Kommentarer

fanny 7 år sen

Hej!

Måste bara fråga om du är ytlig? Det verkar som om du bara bryr dig om kläder, utseende, smink, träning. Finns det inget djup alls i ditt liv. Tänker du tex på alla miljögifter du bidrar med på alla din klädköp? Menar inget illa utan bara undrar hur du tänker? Du är ju ingen ungdom direkt men det känns inte som du är riktigt vuxen.

Med vänlig hälsning F!

Madeleine Möller 7 år sen

Hej
Vilken fin tapet du har i sovrummet, vad kommer den i från o vad heter den?

Madde 7 år sen

Hej
Måste bara fråga vad din fina tapet i sovrummet kommer i från och heter?

cecilia johnsson 7 år sen

Hej, jag har en hårrelaterad fråga. Om man använder K-serien från joico till slitet hår(mycket slitet) ska man bara använda detta då eller växla med något mer fuktgivande? Upplever att håret blir ganska torrt om jag bara kör på med K-serien,men det kanske rättar till sig efter en tid eller? Tack för en mycket bra blogg! Cilla

Anna 7 år sen

Hoppas på en bildbomb från nya lägenheten, i morgon!!

http://annaheltenkelt.blogg.se/ (från Sofias Änglar)

Kram

Lotta Otterdahl 7 år sen

Hej Johanna. Tack för din oehört inspirerande blogg, den får mig att kämpa på med träning och kost. Hur lång tid tog det för dig att nå din idealvikt och hur många ggr/ vecka tränade du under viktnedgången? Jag har ätit LCHF i ca 2 mån och har “bara” gått ner 3 kg (har 3-4 kg kvar) så det börjar bli lite segt men jag vill inte ge upp. Kram Lotta

Alexandra 7 år sen

Hej Johanna:) vart har du köpt den snygga rosa jackan? Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 år sen

Den är från MMsport.se o märket heter mxdc sport.
Grymma kläder.
Kram

Emilia 7 år sen

Hej snygging! Idag satt jag utanför gymmet (som jag inte besökt sen december) och försökte bestämma mig för om jag skulle gå in och fixa nytt årskort eller inte. När jag suttit utanför ett tag så gick jag in på din blogg och blev så inspirerad att jag gick in, köpte mitt årskort och tränade skiten ur mig. Stort tack till dig för att du är så grym på att inspirera och motivera! Många kramar!

Lisa 7 år sen

Är imponerad av ditt nya träningsliv! Jag har efter två täta barn lagt på mig 10kg o började acceptera att det skulles vara så. Bestämde mig för 2 1/2 månaders sen att “ta tag” i mitt liv o började träna. Sen kom två veckor med roterande förkylningar o kräkis i familjen o nu är det såååå svårt att komma igång igen!
Kan du inte skriva upp ditt träningsschema för en- två veckor så jag kan få lite inspiration tillbaka igen :)

Lotte 7 år sen

Ha så mysigt i Göteborg, ser fram emot blogginlägg med möbler ikväll haha

Jenny 7 år sen

Började läsa din blogg igår och blev supertaggad att ta tag i mitt liv!! Jag är en trebarnsmamma som alltid tränat och och varit ” fit ” men tappat all motivation de senaste året. Idag är jag 38 och kan inte ha mina kläder!!! Men på måndag kör jag! Har beställt träningsvideon du använder men börjar med PowerTalk och löpning! Nu jävlar!! Tack Johanna!

shadaim12.wordpress.com/ 7 år sen

Trevlig helg!

Theresa Magnusson 7 år sen

God förmiddag Johanna!
Hoppas du hade en skön PW. Tusen tack för all hjälp med mitt linne från MM Sports. Idag har jag ÄNTLIGEN returnerat det och beställt ett nytt…….JIIIIPPIII….sen har jag även beställt en DVD från Topphälsa…..så nu ska här tränas ordentligt bara varorna kommer hem…..
Jag tänkte bara höra med dig, jag är 1.75 och väger 55 kg, då borde jag väl kunna ha tightsen med rosa ränder i XS??? Eller hur är de i storleken?
Hoppas du får en supermysig lördag, ikväll ska jag ha middagsbjudning….jättemysigt…. Kram Theresa

anna 7 år sen

Underbar top från Hm i föregående inlägg. Är den nyligen köpt?

Tack på förhand!

Heléne 7 år sen

God morgon! Ha en bra lördag! Kram Heléne

Tina 7 år sen

Gomorron fina Johanna. Hoppas du fick en skön PW, 0-gradigt här o lite takdropp, du har kanske lite mera vår nere hos dig.
Själv kör jag tjejvasan……..från soffan

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Inga undanflykter- bara ge sig ut. Underbart efteråt och mina kläder har reflexer så jag syns. Älskar rosa! MXDC sport är finfina grejer. Nu kör vi! Efteråt blir det kyckling, grönsaker med…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…

God morgon från en solig morgonrunda! Vi är kvar i Varberg i pappas familjehus, igår morse kom även min syster Linnea ner, även om det var lite regn och blåst hade vi…