• 2013-02-25, 22:09
  • 0

Jag och Lisa-Marie har kört  dvd 1, functional training och vi körde verkligen järnet ikväll. Åh så skönt att få svettas så mycket!  Är även extra glad idag då hon fick B på svårt matteprov, känns underbart då hon slutar nian och betygen är viktigt. Matten som hon satt med halva natten förra veckan gav resultat.

“soldaten”, man håller armarna rakt upp hela tiden och går ner på knä och sedan upp igen. Högt tempo.

I detta passet är det högt tempo och man ska svettas, det är en hel del kondition men även mycket styrka.

ÅÅÅÅÅÅÅ vad skön känsla efteråt! Kroppen är gjord för att arbeta, svettas och röra på sig. =) Idag körde jag med mina compressiontights. Mina favoriter då dom ger bättre träningsresultat och man ökar prestationsförmågan. I vintras när det var jättekallt hade jag dom som underställ med en likadan top med långa ärmar. Varför du tränar bättre med dessa plagg kan du läsa mer om HÄR.

Lisa-Marie var grym, hon kör ett högt tempo! Här stretchar vi.

Hennes kläder är också från mxdcsport från mmsport.

Direkt efter blev det bråttom, jag fick hoppa i uggsen och iväg för att hämta Marilyn på handbollsträningen. Tur jag har proteinpulver hemma, det tar jag direkt efter träningen eftersom man bryter ner kroppen så måste man tillföra energi igen. Sedan mat.

Gillar den här bäst! Chokladen smakar mumma. Innehåller 83% protein.

Har ni fått tag i Annika Sjöös träningsdvd?  Kör hårt! I morgon ska jag springa intervaller. Jippie!

KRAM

Smaskigt va? Lchf, nyttig inget hemskt vetemjöl…. ( Har ni limpa på magen? Ta bort mjölet direkt..) barnen älskade den och jag tror vi ätit godaste pizzan ever. Degen- mandelmjöl, ägg, liite kokosmjöl, fiberhusk, västerbottenost, skvätt grädde. Gissa underbar doft när denna gräddades…. recept från Lchf boken av Åse 56kilo.se

Oh lalla…. lufttorkad skinka, oliver, mozarella, tomater, oregano och färsk basilika. Himmelskt.

Bon apetit och kör hårt med träningen! ( klädbilder uppdaterat föregående inlägg.)

 

 

 

Kommentarer

Jennie 8 år sen

Hej Johanna. Jag är en riktig soffpotatis men i söndags tog jag tag i det och körde passet från dvd 1, nu tre dagar efter kan jag fortfarande inte gå ordentligt. Jag har sån grym träningsvärk :))) men vilken härlig känsla. Tack för inspirationen!!!

jannice 8 år sen

vad du inspirerar alltså!

Rita Börjesson 8 år sen

Bästa Johanna, glöm jackan! Den har ersatts på mmsport av en annan, tyvärr…. Men tack för omtanken o ha de´ gött ….

Annis 8 år sen

Jag undrar bara vad du har för tapet i sovrummet? Något speciellt märke? Fin iallafall! :-)

Helena 8 år sen

Grym dvd, träningsvärk från “helvetet” första gången men skam den som ger sig:)

Stina 8 år sen

En fråga. Finns alla dessa lchf-produkter (mjöl, etc..) att få tag på här i Skövde eller beställer du? Nu är jag gravid, så vill inte köra lchf, men till hösten så.. Kan vara bra att vara förberedd då :)

Annsofi 8 år sen

Måste helt enkelt köpa den där kokboken! Så till en undran, jag är rätt säker på att jag var en av vinnarna till den blå spetsblusen – men har inte hört nåt…?
/Annsofi

Rita Börjesson 8 år sen

Sjutton oxå, kan inte hitta den cerisa jackan på MXDC Sport … Mailade dom igår men inget svar … Vet du nåt tel.nr dit? Du hör att jag sååå gärna vill ha en haha …?

Evelina 8 år sen

Hej!
Jag tänkte beställa en av tränings filmerna du har. Men undrar vilken du då rekommenderar?

Svar på kommentaren:
Karin 8 år sen

Jag vill också veta vilken? Vill inte köpa båda än.. Vilken är bäst tycker du? Vill ha bort min lilla mage :-)

Marie 8 år sen

Härligt kör på =D

Josefin 8 år sen

Vad heter den andra boken du brukar rekommendera recept ifrån? Har för mig att den hette något annat än Åses bok, eller så är det samma. Det var en bok du köpt på Ica, som också innehöll lchf recept. Tacksam för svar.

Lotta Ohlson 8 år sen

Hejsan! Härligt kämpat! Den är verkligen urjobbig den där DVDn. Man svettas i floder. Superbra!
Jag undrar om du har något bra tips på Sport-BH? Jag var och provade en massa märken i helgen, men hittade ingen som satt riktigt bra. Till slut köpte jag en “billig” variant bara för att ha något. Ha det bäst!!

Madde 8 år sen

Hej! Är kokosmjöl och kokosnötmjöl samma sak? Vilket märke har du köpt? Tacksam för lite hjälp! :-)

Nicole 8 år sen

Jag beställde hem den idag! Ska bli spännande att prova på den. Du inspirerar verkligen Johanna!! Du är en sann inspirationskälla och jag hoppas du fortsätter trampa på som du gör :-) Keep up the good work! BTW, jag mailade dig för ett par månader sedan ang. att jag är sugen på en hårförlängning! Du svarade att du skulle återkomma med svar men har ännu inte hört något… :-)

Rose 8 år sen

Har nyligen börjat läsa din blogg o har fastnat ! :) Så jag vet inte om du redan svarat på detta tidigare men jag undrar om du kan ge ngt tips på en dag med bra frukost, lunch , middag , mellanmål när man vill gå ner i vikt. Tack för en underbar blogg ! / R-M

Ullis 8 år sen

Tack världens bästa Johanna för omvandlingen av min risbuske igår, är idag en ny människa. Förhoppningsvis ännu lite piggare människa när vi syns i maj, för nu är båda tränings-dvd beställda. Nu har du peppat mig till tusen.

Maria 8 år sen

Åh, kan riktigt känna hur du tog i. Jag har tränat efter Dvdn sedan förra sommaren och den blir bara bättre och bättre. Älskar passet! Har även börjat med intervaller….. Vilka hastigheter kör du på? Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

ja gissa om jag tog i….. puh ;) Men gött efter!! Jag brukar börja med 12, 13 sen ökar jag upp till 15, 16 och vilar 1 min och kör sedan 1 minut.
Intervall is the shit! :))

Alexandra 8 år sen

Ska skynda mig och beställa bara så rädd att jag inte ska fix a det. Jag har bara tränat ca. en månad

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Alexandra, du kör i din takt…. det är inga problem. Lovar du kommer fixa det! För varje pass du kör, kommer kroppen orka lite mer och du kommer bli starkare och starkare.

Lycka till!! kram

Lotta Berg 8 år sen

Du kommer fixa det! jag hade inte tränat alls innan jag började med dvd´n. Den är tuff men jag körde i min takt i början och det funkade bra.

AnnaE 8 år sen

Jag kör i egen takt det funkar bra!
Klart du fixar det!! :)

Kram

Peter 8 år sen

Bra jobbat och snygg kropp du skapat fram :)
Undrar bara om du fått fläskläpp senaste tiden? Ser konstigt ut med sådant putande eller vad har du gjort?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack :) har pussat Janne alldeles för mycke´:)

MEN just på denna bild blir det en liten skugga över läppen till alla er som nu sitter och irriterar er på VAD I HELA FRIDEN HAR HON SPRUTAT IN I LÄPPEN!? ;-)

e 8 år sen

Håller med. Du har börjat göra fjortisminen det senaste tycker jag :)

Ann-Sofie 8 år sen

Har inte fått dem ännu men de är beställda och jag ser fram emot att testa dem!
Jag hoppas verkligen att de är något för mig :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Du kommer bli förvånad över hur grym träning det är :))
Lycka till!
kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej från väldigt blandat väder i Göteborg. Strålande solsken, regn och sen hagel. Vilken skur! Men jag hann med 7,5 km innan det blev kolsvart och jag lade benen på ryggen och…

Innehåller annonslänkar Sista chansen att fynda hos Ellos för 25% rabatt på ordinarie priser, HÄR hittar du massor med samlade julklappstips. Jag gillar när de har lagt in massor med roliga tips,…

Innehåller annonslänkar Så är dagen här! Det första ljuset tänds. Glad första advent alla här inne! Jag hoppas ni får en fin första advent med ljus och kärlek, kanske baka något gott…