 år sen

Hej undrar när du köpt den blåa tröjan. .. Super fin. Hittar inte den på hemsidan ;( Med vänlig hälsning, Liz

Michela 7 år sen

Finns det verkligen människor som tycker att i 40 års åldern skall man klä sig som en gumma? Får man helt plötsligt inte ha en läcker t-shirt eller tröja som även en 20 årig väljer?
Äldre blir vi oavsett men vi behöver inte göra oss äldre … 40 är 30 och det tycker jag att vi skall vara stolta över … Roligt att även du inte kan låta bli att kommentera spydiga kommentarer =)

Svar på kommentaren:
Alexandra 7 år sen

Ja visst är det konstigt tänk M. Jag är 56 år men känner mig som 35.Jag vill verkligen inte göra mig äldre än jag är.Jag gör allt för att försöka hålla mig ung både i kroppen och sinnet så länge som möjligt. Jag brukar låna kläder av min dotter och svärdotter dom är 33 och 35 ;) Det går hur bra som helst.Kram till dig M. och en kram till Johanna.

jannice 7 år sen

hej,hoppas allt är fint. väldigt god maten ser ut å vara :) älskar din kropp. den är skit snygg…. tröjan är super snygg också. kram

fia 7 år sen

Hej! Vilken vältränad kropp du har. Bra kämpat!

Annika 7 år sen

Hej! Läser ju din blogg sedan nån månad tillbaka och vill bara säga att dina inlägg gör mig glad :-) Din energi smittar av sig. Och du… Mysbyxor är inte fel ibland heller ;-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Hej och tusen tack! Så roligt att vi är så många här inne :) mysbrallor ät underbart! ;))
Kram

Ingela 7 år sen

Vilken mysig butik!
Har en fråga; jag har kärat ner mig lite i ett par Circle of trust jeans- de i leopard. Kom på nu att jag sett dig i såna, Har du din vanliga storlek i dem? Om du jämför med tex G-Star (Lynn eller Midge) om du har såna? Om du inte har, köp ;)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tack :)
Jag har 26 på dom….
Vissa jeans 27 om dom är mindre stretch.
Tycker de leopard är normala i stl..

Kram!

Sabina 7 år sen

Jag tycker du är grym med din träning! Jag vill oxå börja träna för att bli smal och snygg. Men det är svårt när man inte vet hur man ska gå till väga. PT är inte aktuellt i heller.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tack Sabina!!
Börja med att röra på dig, spring ;) styrketräning.
Bara du gör något som du tycker är roligt!!

Kommer gå jättebra!!!

Kramar

Anna 7 år sen

Om du är helt otränad kanske du inte ska börja med att springa. Promenader varannan dag (30 min) är en bra start för kroppen. Det sämsta du kan göra är att starta för hårt, då får du bara ont i knän m.m. Om du sedan vill börja på gym så ingår en gång med instruktör när du köper kort på tex Friskis och Svettis. Lycka till:)

Sofia 7 år sen

Hej Johanna! Har just hittat din blogg och blir verkligen inspirerad av dig och den:) Jag vet att du är mycket för att träna och det är jag med men tänkte höra lite hur du ser på alkohol och sömn då man oftast läser om din träning och kost. Hur ser dina vanor ut vad det gäller det? Hur ser du på kärleken om den personen man träffat inte faller in i mönstret där alla runt om en förväntar sig något bättre än det man träffat, en helt underbar kille med tofs och linne? Hoppas på svar! Kram

Petra 7 år sen

Jag läste att du gillar pasta och italienskt, vill därför delge ett recept jag gjorde ikväll som var såå gott, du måste prova. Det heter Cannelloni. Du har 6 st färska pastaplattor, som du stryker philadelphiaost på ( naturell), sen hyvlar du en zucchini på längden med en osthyvel och täcker plattorna med det. Lägg på rökt skinka, ca 2 skivor på varje platta. Rulla ihop varje platta från kortsidan och lägg i en oljad ugnsfast form med skarven nedåt. Häll över en burk tomatsås, smula över mozarellaost, grädda i 200 grader i 20 min. Servera med sallad och ett glass rött! Så italienskt och sååå gott! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

ÅH men söta gulliga…. TACK!!!! Detta ska jag nog göra i helgen… janne ÄLSKAR italienskt.
Kram på dig

AnnaE 7 år sen

Det måste testas! :) Låter mums! :)

Anette G 7 år sen

Å vad det lät smarrigt! Det ska jag göra med LCHF-pasta! NomNom…

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…