• 2013-02-26, 16:19
  • 0

Vi har en vinnare som har vunnit ett par snygga circle of trust jeans!! Åh så roligt att ni gillade tävlingen. I morgon kommer et en till :) Missa inte! Det var många som ville vara med men ge inte upp det kommer fler.

Vinnaren blev…

Hej Johanna!!
Jag älskar dessa jeans… Har kämpat med min vikt i ett halvår nu och har gått ner 12 kg .. Känner mig som en helt ny människa.. Står och hoppa, skuttar och svättas nästan varje dag till träningsbanden med Annika och Martin.. Har tre barn och ett av dom har en kromosomavikelse. Min lilla älskling Alfons tar en hel del tid så det passar mig kanon att träna hemma .. Jag och min sambo Joakim ska snart få lite egen tid utan barn och alla måsten .. Detta händer inte allt för ofta.. Så i nya jeans skulle jag känna mig så fin när jag strosar omkring i Göteborg med min kära och bara njuter av lugnet!!! Jag tycker modellen ZOE denim damage ligth blue är så snygga… Tack, för en motiverande blogg men många grymma tips!! Nu ska jag dra ut på en pw! Ha en bra dag! Kram Annika

Annika JonssonFEBRUARI 21, 2013 07:09 / 

Maila mig :) Och stort GRATTIS!!

Lite våroutfit idag!

Idag har jag på mig ett par sköna circle of trust fast från förra året. Det är lite “häng” men sitter snyggt på rumpan, får inte hänga för mycket, då sitter dom inte snyggt på mig iaf. Sist jag provade dom fick knappt upp dom till till låren. I somras… Fy vad besviken och ledsamt sånt är. Desto roligare när kläderna gör som man säger =)

Skärpet är clarks och en ny tunika i yellow,  custommade också Creative lounge. Gillar silke och när kläderna sitter skönt.

Äntligen en klocka på armen! Min favorit tappade jag för ett år sedan :( Den här är så fin med lite bling bling, Dyrberg/Kern. Kängorna är frye hos Greta och Anna. Nu kommer jag alltid komma i tid ;)

Vet ni vad som kommer i morgon? En fin rabattkod på creative lounge! Kika in här i morgon fm så har jag skrivit ner en kod ni kan shoppa för! Koden kommer gälla ett dygn.

Puss

 

 

2013-02-26 Mitt liv, Mode / Skönhet

Kommentarer

Tiina Sjölund 8 år sen

Hej,
Fint med träning och nyttig mat, MEN det ser inte snyggt ut när kläderna hänger på en… ser oroväckande mager ut. Det är inte kvinnligt!. Män gillar ju när man har “lite” kött på benen :) …. ta en liten paus ….och låt kroppen vila. Ha en skön väntan på våren.

Ellen Bornemark 8 år sen

Hej Johanna! Jag har en lite konstig fråga kanske, men har tänkt göra dina havskräftor! Så jag måste ju få veta ;) du gör dom alltså med skalen på? En hel kräfta som du klyver mitt i tu och lägger på plåten med skalet neråt. Så man “gröper” ur dom sen när man äter? Så har jag fattat det i alla fall, är mycket tacksam för svar :) tack för en bra blogg!

Alexandra 8 år sen

Grattis. Annika till dom fina jeansen och till din viktnedgång , bra kämpat. Kram A.Ps. Jättefint skrivet.

Maria 8 år sen

Vilka fina vårkläder! Önskar mig vita byxor i jobbet när jag bland annat ger massage.
Intervaller är verkligen härliga, har kört på exakt samma upplägg som dig vad gäller hastighet:-) Säg till om du ökar!!!
Har tränat efter Annika och Michaels DVD Mage, rumpa, lår – oj den var tung på ett annat sätt om man jämför med functional training. Vad sägs om Kålmasken och Spiderman? Svettigt men åh vad härliga pass. Det känns att övningarna tar så de tajtar till kroppen….
Hur gick intervallerna idag?
kram

ps. hoppas du fått en liten leverans till salongen idag d.s

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Tack :))

Näe….? Vi får en hel del leveranser men vad tänkte du på? :)
Intervallerna gick sååååå bra.Underbart!!

Kram och natti

kolla senaste inlägg där har jag skrivit om intrevallerna.. :)

Maria 8 år sen

Åh, vad synd – har skickat ett litet paket till dig – håll utkik så får vi hoppas att det kommer fram till dig. TACK för ett kanonbra inlägg om intervallerna. Jag följer din takt:-)

AnnaE 8 år sen

Grattis till Annika! :)

Charlotte Israelsson 8 år sen

Hejsan!Superbra dvd grymt bra träning.Fin vår outfit du visar idag du är så fin.Jag beställde dödskalle tröjan från Ester elenora som du visade tidigare,jag fick den idag och jag är så nöjd min favorit just nu.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Ja men visst är den fiiin <3
kram

Alexandra 8 år sen

God kväll fina du. Strunta i alla knäppa kommentarer Johanna . Du är så fin. Det är avundsjuka och inget annat. Jag vet hur det är. Men idag skiter jag i alla negativa kommentarer ang. min vikt. Jag trivs och det är huvudsaken.Den svenska avundsjukan

annette 8 år sen

God Kväll Fina Du.
Ville kika in och säga grattis till Annika – hoppas du får en underbar helg i Göteborg!
kram kram

Linda 8 år sen

Har faktiskt aldrig fattat grejen med dessa jeans som numera cirkulerar runt i bloggvärlden, men smaken är som baken ;)
Snygg är du iaf!!
Kram

Linda 8 år sen

Hejsan
Har du något bra tips på shampo/balsam, är gravid och vill ha något vårdande :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 år sen

Grattis till magen :)) Kul!!
Beror på vad du har för kvalite?

kram

Linda 8 år sen

Har ljust blond hår, typiskt skandinaviskt.

Lotte 8 år sen

Grattis till Annika!! Vilken lycka att få ett par snygga byxor sådär :-)

Tina 8 år sen

GRATTIS vinnaren Annika av jeansen. Otroligt fint skrivet. Hoppas du o jeansen ( o mannen såklart) får det mysigt med egen tid.
Kram från Falun

Carina 8 år sen

Helt ärligt vad är det för fel på lite kvinnliga former? En strumpa i grenen på den översta bilden så hade det blivit en kille. Ok du har gått ner massor och varit duktig men räcker det inte nu? Dina döttrar kan få fel tänk om kvinno kroppen!

Svar på kommentaren:
Marie 8 år sen

Lägg ner din patetiska kommentarer du är bara tragisk …

åsa 8 år sen

det där är ju bara en sån fruktansvärt onödig kommentar. jag håller själv på och kämpa med min vikt och har väl ca 5-10 kg kvar innan jag känner mig “bekväm” i min kropp igen, efter två barn som idag är 4 & 7. tyvärr är jag byggd som sådan att jag har knappt några höfter och dessutom liten byst. jag är alltså väldigt rak i formen och ja – mer som en kille. men alternativet är alltså att jag fortsätter vara överviktig och ohälsosam? det är bättre? tycker din åsikt är helt sjuk om jag ska vara ärlig. du anar inte hur gärna jag skulle vilja vara hälsosamt smal men ändå med kvinnliga former som tex. lite insvängd midja och höfter. kommer aldrig hända för mig, det är sån här jag ser ut. och det är såna som DU som gjort att jag aldrig känt att jag är fin på mitt sätt.

Linda 8 år sen

Hur fin är du inte?! hoppas du haft en bra dag & att kvällen fortsätter så! Kramisar

Carina 8 år sen

Är det helt ute nu med lite kvinnliga former?

Svar på kommentaren:
Marie 8 år sen

Liiiite lätt bitterhetskänsla i din kommentar suuuuck Johanna är ju görsnygg :)

Malin 8 år sen

Självklart är det snyggast med en tränad kropp MED former, men de flesta som går ner i vikt så mycket får killkroppar och raka höfter, tyvärr…
Men om nu Johanna trivs med det så är det väl helt perfekt?
Alla gillar olika, tur är väl det.

Anna 8 år sen

Har du kört LCHF hela tiden sen du började banta eller börjat nu? Läste en Amelia tidning från i höstas tror jag, där stod inget om lchf? Kram

Svar på kommentaren:
Annsofi 8 år sen

Lchf är ingen bantning…! Det är ett sätt att äta och leva som gör att man iofs ofta går ner i vikt men det handlar om så mycket mer. Vill man banta så finns det snabbare metoder. Kruxet är att man aldrig orkar hålla dem, men det gör man med lchf – äter gott och mycket hela tiden. Så jag tror inte att Johanna bantar överhuvudtaget. Rätt kost och en hel del träning ger det resultat man vill ha!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Jag hade den här gosiga koftan igår och är typ nermailad på stories var den finns att köpa. Visst är den fin? Materialet är alpackablandning så den sticks inte. Jag…

Innehåller annonslänkar Fredag är här! Har ni kallt? Shit vilken kyla idag, men klart och fint ute. Jag vaknade på så bra humör efter sovit 7,5 timmar, hoppade i understället och har…