• 2013-02-22, 01:11
  • 0

Snart fredag eller rättar sagt, det ÄR fredag eftersom klockan är halv ett. Hur kunde hon bli så mycket. Igen. Jag har fått hem två trötta men glada tonåringar efter en lång dag uppe Säfsen och mycket utförsåkning. Härligt för dom med en sån fin frilufsdag. Men båda hade mycket läxor som dom fick ta tag i direkt och Lisa-Marie har suttit tills nu och räknat det sista i matten. Nu ska vi gå och sova men jag ville in och säga några ord….

Vad kul att så många ville beställa träningsdvdn, heja heja!! Ni kommer komma igång med en fantastisk träning och märka stora resultat mer och mer för varje gång ni kör.

Några har även kommenterat –Borde inte grannarna bli störda av att du hoppar omkring och stampar till den där träningsskivan? 

Letar man fel ja då hittar man fel. Självklart ställer jag mig inte mitt i natten och tränar. Inte heller före 07 eller efter 21 på kvällen…. 38 minuter får grannarna isf stå ut med lite hopp och jag tror faktiskt inte alls att det är ett problem, det är ju inget party eller vrålhög musik efter 23 direkt…

Tycker det är intressant vad en del gnäller när det kommer till träning. tex Jag har faktiskt inte tid. Om vi vänder på det, 3 timmar på en hel vecka har ALLA tid med. Det handlar bara om dig själv och inget annat. Vill du hitta fel, då gör du det. Vill du inte träna så tvingar ingen dig men gnäll inte på andra.

Angående det där tramstjaffset att jag skulle vara för gammal för att ha en del likadana kläder som min tonåring, urlöjligt och samma där. Vill man leta problem ja då hittar man problem. Att det är “sjukt” att jag blivande 40 åring kan ha/vill ha/ likadana kläder som min blivande 16 åring är väl precis upp till var och en och inte det minsta “sjukt” =)

Självklart är vi alla olika.

Det roliga är att mina tjejer springer och lånar kläder av mig jätteofta och jag tycker det är jättekul! Jag är GLAD att dom gillar mina kläder och jag lånar mer än gärna ut. Bara för man närmar sig 40 är det ruskigt känsligt att bry sig om utseende, träna och vilja hålla sig i form. Det sticker lite hos vissa negativa gnällkärringar som hellre sitter på röven och skriver negativa kommentarer på bloggar.

Men fortsätt med det, hur man än gör har man röven där bak.

Nu till något annat trevligt. Köpte Expressen Extra idag och titta här vilka som dök upp.

Fina snygga Janne vid min sida, 1 år nu <3 Love u!

Ska även visa ett par snygga skor som kom idag. Tack!  Ett par äkta bling bling pumps från By malene Birger blir nice till ett par snygga ankelkorta jeans i vår eller en schysst please byxa i grått som kommer nästa vecka från greta och anna….

Visst är dom läckra!? Finns på isacouture för halva priset…. Gillar dom mycket!

Efter jobbet gick jag till gymmet och hade tänkt en pw och bara småjogga lite då jag vill komma igång med löpningen men jag sprang faktiskt 5 km och det gick hur bra som helst!! Har inte sprungit på många många veckor efter skitviruset så jag var rädd att det skulle ta lång tid att komma tillbaka. Men nix, det gick jättebra, jippie!! Bara några minuter längre än vad jag brukar.

Helt hundra på att en bra grundkondition hjälper till trots kondition är en färskvara.

Ville nästan köra på intervall men det tar jag nästa pass. Några frågar efter gamla träningsinlägg, sök längst upp i kategorier där hittar ni allt. Har ni testat intervallerna?

Jag hittade en gammal bild idag, här har jag gått ner en del men inte alls kört igång med träningen ordentligt. Tänkte visa er vad mycket det gör…

Det händer mycket kring höfterna, låren, armar och midja när man tränar både styrka och förbränning….

Samma gym fast idag, det är bra med gamla bilder. Utsidan och insidan hör även ihop.

Så oavsett om du är 40, 50 eller 60. Det är aldrig försent att komma igång. Allra helst om man är som mig, ett PMS-monster då och då.

Sov gott och god morgon! Snart helg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Tina 7 år sen

Helt underbart……..att du följer din egen väg och inte låter dig nedslås av flertalet nedslående kommentarer. Det finns många som blir avundsjuka eller får dåligt samvete när de ser hur du orkar träna med kontinuitet och hur bra du verkar må med din träning och viktminsknings-resa. Likaså, välj de kläder du önskar. Det finns väl ingen åldersgräns för vad man har för smak! Det verkar bara praktiskt med kläder som ni kan använda tillsammans! Jag hittade dina inspirerande sidor igår och kommer absolut att återvända!…..har börjat med löpning varvat med promenader då benen känns möra. Viktigt att lyssna till sin kropp för vad som blir lagom. Jag hejar på dig Johanna!

Anna Edwartz 7 år sen

Bry dig inte om dom Johanna ,dom är väll rätt så missnöjda med sina egna liv när dom klagar på allt och alla . Lev som du gör ,och gör det du tycker om :)

Johanna 7 år sen

Go Johanna !! You rock it girl ;) Kör över de bittra tråkiga kärringarna som är 40 eller äldre ;) vem fan måste vara en tråkig bitter tant lixsom ;) nä fy fan ha kul och gläd er i stället åt Johanna som vill vara ung och fräsch ;) och inte bitter och tråkig som ni andra bittra kärringarna verkar vara ;) Va glada i stället och njut av livet hur gammal man är ;) vad fan spelar det för roll hur man klär sig ?! ;) huvudsaken är väl att man själv mår bra och känner sig fin :) Johanna är skit cool och så häftig klädstil ;) önskar att jag var lika modig och vågade mer ta ut svängarna ;) och jag är bara 27 år lixsom ;) men man ska stå upp för sig själv och hålla huvudet högt och klä sig hur man vill oavsett vilken ålder man är i ;) Så Johanna kör på och kör din stil och lev som du vill :)

Svar på kommentaren:
Inger Stahl 7 år sen

Hej Johanna.
Kikar in här då och då och läser din blogg.
Gillar den.
Ville bara kommentera det här med kläder.
Viktigast att man gillar det man har på sig. Jag är 53 och går ofta på samma ställe som min dotter och handlar.
Gillar korta kjolar men får höra då och då att det kan man inte ha när man är så “gammal”
Och precis som din dotter går gärna min Johanna (18) i min garderob. Tycker det är lite kul.
Må så gott och kör på med din stil.
// Inger

anneli 7 år sen

Jag tycker det är kul och intressant att läsa om träning och kost, blir väldigt peppad av detta, men avskyr denna smygreklam för träningskläder, kosttillskott, träningsskor, tränings-DVD osv, plus sen alla kläder och smycken som skickas till Johanna och som hon då gör reklam för så att vi ska påverkas och handla . Nej, detta är nackdelen med alla mode-och träningsbloggar, trist men sant :(

Svar på kommentaren:
Heléne 7 år sen

Sluta läs och sluta gnäll….

anneli 7 år sen

Tack för tipset, Helene :)

Panki 7 år sen

Men gud, att folk orkar vara så jobbiga! Det handlar bara om avundsjuka.
För 50 år sen var man tant när man var 40. Då fanns det barnkläder, ungdomskläder och tantkläder. Men kom igen, det är 2013 nu…
Jag tycker du är en fantastisk och inspirerande människa, fortsätt vara den du är!
Kram å hej!

Lina 7 år sen

Du är ju verkligen hur duktig som helst! Och skitsnygg! :)

Natalie persson 7 år sen

Du är en stor inspiration! Jag är 19 år och går sista året på frisör linjen och du inspirerar mig till både yrket och till träning! Du är jätte duktig och du är min förebild. De som klagar är de som inte orkar ta tag i sitt eget liv…dina flickor måste vara stolta som har en sån mamma! Ålder har ingen betydelse och du har jätte fina kläder som passar dig perfekt! När jag är 40 vill jag ha en sån kropp du har!!! Fortsätt som du gör, du är grym! Kram Natalie

chris 7 år sen

Kläder har ingen ålder- min dotter lånar mina kavajer och jag lånar hennes ibland. Vad är problemet? Koftor o tröjor samma där … och en sak till hon är 19 jag över 50 och jag misslyckas sällan med att köpa kläder till henne. Är inte det bara bra? Vi vet hur gamla vi är men hon gillar min smak och jag förstår hennes- är vi perversa då? Däremot har vi väldiga diskussioner om andra saker men kläder ska vi verkligen tjafsa om det? Var lyckliga med era negationer om ni vill det men låt varje familj skaffa sina egna regler o rutiner kanske??

sandra 7 år sen

Fattar inte hur folk orkar klaga på andra hela tiden. De är väl skillnad å låna kläder från sina barn om dom är väldigt utmanande. Nu är de ju så att dina kläder som du “delar” med dina döttrar är likadana kläder som många andra tjejer i alla åldrar har och vill ha. spelar väl ingen roll hur gammal man är!? så länge man trivs i kläderna så! :) Tycker du är grym med din träning. Riktigt imponerad! :) Å du har en grym stil i både kläder och inredning :) Mvh Sandra

Jill 7 år sen

Tack för att du motiverar till träning! Jag älskar din blogg och känner mig alltid peppad efter att ha läst dina inlägg vare sig de handlar om träning, mode, kärlek osv:) trevlig helg!

Sara 7 år sen

Hej och tack för inspirerande blogg. Du har ofta väldigt snygga kläder och ger alltid bra info om var de är köpa. Skulle vilja (även om det väl stör en del) veta ibland vad du drar för strl om jag tex vill beställa samma på nätet. Om det är ok m dig att skriva det alltså. Btw hur lång är du? Tror vi är ungefär jämnstora och har samma klädsmak. Har bl.a. hittat Clarks tack vare dig. Ha ‘ re, Sara!

JennieHJ 7 år sen

Men jösses va griniga gnällkärringar har mycket att säga. Jag säger något jag fick lära mig när jag var liten. “Sköt dig själv och skit i andra”. Varför ens orkar de bry dig?
Sen vill jag bara säga som många andra här att du har verkligen inspirerat mig till mer träning och jag tokgillart :-) dvd är välanvänd. I början var jag inte så j-a nöjd och förbannade dig för att du fick mig att köpa den:-) men det går bättre och bättre för varje gång.
Har några få år kvar till 40 men jag hoppas vara i samma form som du när jag är där.
Ha en fantastisk helg och kämpa på.
Svett är fett som gråter :-)
Kram

Maria 7 år sen

Är det bara jag som tycker att det börjar blir riktigt tråkigt och jobbigt att läsa alla negativa konstiga kommentarer från folk hit och dit. Får nog ta och sluta läsa kommentarerna här på bloggen. Känns som det inte är någon som är positiv till något.
Men men läser då ialla fall inläggen :)
Trevlig fredag och ha en bra helg..
Stor kram

Anna 7 år sen

Heja Johanna! Håller helt med dig. Ålder är bara en siffra för att sätta in folk i olika fack. Var den du är och klä dig som du vill.
Kram Anna

Louise Pettersson 7 år sen

Hahaha, tänk så många människor de finns som sitter hemma och är åsiktsmaskiner. Tänk vad de måste klia i fingrarna på dem “detta MÅSTE jag bara framföra till Johanna Toftby på hennes blogg. Hur KAN hon gå klädd så, träna på detta viset, äta denna maten etc etc”.
De brukar kännetecknas av arbetslösa, låginkomsttagare eller bidragstagande tunga missnöjda människor. För dom kan inte se lyckan hos någon annan och glädjas av den.

Sedan några inlägg tillbaka tycker jag mig känna igen dig igen. Du skriver mer om DIG vad du gör och hur vardagen ser ut med skönhet osv som du brukade och inte bara träningstips och smalstips. Det är SÅ mycket om de i tidningar, Tv och internet. Man blir alldeles proppfull om hur man ska vara så snygg och smal som möjligt medan jag tycker att alla är vackra på sitt sätt. Sen förstår jag att man mår bra psykiskt av att röra på sig men de kanske räcker med promenader i den vackra naturen för många och för många är mat en livsnjutning så länge de kan hållas till en viss gräns och inte bli en hälsofara för någon så tycker man kan unna sig godsaker och härligt god mat som inte GI eller LCHF :)

Svar på kommentaren:
Maria 7 år sen

Oops… vad hände här? Vilken fullständigt vidrig människosyn. “De brukar kännetecknas av arbetslösa, låginkomsttagare eller bidragstagande tunga missnöjda människor.” Jag är i 30-årsåldern, är välutbildad, vältränad och ser mig själv som en harmonisk person. I min “bekantskapskrets” finns en rad välutbildade, välbetalda personer som verkar ha som enda syfte att se ned på andra människor. Är man “lite bättre, lite rikare, lite snyggare, lite mer vältränad” osv (listan kan göras lång) så är dessa personer inte sena med att trycka ned dessa medmänniskor. Är man “sämre, fulare, fattigare, tjockare, sjukare” osv så spys galla även över dessa människor. Mitt råd till dig är att du slutar dra alla människor över en och samma kam. Förmågan att se lycka hos någon annan och glädjas av den sitter inte i hur mycket du tjänar, hur mycket du väger eller hur frisk eller sjuk du är. Ditt inlägg säger mer om dig själv än du tror.

Kärlek till alla och till Johanna som delar med sig!

Louise Pettersson 7 år sen

“Jag är i 30-årsåldern, är välutbildad, vältränad och ser mig själv som en harmonisk person. I min ”bekantskapskrets” finns en rad välutbildade, välbetalda personer som verkar ha som enda syfte att se ned på andra människor. Är man ”lite bättre, lite rikare, lite snyggare, lite mer vältränad” osv (listan kan göras lång) så är dessa personer inte sena med att trycka ned dessa medmänniskor.” Sin bekantskapskrets säger ganska mycket om en själv oxå. Dessutom så drar du vissa “kategorier” av människor över en och samma kam själv i din kommentar. De jag syftade till min kommentar fast jag håller med om att jag beskrev de elakt och de får jag be om ursäkt över va att de oftast är missunnsamma människor som är elaka och “hatar” dem som de grå bra för just för att de inte går så bra för dem själva.

katja 7 år sen

elakt

Maria 7 år sen

Som du säkert såg var ordet “bekantskapskrets” inom citationstecken. Läser du mitt inlägg en gång till, kan du säkert se – och förstå, innebörden av det. För min del är denna diskussion nu avslutad.

Malin 7 år sen

Johanna du är en stor inspiration källa för mig när det gäller en sund livsstil. Har klickat hem den omtalade dvdn och satsar på att bli fit både på in och utsidan i år :) Så tack för din fina blogg!!

Malin 7 år sen

Johanna du är en stor motivation för mig att börja träna. Har klickat hem Annikas dvd och nu jäklar ska jag bli fit både på insidan och utsidan :) tack för din fina blogg!!

Matilda 7 år sen

När man är 40 så man tydligen lägga sig ner och dö eller nåt. Trots att man har ungefär 50 år kvar att leva kanske. Man får inte träna, man får inte bry sig om kläder, ,man får inte gå ut på krogen, man får inte göra någonting “ungdomligt”. Man ska tydligen sitta ner och virka en tröja och gömma sig dom kommande 50 åren. Finns det något värre än såna bittra gnällkärringar som ska bestämma hur man ska eller inte ska leva? Man måste undvika dom så gott det går men det är omöjligt att undvika dom för dom finns överallt.

Sanne 7 år sen

Åh vad tröttsamt med alla gnällfisar!!! Skit i dom! Tycker du har jättefina kläder och gör helt rätt i att träna. Tränar också mycket och har hellre den typen av kläder som du har än klär mig i kläder som gnällfisarna förmodligen tycker man ska klä sig i och jag är ännu äldre än du, fyller 42 i år!!! Får mig att fundera på om det finns en massa folk runt mig som tycker och tänker så om mig, att jag inte borde ha ditt eller datt på mig?!? Det är iaf ingen som säger något till mig, men så har ju jag ingen blogg heller där en massa fisar kan gömma sig bakom falska namn och gnälla…
Kämpa på!

Kristina 7 år sen

Min kommentar försvann så skriver igen. Du är vältränad och mår så bra av din träning! Det inspirerar mig! Måste säga IGEN att jag gillar din blogg!

Ezgi 7 år sen

Du ser grym ut! Strunta i vad alla andra kommenterar. Jag har snart läst klart till hälsocoach här i Skövde och om det något man lärt sig så är det att det är viktigt att man mår bra och trivas med sig själv och gör man inte det så är det grymt att man vill och vågar ta tag i sig själv om man är redo för det. God hälsa är så olika för alla och som du säger så mår du mycket bättre nu, så jag förstår inte riktigt alla negativa tankar och åsikter. Men jag antar att andra bara ser det ytliga att du gått ner i vikt men inte den ändringen som skett inombords också.

Svar på kommentaren:
Anna 7 år sen

Men vi bloggläsare kan ju bara se det ytliga. Hur gärna en del här inne vill tro det, så känner vi ju faktiskt inte Johanna. Med det så menar jag INTE att det är ok att fälla trista kommentarer.

Carro 7 år sen

Hej Johanna!
Verkligen super kul att läsa din blog:)
Jag tänkte fråga dig om du har någon mailadress?
Vi skickade lite armband till dig och Janne.
Ha en fortsatt trevlig dag och helg!
Kramar

Tina 7 år sen

Ha en mysig helg Johanna. Snart dax för resan oxå….
Kram från T/Falun

Pernilla 7 år sen

Hej Johanna, har följt dig ett tag nu. Shit vilken skillnad, du har alltid var fin men du nu STRÅLAR det om dig! Åh jag håller med… viktigt med bra/snygga kläder! Dina tränings byxor… (dem nya du köpt) vilken strl har du i dem ? Kram P

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tack snälla :)

Har XS
Kram

Anna 7 år sen

Tack för all inspiration du ger med din blogg, träning, kläder, inredning. En riktigt Må bra blogg har du!!

KRAM

http://annaheltenkelt.blogg.se (från Sofias Änglar!)

Helene 7 år sen

Hej Johanna, jag tycker det är jätte bra gjort av dig att vara med i TV och tala om ett så viktigt ämne som PMS besvär är. Själv är jag 48 år och börjar mer och mer känna av att kroppen håller på att ändra sig och förberade sig fär övergångsåldern. Har tagit tag i min träning och försöker träna minst 3 pass i veckan och även ta promenader och jag märker stor skillnad, har även atros i axlar och armar och har inte längre ont. Så att röra på sig mår dom flesta bra av men sen kan man träna på olika nivåer det gäller ju att hitta det som man själv mår bra av. Så fortsätt med det du gör för det gör du väldigt bra. – trevligt att få bli inspererad av Dig. STOR KRAM från Helene

linda 7 år sen

Jag är grymt imponerad över dig och dina resultat med din kropp. Jag kan sitta och tänka att det är försent att komma i form, att det bara går utför, men jag är bara TJUGOSJU ÅR!! Du motiverar massor och jag peppas av folk som vågar sticka ut ur mängden. Det är bittra kvinnor som ser ner på personer som du! Heja dig. Njut av livet!

Johanna 7 år sen

Min mamma är 47 härliga år och ser ut ungefär som dig i kroppen! Hon lånat mina kläder och jag hennes.. Vi har båda samma smak och jag tyder de är jätte kul!

Så tycker du gör rätt i att klä dig som du vill!

Kram från en 22 årig tjej!

Maria 7 år sen

Vad roligt för dig att du är igång med träningen igen :) Måste vara härligt att få springa av sig lite och speciellt när man varit sjuk så länge..

Trevlig helg till dig
//Maria

Gisselissan 7 år sen

Håller på dig Johanna, you go girl!!!!!

Kan inte annat än himla med ögonen och slå mig för pannan över hur folk ser på sig själv, att dömma av vissa kommentarer som “gnällisarna” skriver…
De får komma med vilka ursäkter de vill, men deras behov av att känna sig bättre än andra skiner igenom helt uppenbart för oss andra. Beviset för detta är att de BEHÖVER gå in och ge småtaskiga kommentarer..
Jag är såååå fascinerad över att de fortsätter att läsa en blogg som de retar sig på…
Tydligen klarar de inte av den enkla saken att sluta läsa bloggen.!!

Lina Lennartsson 7 år sen

Du är grymt duktig Johanna!
Varför är folk så avundsjuka o gnäller?! Detta är ju något DU har åstadkommit något DU valt o något som DU definitivt mår bra av! Varför kan inte människan känna glädje med andra?!
Kämpa på, man är inte äldre än vad man känner sig ;)
Önskar dig en trevlig helg!

Linda videquist 7 år sen

Hej Johanna! Vill bara önska dig en fin dag som så många andra och även peppa dig till att skita i allt negativt som alla skriver men det vet jag att du redan gör. Bra tror jag dock att du kommenterar dom för nån dag kanske dom får sig en tankeställare. Otroligt att dom läser om dig om dom inte gillar det dom läser. Jag är lite dålig på att läsa kommentarerna och även att kommentera själv men det händer och vill förstås meddela att jag tycker din blogg är super, det du skriver, så som du är, snygg 40 åring och då ger mig energi till att också bli det då jag fyller 40 i år också. Tränar 4 gr/veckan och mår bra av det. Börjar man så blir det som ett gift. Du är så härlig som pratar om det som säkert många känner igensopa i som PMS och annat. Tack Johanna! Fortsätt som du är och njut av det och din fina familj. Jag är en av dina trogna läsare som gärna fortsätter att läsa om dig som du är. Kram Linda

Linda 7 år sen

Jag kör ditt race. Är stolt, snygg, glad och anser att jag är värd att vårdas både på in och utsidan! Varför vara äldre än man känner sig? Kram!

Carina Heikkinen 7 år sen

SHIIT! VILKEN skillnad på bilderna. Super tack för all inspiration du ger…..fortsätt så :)) Ha en bra dag, kram

jessicapersika75 7 år sen

Amazing!!! Vilken skillnad på före och efter bilderna. Du ser riktigt fit ut nu! Din blogg är rolig och motiverande och inspirerande!!! Tack för att vi får chansen att kolla in din blogg!!! :-):-):-)

Tanten 7 år sen

Där har vi snart en Dolly Parton.

Annette Nord 7 år sen

Heja heja!!! Jag fattar inte att folk orkar klaga så mycket vad alla andra gör, det är säkert avundsjuka på att dom själva inte kommer igång med träning och annat. Det där med att ha samma kläder som sina ungdomar är väl bara kanon, det finns ju fler kläder att välja på då..tummen upp!
Jag säger det igen heja heja och tack för allt pepp!! Ha en härlig helg! /Annette :)

Camilla 7 år sen

Om nu Johanna tar illa vid sig av alla kommentarer så behöver hon ju inte spy ut galla sen över det och kalla dom för både det ena och det andra.
Ordet gnällkärringar används tydligen ofta när hon får kritik.
Tycker att man kan välja ett annat språk även fast det är hennes blogg.
Människor har rätt att tycka vad dom vill och jag kan inte tycka att dom kommentarerna har varit speciellt otrevliga, bara allmänna frågor, men Johanna har direkt tagit det som kritik.
Hon får kritisera alla andra men tål inget själv.

Svar på kommentaren:
Lotta 7 år sen

varför läser man en blogg som man inte tycker om???

Kerstin 7 år sen

Herregud Camilla!!!
Vilken otroligt dum kommentar! Johanna tål mycket kritik och då menar jag mycket. Han hon efter en del kommentarer måste visa sin ståndpunkt och bita ifrån och sjunka lite längre ner är inte alls konstigt. Men, så långt som många sjunker i sina kommentarer har jag aldrig, aldrig sett Johanna göra.
Tänk vad lätt det är att kritisera någon i digitala medier. Man sitter på sin kammare och mår antagligen själv dåligt av olika saker. Man retar sig för att andra människor har något man själv saknar. Man skriver en kommentar som är elak och trycker sedan på knappen. Hur funkar ni!
Jag jobbar på ett högstadium där vi ofta pratar med våra elever om olika digitala medier och nätmobbing. Hur sjutton ska vi få dem att förstå när så många vuxna beter som svin och gör så stor skada. Förklara det för mig, tack.
Om det är något ni inte gillar eller ifrågasätter, visa det då på ett sådan sätt att det inte slår undan benen på folk. Använd konstruktiv kritik, om ni känner att kritiken måste framföras.

Jag tycker att Johanna är en alldeles fantastisk person, som delar med sig av sitt liv. Jag läser bloggen med stor glädje.
Det här är min första kommentar någonsin. Jag känner att jag måste säga något. Jag blir alldeles blek av en del kommentarer och oroar mig för våra underbara ungdomar som ska mötas av så mycket elakt.
Var snälla mot varandra! Läs inte om du vet att du blir provocerad av andras framgångar.

Tack för mig, en som måste leva på hoppet om människans välvilja, inte minst för våra ungdomar skull.

Linda 7 år sen

Det är så att lilla Johanna klarar inte av kritik vet pga att den som har hand om bloggen säger att man enbart får skriva gulliga kommentarer. Hon är den enda av alla bloggare som har rövslickare kommentarer här. Väx upp och du vi är många som är smala och äter nyttigt och tränar. Du är inte ensam om det. Håller med Camilla

AnnP 7 år sen

Håller med helt och hållet!!!

Heléne 7 år sen

Eller så slutar ni som stör er så mycket att läsa denna blogg så slipper ni ju slösa energi på något som så uppenbart irriterar och upprör er så… Bara en tanke…

Berith 7 år sen

Hej, Visste inte att vissa tröjor inte fick bäras om man är i en viss ålder, finns det en gräns för detta ?!!:) !!! Det är väl super om man kan dela garderob, då har man ju så många fler val!! Är säker på att dina döttrar är super-stolta över sin mamma som hänger med i modet ! :)
Go Girl!!

Lotte 7 år sen

Haha att grannarna skulle störas? Det är ju knappast hopp i 38 minuter…
Jag fattar inte att folk går in och kommenterar överhuvudtaget när de inte har något vettigt/snällt att skriva! Jag skulle aldrig lägga energi på att gå in och trycka ner någon och vara elak, absolut inte bakom en skärm!
Ha det bra och härligt att det är fredag!
Stor kram

Alpen 7 år sen

Hej! När jag va tonåring för ca 10 år sedan lånade jag kläder av min mamma, det e ju jättekul, nu försöker vi få på våran mamma lite poppigare kläder så hon hänger med lite!haha!

Finns alltid gnällkärringar som sitter på sina lata arslen och inte gör ett skit.
Kom inte och klaga på någon annan.
Johanna du är sååå snygg!!! Så vill jag också se ut som 40åring :) <3

Mia 7 år sen

Hej Johanna:-) Det är första gången jag går in här och kommenterar men kände att jag ville tala om att du inspirerar mej jättemycket. Jag är samma årgång som du och älskar också träning och kläder. Delar även garderob med min16-åriga dotter. Man mår ju så bra av att orka mer och även känna sej fin så fortsätt du med ditt race och skit i vad andra avundssjuka människor tycker!!!! Du var även jättefin som lite mulligare också. Jättestor kram till dej <3

Josefine 7 år sen

Får ja gse ut som dig när jag är 40 kommer jag vara värdlens lyckligaste brud. Skit i vad avundsjuka kärringar skriver, tycker och tänker!! You Go Girl!!!!! Jag hoppas jag får en dotter i framtiden som jag kan låna och byta kläder med:)

Annika 7 år sen

Bra skrivet Johanna! Grymt inspirerad av dig, dina kost o träningstips, du gör skillnad!!

Lotta 7 år sen

Vill bara önska dig en riktigt skön helg.
Har kommenterat innan men inte fått svar, förstår att det är många som vill ha svar.

jeanette 7 år sen

Du har helt rätt i det du skriver angående träning o att bry sig om sig själv o sitt utseende – var o en väljer för sig själv o respekterar andras val. Du är levande inspiration o hur man kan reta upp sig på livsglädje o energi är helt enkelt obegripligt. Fortsätt vara du o lev som du vill, det är det du gör bäst. Vill oxå säga att du utstrålar både inre o yttre välmående, vilket är grymt attraktivt.

Anna Olsson 7 år sen

Hej Johanna
Har följt dig länge och du inspirerar mig jätte mycket, jag tränar själv flera dagar i veckan så jag vet vad du skriver om ang ork och endorfiner . Ha det gott och träna på !!

Magdalena 7 år sen

Det finns många “proffstyckare här ute i cyberrymden” som uppenbarligen älskar att kritisera. Att mor och dotter kan låna varandras kläder tycker jag måste vara hur kul som helst. Hamnade på din blogg av en händelse igår då jag googlade på viktminsking/träning och blev riktigt inspirerad. Ledde till att jag har knåpat ihop ett träningsprogram här på morgonkvisten. Gillar ditt sunda förhållningssätt och “driv”. Fin blogg. Hänger nog med här ett tag.

55 kilo 7 år sen

Jag tycker att du är en GRYM inspirationskälla i min egen träning & viktminskning! Hittade hit tack vare din träning & viktminskning & blev kvar!
Hur gjorde du i början? Hittade du rätt på en gång eller provade du dig fram vad som passade dig bäst? Har en riktigt trög start, kilona klamrar sig fast, PMSen är just nu from hell , men träningen är bra, blandar löpning, gym & hemmaträning vilket funkar ok i en stressig tillvaro!

birgitta 7 år sen

Hallå Johanna !
Bra att du inte bryr dig om alla gnällspikar.De har alltid något att klaga på i stället för att göra något åt sin egen situation.Är betydligt äldre än du men tränar på gym 2 till 3 gånger i veckan.Mår så himla bra av det. Känner att jag blir starkare,orkar mer och blir gladare.Det är härligt.Och. Klä dig som DU vill. Det låter som om de som skriver är avundsjuka.Inget bra.Ha det gott!

Malin 7 år sen

Johanna, det sticker väl i ögonen på folk att du snart är 40, het som tusan och i ditt livs form. Du får nog mycket go feedback också men elaka kommentarer tyder ju enbart på avundsjuka vilket i sin tur betyder att du har något som de inte har :) Med andra ord, se gnällkommentarerna som något positivt ;) Kram kram

Ann 7 år sen

Jag är snart 50 år och har haft ett längre uppehåll på över 10 år med träningen. Men nu är jag igång sedan ett halvår tillbaka. Jag har gått ner 11 kg, tappat 7% fett och totalt 70 cm runt om på kroppen. Midjan är framme, och musklerna börjar träda fram både här och där. Tränar minst 3 gånger i veckan och äter numera sunt. Köpte Annika Sjöös båda dvd (blev inspirerad utav dig) och älskar den träningen. Du gör helt rätt i att “bita” ifrån på stinkande kommentarer. Vi vet alla att det sitter en bitter, lat, oförmögen och avundsjuk människa bakom. VEM vill inte se ut som dig? Du är ju en sund förebild som fler borde ta efter. You go girl!

Chantel 7 år sen

Läser kommentarer du får, att dina svar är lika barnsliga, respektlösa och sårande gör inte saken bättre.
Känns som att du lever i en Maria Montazami bubbla, dina svar under programmet på kanal 4 var pinsamma Var du ihuvudtaget förbered?
Dina inlägg liknar Kissies, en massa bilder på mat, kläder helt ointressant
Du är 40 år snart visa en mer mogen, sofistikerad, intellektuellt bild av dig, att spela fjortis är passe för dig
Du är fin på bilder men i direktsändning blev det en besvikelse.
Med vänlig hälsning, en mogen bloggerska

Ingela 7 år sen

Tack för en bra blogg Johanna, det är faktiskt den jag går in på först nuförtiden. Bra blandning av allt, funderade faktiskt på om jag skulle testa din fläskfilegryta nu när min man fyller år också :)
Följer Olga (Rönnberg) på Facebook och hon har så många bra visdomsord som många skulle behöva ta till sig. Och de som klagar är de som har något de vill ändra på sig själv, men inte orkar- och då blir det ju jättejobbigt när andra klarar det. När det “bara” är att göra det, no excuses som Olga skulle säga. Tror många borde tänka mer på sig själva också, på vad man vill och behöver för att bli gladare-istället för att engagera sig så i hur andra lever. Sin egen lycka tar man tag i själv.
Ha en bra helg!
/ Ingela *som också väntar på en dvd ;)

nathalie 7 år sen

Tycker du är jätteduktig ! (: det gör att man själv blir peppad till att träna. Har en liten fråga, vad brukar du äta till frukost (: ? Har själv svårt att få i mig frukost tidigt på morgonen och tänkte om du hade några bra ” tips” på vad man kan äta (:

Sara 7 år sen

Skit i alla gnällkärringar!!
Du är grym och inspirerar en och annan som legat på latsidan föööör länge :) Du visar att med lite jävlar anamma mår man bättre och kan uppnå bra hälsa, och har man tur kanske man minskar nån cm här och där! Keep om going, jag håller på dig!
Kraaaam

Cina 7 år sen

Men herregud!!! varför läser folk bloggen då??? om man har ont av att se andra träna och vad de har på sig…..
Själv är jag 45 i år och tränar för fullt, tar på mig precis det jag vill. Vi lever väl i ett fritt land och får göra vad vi vill.
Kör hårt :)

Jennie 7 år sen

Hej Johanna! Du och din blogg är nyckeln till att jag tog tag i mig och min träning. Jag har alltid rört mig men inte nog, för nu har jag kommit igång på riktigt. Det är tack vare dig! Kan du så kan jag tänkte jag. Du inspirerar mig till 1000. Följer dig varje dag och gillar dina inlägg. Det som är bra är att du tar ingen skit. Du möter negativa kommentarer på bästa sätt. Nu ska jag ut på PW. Kram Jennie

Anna 7 år sen

Jag tycker du är jätteduktig med träningen, kosten osv, det är ju inte så länge sen du själv åt onyttigt och inte tränade och var ett “monster” som du själv skriver:), vad jag menar är att man gnäller mer då man inte mår bra, kanske därför många negativa kommentarer.. Men det kan ju även vara bra att kunna ta lite negativ kritik utan att hugga tillbaks direkt..:). Kämpa på, du är superduktig dom sagt!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Tack :)
Skillnader är att jag skulle aldrig i mitt liv gå in på en blogg och gnälla om jag mådde dålig. Nerver ….
Kritik kan jag ta men tro mig, detta handlar inte om negativ kritik ;)

Kram J

Emma 7 år sen

Tänk hur många du inspirerat med träning inkl mig. Skönt att se en vanlig tjej visa att det går att forma till kroppen trots att man är närmare 40. Du och Olga är verkligen mina förebilder när det kommer till träning. Som Gunde säger, ingenting är omöjligt. Tack för att du delar med dig. Ha en bra dag.

Emma 7 år sen

Tack för en jätte peppande blogg! Du är fantastiskt duktig med träningen! Jag brukade låna kläder av min farmor (!!!! Hon har jätte snygg stil) när jag var tonnåring! Man kan ha snygg ungdomlig stil/klädsmak oavsett ålder, bara man gör det på rätt sätt!!!:) trevlig fredag!!

Carina 7 år sen

Hej Johanna!
Måste bara få säga du är så snygg å så fin. Tror andra människors anledning till att dömma dig är ren avundsjuka. Varför sätta sig ner å ruttna plus att ta på tantigares för att man kommit upp i en viss ålder… Nehee du, kör hårt å stå på dig.
Jag är 46, snart 47 & går i så fall oxå klädd för ungdomligt mellan varven men har dock inte din super fina kropp. Avis på den men missunnar inte dig den, misstolka mig rätt. Är själv på G nu med träning men har tyvärr vissa fysiska hinder men gör så gott jag kan.
Älskar din blogg Johanna
Önskar dig allt gott & lycka till med allt du vill å tar dig för

Ta väl hand om dig & kör hårt
c”,)

jenny 7 år sen

You go girl! Jag tycker du är grym!

Browneyedgirl 7 år sen

Godmorgon fina <3
Jag fnissade lite åt kommentaren om grannarna, jag menar jisses. Det är ju inte så att du står och stampar i golvet i en timme, och lite duns överlever dom nog. Jag tycker du är en härlig förebild och din träning kost och hälsa har varit till stor hjälp för mig, stjärna till dig för det. Och det där med kläder, tänkt så glad du kan vara att dina tonårs döttrar vill låna av dig, det är riktigt bra betyg, vet hur kräsna de kan vara, även min fyller 10 vet hon precis vad som gäller. Du har en grym klädstil och det spelar ingen roll hur gammal man är, man får klä sig som man vill, och förresten är 40 ingen ålder alls <3
Stå på dig raring och kom ihåg, du har stöttat och peppat fler än du retat upp *skrattar*
Stor kram <3

Jennie 7 år sen

Bästa Johanna, god morgon!!
Vet du… Jag har läst din blogg ganska längre och varje dag tänker jag, jag vill vara som hon är..
Pigg, fräsch, glad, rolig, snygg, rara barn och en het kille!!
Grejen är den att jag är snygg, rolig har finfina barn och en rätt så het kille. Men jag är såå trött, ingen energi, äter för mycket socker och sover urdåligt.
Men precis i detta nu bestämde jag mej. Jag ger det en chans, efter 38 år utan träning ger jag det en chans. Jag börjar inte på månd, jag börjar IDAG tack vare DEJ :)
Fortsätt med det du gör, för mej är det ren o skär pepp!!
Heja oss!!
Trevlig helg kram Jennie :)

Agnetha 7 år sen

Kände bara att jag denna gången måste ge en kommentar.
Håller fullständigt med dig om träningen. Jag har själv kännt från kompisar som inte orkar träna att man ska ha dåligt samvete för att man lägger tid på gymet några timmar i veckan.
Samma gäller med barnen och kläder, mina barn är 22, 19 & 18 år och de är alltid inne i min garderob och jag är 48 år!!!

Malin Ulrika 7 år sen

Heja, heja! Bra sagt. Att kalla det “sjukt” är väl ändå att ta i… Jag är också ett PMS-monster och har försökt med all möjlig hälsomedicin, men nu börjar jag med både PT och samtalsterapeut (inte så dramatiskt som det låter) nästa vecka. Min pojkvän får också stå ut med en hel del…
Tack för att du inspirerar så många!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilken vinterdag! Idag tog jag mina längdskidor och åkte upp till skidstadion på Billingehus. Vi har jättefina spår och det är öppet. Jag och 95% män som garanterat tränade inför Vasaloppet. Varför…